Matt Posted April 17, 2004 Author Posted April 17, 2004 Ja już się powoli wybieram do Kwidzyna :D Do zobaczenia wieczorkiem :D Tylko czasem nie napiszcie mi 5 stron :D
Baster Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 to czekamy na relacje :) a my siedzimy w domku..zawsze karajówki są w niedziele a w kwidzyniu wyjątek ...bo w sobote
madzior_ka Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Heyka wy też piszcie na moje GG bo ta mozna wieej pogadac;)) mój numer to 3867413 a ty Justa masz GG?a iedy dokłądnie jest wystawa w krakowie? bo bedzie to pierwsza wystawa psów na która pojade i nie moge sie doczekac!!! as jak myslicie jak jade jako widz to wziac dena czy nie?
Baster Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 wystawa w krakowie jest 26 , 27 czerwca w sobote sa miedzy innymi sznauceraki!
Pasavera Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Ale dawno mnie nie było! Byłam dzisiaj u fryzjera z Figą. Ale jest slodziutka! Taka mała jest! Porobie jej kilka fotek i dam do topicu GALERIA SZNAUCERÓW. Mój numer gg: 4425526 madzior_ka ja jak byłam na wystawie jako widz to Figa też była. :D ale było piechów! To była międzinarodówka. najbardziej podobały mi się Czarne teriery rosyjskie (pomijając sznaucerki oczywiście!) Pozdrawiam :D
Justa Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Witam wszystkich:) My z GAL dzisiaj ćwiczyłyśmy jeżdżenie autobusem, trmwajem i przechodzenie przez tory tramwajowe :) Psinka nawet nieźle się sprawowała i jestem zadowolona. Muszę ja troche ucywilizować!!!! Mój nr. GG 1886751 JusT@ & GALA
Marta-m Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 A może ktos porobi fotki na tej wystawie????? Zazdroszcze wam, bo ja to nie byłam jeszce na żadnej wystawie... Ale mozże nakręce rodziców to pojedziemy na jakąs kiedyś...??
Marta-m Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 ZApomniałam wam powiedzic. No więc dzisiaj już rozglądałam sie w pobliskim supermarkecie za Eukanubą- bo słyszałam że jest najlepszą karmą. Ale z przykrością stwierdzam ze jej nie ma :cry: :cry: Jest jedynie: Chappi, Pedgree, Frolic, i Friskies (chyba tak to cie pisze :wink: ). Która z tych karm jest najlepsza??? Póki co poszukam jeszce w innych sklepach Eukanuby...
Matt Posted April 17, 2004 Author Posted April 17, 2004 Już wróciłem z Kwidzyna :D Było po prostu cudownie!!!! :D Pełno sznaucerów, dużo białych :) Aż mnie dziw brał jak wszystkie sznaucerki grzecznie stały poddawając sie róznym zabiegom :D Pełno dogów niemieckich, rottweilerów, dobermanów... Ale najwiecej przesiedzialem przy sznaucerkach :D Udało mi się porobic parę zdjątek zwykłym aparatem.... Niedługo pojadę wywołać i zeskanuję zobaczymy jaka jakość będzie :wink:
Marta-m Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 To czekamy na zdjątka!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza sznaucerów i dobermanów :wink:
Matt Posted April 17, 2004 Author Posted April 17, 2004 Jest zdjęcie sznaucerów, dogów i nie wiem czy czasem moj tata nie zrobil dobermanom :D Ale rottki tez chyba są 8)
Marta-m Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 No to czekamy!!! Umieść je jak najszybciej!!!!!!!! I nie zapomnij umiescic zdjęc sznaucerów w topicu GALERIA SZNAUCERÓW :wink:
Baster Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Matt z niecierpliwością czekamy na fotki i te sznayucerkowe i te niesznaucerkowe!marto bo w marketach są same marketowe karmy czyli do niczego :( dobre karmy są w sklepach zoologicznych :D
Marta-m Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Chyba Baster masz racje...Musze poszukac po sklepach zoologicznych i weterynarzach... Ale i tak powiedzcie która z tamtych wyemienionych karm jest najlepsza. Noi jak pamietacie to podajcie ceny Eukanuby... :-?
Pasavera Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Marta-m, ja za eukanubę 3 kg zapłaciłam ok 52zl :D a 1kg kosztuje gdzieś koło 22zł Pozdrawiamy Iza i Figa
Baster Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 ja o eukanubie nie mam, zdania że jest to najlepsza karma ...mój baster wogóle prawie nie chciał jej jeść i skończyliśmy z nią...ja polecam np bento kronen - bardzo fajna karma w cenie ok 3 kg-40 zł :D
Pasavera Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Zapraszam wszystkich sznauceromaniaków o przysyłanie do mnie zdjęć swoich szaucerków (3-4) ja napewno umieszcze je na srtonie Figi w tym dziale!!! Przepraszam że sie powtarzam ale to dla tych co nie czytali topicu Miłośnicy sznaucerów :wink: Jeszcze raz serdecznie ZAPRASZAM!!!
Justa Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 JA karmię Eukanubą i jestem zadowolona. Kupuję karmę na wagę za 18 zł za kg. Tak MAtt, czekamy na zdjątka!!!! Nio i szanownego Abiego oczywiście też chcemy jakieś nowe fotaski ;) Just@ & GALA
Matt Posted April 18, 2004 Author Posted April 18, 2004 Spokojnie moze cos sie uda :wink: Zbieram na cyfrówke to moze bedzie wiecej :D
Justa Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 : Zbieram na cyfrówke to moze bedzie wiecej :D Hehe, ja też ale chyba się nigdy nie dozbieram ;)
Marta-m Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 tak tak czekamy na zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)):):):):)):
Pasavera Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Co tak cicho się zrobiło :( Właśnie wrociłam z Figą ze spaceru. Spotkałyśmy średniaka i miniature :D Coraz więcej sznucerków na naszym osiedlu!!!
Marta-m Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 no własnie jakoś cicho..................ktoś tam jest? :P :P :P :P :D :D :D :D :sleeping: :scramble:
Recommended Posts