Agatka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A olbrzymki maja juz imionka suczki: DUMNA DANICA Nergal DUMNA DAYTONA Nergal DUMNA DAYANA Nergal pieski : DUMNY DIAMENT Nergal DUMNY D'ARTAGNAN Nergal
Czarne Gwiazdy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Agatka']A olbrzymki maja juz imionka suczki: DUMNA DANICA Nergal DUMNA DAYTONA Nergal DUMNA DAYANA Nergal pieski : DUMNY DIAMENT Nergal DUMNY D'ARTAGNAN Nergal Dlaczego Nergal, jeśli można wiedzieć?
Elitesse Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Beluta']Gratulacje dla wszystkich Właścicieli i ich psiaków:loveu: Czy moze ktoś wie jak wypadły czarne średniaki? Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna Neska z Gagatkow CACIB i BOB :)
Elitesse Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ale sznaucery poszalaly na Bisach ! Mimi 3 w szczeniakach Dekiel wygral juniory Ontario na pudle na grupie a weterany wgrala srednia pieprzaczka :laola:
Czarne Gwiazdy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Elitesse, a dlaczego cię nie było? Mówiłaś, że sie szykujesz przecież :>
Beluta Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Bardzo dziękuję za suczkowe nfo. Czy wiadomo Ci coś o chłopczykach?
Elitesse Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Elitesse, a dlaczego cię nie było? Mówiłaś, że sie szykujesz przecież :> auto nam sie rozkraczylo :roll:
iwonka_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Brawo Agatka,:multi: brawo Bangi,:multi: brawo Ola:multi: i brawo Słoniątko:multi: ( już chyba teraz Słonica) ( za piękne szczeńce). Gratulacje dla wszystkich zwyciężców !
Agatka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Iwonko ! Ogrmne podziękowania za gratki :) Dlaczego Nergal, jeśli można wiedzieć? POnieważ Słonik jest u nas na tzw. Warunkach Hodowlanych i ten miot nalezny jest właścicielce Hodowli Nergal , z tad i przydomek szczeniąt . :)
Angelka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Widze , że Aga mnie ubiegła bo sama się chcialam pochwalić Neską, fajnie że Teri ma taką mamę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :cunao:
bluerat Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 bardzo naiwnie zapytam, bo przyznam że nie wiem:oops: kim jest Słoniątko? (tzn z imienia i nazwiska rodowego:) ), kim jest tatuś słoniątek? blisko tematu szczeniaków, bo za jakiś czas na pewno bedę chciała olbrzymka, ile kosztuje dobry szczeniak w Polsce, a ile zagranicą? tak orientacyjnie, rząd wielkości a z innej beczki...zapatrzyłam się wczoraj na wystawie...i swoim starym czeskim trymerem z białą rączką - nie wiem co to za firma, czy w ogóle jakaś:eviltong: zaczęłam najpierw "wyczesywać" a potem skubać Negrę - ilości kłaków nieziemskie:-o, ale pod spodem twardy włos którego bym się nie spodziewała (14 lat strzyżenia robi swoje:oops: ), jak jeszcze pomyślę że zamiast na dywanie mogę mieć te włosy w kuble na śmieci, tym chętniej to robię!
Angelka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Bluerat to nie tylko 14 lat, ja zauważyłam że po jednym strzyżeniu głowy Teri ma ją szarą i miękką, a resztę gdzie trymowana jest czarna i twarda, tu jest wyższość trymowania nad strzyżeniem :eviltong::eviltong:
Pink Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Angelka napisał(a):Bluerat to nie tylko 14 lat, ja zauważyłam że po jednym strzyżeniu głowy Teri ma ją szarą i miękką, a resztę gdzie trymowana jest czarna i twarda, tu jest wyższość trymowania nad strzyżeniem :eviltong::eviltong: uhu to jest prawda. I chociaz nie zamierzam Floyda trymowac, to musze powiedziec ze jak sie go na krotko nie trzyma to jest szary, miekki i lokowany jak owca :evil_lol:
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :laola: gratuluję zwycięzcom :multi: :multi: :multi: szkoda, że nie wiedziałam, że aż tylu sznauceromaniaków będzie na wystawie :placz: i nie mieliśmy okazji się poznać :shake: Agatko wielkie gratulacje i niech maluszki zdrowo i pięknie rosną :loveu:
Agatka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 bluerat napisał(a):bardzo naiwnie zapytam, bo przyznam że nie wiem:oops: kim jest Słoniątko? (tzn z imienia i nazwiska rodowego:) ), kim jest tatuś słoniątek? blisko tematu szczeniaków, bo za jakiś czas na pewno bedę chciała olbrzymka, ile kosztuje dobry szczeniak w Polsce, a ile zagranicą? tak orientacyjnie, rząd wielkości Słoniątko to Rus Astershvarc ZEMFIRA a Tatuś to Savali LEVEL HI FI - naprawde piekny pies , utytułowany , mieszka w Odessie. na mojej stronie w dziale mioty jest jego zdjecie. A co do ceny to za dobrego psa w Polsce musisz dac ok 2000 zł a za granica nawet 1000 euro.
Czarne Gwiazdy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 POnieważ Słonik jest u nas na tzw. Warunkach Hodowlanych i ten miot nalezny jest właścicielce Hodowli Nergal , z tad i przydomek szczeniąt . Tak myślałem, szczególnie, że na stronie Nergal jest twoja suczka również ;) Nie jestem trochę w temacie, więc sie zapytam. Co dają takie warunki hodowlane? Bo przecież chociaż jedna ze stron musi mieć jakieś korzyści, Nergal ma szczenięta ze swoim przydomkiem, a ty? edit: i uważaj, bo ktoś tu może coś wziąć za reklamę :lol: LOL
Agatka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Warunki hodowlane sa wtedy kiedy bierzesz suke bez płacenia za nia. Odchowuje sie jeden lub dwa mioty z przydomkiem hodowcy i potem suka przechodiz na własnosc opiekuna. Oczywiście hodowca nigdy nie zabiera całego miotu i zwykle pokrywa koszty krycia.
marisia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 masterton@neostrada.pl napisał(a):Marisiu,czytam bardzo często twoje wypowiedzi,bardzo mi się podobają,i przychylam się do twojej opini o petach i showach,dziekuje za gratki.A dla Agatki gratulacje z okazji nowych dzidziulków Cieszę się, że są osoby, które mają podobne poglądy do moich:lol:. A czy Ty jesteś Anią od Koniaka :lol:?
Czarne Gwiazdy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Agatka napisał(a):Warunki hodowlane sa wtedy kiedy bierzesz suke bez płacenia za nia. Odchowuje sie jeden lub dwa mioty z przydomkiem hodowcy i potem suka przechodiz na własnosc opiekuna. Oczywiście hodowca nigdy nie zabiera całego miotu i zwykle pokrywa koszty krycia. OK, dzięki ogromne za odpowiedź ;)
Masterton Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 a jak to się stało że współwłaścicielka pozwoliła Ci nadać imiona,z tego co nie lubi kiedy współwłaściciel decyduje.
marisia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Elitesse napisał(a):oj sedzia zrobil rozrobe :evil_lol: zwyciestwa chyba sa bardziej wartosciowe przy takim sedziowaniu :) czy wsrod pieskoww nie bylo zwyc mlodziezy ? Agnieszka a jakie sznaucerki masz na myśli :evil_lol:?
marisia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Agatka napisał(a):Warunki hodowlane sa wtedy kiedy bierzesz suke bez płacenia za nia. Odchowuje sie jeden lub dwa mioty z przydomkiem hodowcy i potem suka przechodiz na własnosc opiekuna. Oczywiście hodowca nigdy nie zabiera całego miotu i zwykle pokrywa koszty krycia. Iza gratuluję nowych szczeniorków:lol:, mają rozwijać się zdrowo i na piękne sznaucery:lol:.
marisia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 malawaszka napisał(a)::laola: gratuluję zwycięzcom :multi: :multi: :multi: szkoda, że nie wiedziałam, że aż tylu sznauceromaniaków będzie na wystawie :placz: i nie mieliśmy okazji się poznać :shake: Agatko wielkie gratulacje i niech maluszki zdrowo i pięknie rosną :loveu: Na wystawach ludzie są z reguły zakręceni:lol:. Jeszcze jak ktoś wystawia pieski i przy tym chce sobie obejrzeć konkurencję to przechlapane:shake:. Ja często umawiam się ze znajomymi, że sobie pogadamy na wystawie, jak się spotkamy i najczęściej nic z tego nie wychodzi:niewiem:.
Masterton Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Tak to ja jestem Anią od Koniaka,i myślę bardzo podobnie jak Ty,lubię i cenię szczerość i rozumność,obiektywizm,własnie taki jak Ciebie ce****e.
Elitesse Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 marisia napisał(a):Agnieszka a jakie sznaucerki masz na myśli :evil_lol:? czarne maluszki :eviltong:
Recommended Posts