orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Megi N napisał(a):zwierzakowo dziala:multi: przyszlysmy troche stare kosci rozprostowac:lol: a ze razem to czysty przypadek;) no to uwazaj, bo dzis 13stego w piatek!!! ja rano tak je rozprostowywalam, ze na schody sie wywalilam i mnie teraz wszystko boli!!!:diabloti: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pink napisał(a): orsini, Ty nas nie znasz my zle kobiety jestesmy :mad: czepiamy sie byle czego :lol: eee do piet mi nie dorastacie w tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 orsini napisał(a):eee do piet mi nie dorastacie w tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti: a teraz ide po te gary, bo mnie z rodziny wypisza :mad:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Pink']tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti: :mad: ło matko to jak rzepy jakies!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pink napisał(a):tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti: no to ja sie zmywam bo nie chciałabym użyć nożyczek do tych rzepów :evil_lol: :mad:
Megi N Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 malawaszka, my przyszly tu sie :drinka: a przy okazji ostrzegac o zagrozeniach:lol: to my chyba w sumie dobre kobitki jestesmy:diabloti:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Megi N napisał(a): a przy okazji ostrzegac o zagrozeniach:lol: :diabloti: no a jakie te zagrozenia????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Megi N napisał(a):kurna, moze towarzystwo zostalo zastarszone? :lol: bo skazenie terenu rozlazi sie poza granice :eviltong: chinczyki atakuja ;) ale co moze zrobic skosnooki kurdupel? ;) chyba o tym zagrożeniu mowa :evil_lol: albo o te rzepy chodziło?? :hmmmm:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 malawaszka napisał(a):chyba o tym zagrożeniu mowa :evil_lol: albo o te rzepy chodziło?? :hmmmm: tak tak te rzepy chyba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 My jestesmy bardziej jak nietoperze..... gluche, slepe i wysysamy krew :diabloti: a ze leniwe nad wyraz jestesmy to wysysamy powolutku, lecz bardzo systematycznie :lol: mowcie co chcecie, ale to forum jest teraz w pyte :multi: przy mojej slepocie, to te duze litery przy odpowiedzi sa zajefajne :lol:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pink napisał(a):mowcie co chcecie, ale to forum jest teraz w pyte :multi: przy mojej slepocie, to te duze litery przy odpowiedzi sa zajefajne :lol: jakie duze litery?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No czcionka jest ogolnie wieksza niz na innych forumach :lol:
maga18 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Dzisiaj w TV na TVN7 o godzinie 22:40 będzie film-komedia o wystwie psów pt "BEST IN SHOW" :)
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pink napisał(a):to forum jest teraz w pyte:multi: w co?????????????:crazyeye: :evil_lol:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 moze w pite???gyros pita to slyszalam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 buuuahahha ale to forum w kebab teraz jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahha
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No w pyte - od czego to pochodzi nie mam pojecia - zapozyczone od kumpla okreslenie wszystkiego co jest dobre :lol:
Justa Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 malawaszka napisał(a):żarcik kochana żarcik ;) :cool3: ale masz SUPEROWY AVATARRRRRR :multi: :multi: :multi: ahhh lato i wooodaaaaaaa :placz: a jak zdróweczko Galci??? Co do avatarka... Myślę, że bardziej oddaje mojego psiowego naturę:cool3: żeby nie było, że wszystkie sznaucercy wystawowe:cool3: :lol: A Galci zdróweczko [odpukać] dobrze, nawet bardzo dobrze :) Zżera to swoje śmierdzące żarcie, teraz mam ferie, to mogę zacząć jej gotować:multi: Wszystko sie układa powolutku;) Od tamtej pory nie było żadnych problemów z żołądkiem, więc jestem szczęśliwa:p Tylko tyle, że niestety większości karm na rynku jeść nie może:roll: orsini napisał(a):Justa napisał(a):Napisał(a) Justa Pustki? To prosze bardzo, mod Was odwiedza witamy, witamy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: A Ty co:angryy: Z kijem na mnie?!:diabloti: :angryy: :mad: I jeszcze jedno pytaneczko... Kupujecie swoim brodatym jakieś kości (cielęce? wołowe?), jeśli tak to gdzie? Tylko chodzi mi nie o takie uwędzone, czy spreparowane... TYylko takie prawdziwe:razz:
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 super, że ze zdrówkiem już dobrze :multi: :multi: :multi: ahh ja musze też już avatar zmienić bo mam trochę nieaktualny :evil_lol: a co do kości to ja kupuję tylko Lunie i tylko takie z zoologicznego - one są naturalne ale nasączone wapniem
Elitesse Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Natalio ?? a ty co sie nie chwalisz ?? ja wszystko wytropie hihi ;)
madzior_ka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 witajcie trocyhe mnie tu nie było.... ale to z braku czasu a dzisiaj dzionek spędziłam sobie na nartach:) super rozpoczęcie sezony było i pogoda ładna, u nas mgły a w górach pięine słoneczko:)) Gucia super strona!!
Natalia_W Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Witam :) No dobrze to sie pochwale skoro mnie juz wywolaliscie do odpowiedzi ;) Z radoscia informuje, ze 14.02.2006 r. przyjda na Swiat pierwsze dzieci mojego Kenzia :) Juz sie doczekac nie moge :) :) :) Beda malutkie kenzorki :) huuura:) wiecej info znajdziecie na stronce hodowli Piwowar:) www.piwowary.com :)
Elitesse Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 super !! :multi: :multi: :multi: trzymamy kciuki za szczesliwe narodziny psiowych dzieciaczkow :loveu: ja tez chcem malenstwa :-(
madzior_ka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 no to super gratrulacje dla Kenzia:)) i ciebie ale chyba chodziło ci o 14.02 a nie .06??
Justa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Wreszcie ferie !:multi: Tylko od rana głowa mnie boli i gladziołko drapie:angryy: :placz: Też 3mamy kciuki za małe Kenzie :) :multi: :loveu: A jak już się pojawią to oczekujemy miliarda fotek:angryy: :diabloti:
Recommended Posts