orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Nie wiem..dostałam od niej cynk czy coś wiem bo uważa mnie za znawce sznaucerów jak była w szkole a z nam ją tylko z gg.Hodowlę ramzesówka kojarzę tylko z wystawianych psów..teraz to ja wogoóle jestem chodzący katalog.. hahahahahaa dobrze wiedziec:))))
PUENTA imszar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 psiaków z orsini tez było kilka a obok nich pały ;)
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 PUENTA imszar napisał(a):psiaków z orsini tez było kilka a obok nich pały ;) hahahahahahaha pala to ja zaraz Ciebie: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
PUENTA imszar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 kurcze mogliby tę buźkę zlikwidować..No obrze mogą być jedynki, a naktóre psy to czwórki dostawały :D
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 buzka jest the best zaraz po pile: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
Justa Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Pustki? To prosze bardzo, mod Was odwiedza:evil_lol:
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 oo Justa ;) teraz to dopiero wystraszysz wszystkich :lol: :razz: ;)
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):oo Justa ;) teraz to dopiero wystraszysz wszystkich :lol: :razz: ;) dokladnie ! teraz to sie tutaj nikt nie pokaze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Justa Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):oo Justa ;) teraz to dopiero wystraszysz wszystkich :lol: :razz: ;) no przestańcie... czy ja komuś kiedyś krzywdę zrobiłam?:shake:
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 żarcik kochana żarcik ;) :cool3: ale masz SUPEROWY AVATARRRRRR :multi: :multi: :multi: ahhh lato i wooodaaaaaaa :placz: a jak zdróweczko Galci???
Ka-Vanga Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Elitesse napisał(a):a tu znowu pustki :roll: Czlowiek musi ciezko pracowac ot co :mad: . Ale nas promotor zalatwil, mowie Wam, wczoraj w nocy kolezanka mi przekazala, ze sie dowiedziala, ze jak sie do jutra nie przyniesie czesci magisterki to nie zaliczy semestru, no powariwal zupelnie i teraz zamiast siedziec i sie uczyc do egzaminow kolejnych to siedze i cos skrobie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: . BEZSENS.
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Justa napisał(a):Pustki? To prosze bardzo, mod Was odwiedza:evil_lol: witamy, witamy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Witaj grupo :lol: cos ostatnio tak cicho tutaj, nie ma co poczytac... zaniedbujecie sie strasznie oj strasznie :angryy:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 no:))))) nie wiem jakies sesje maja czy jak????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 sesja nie przeszkadza w pisaniu :lol: moze jakis elaborat by przy okazji tu napisaly, to mozna bylo by poczytac i przy okazji cos z wiedzy lyknac :evil_lol:
Megi N Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 kurna, moze towarzystwo zostalo zastarszone? :lol: bo skazenie terenu rozlazi sie poza granice :eviltong: chinczyki atakuja ;) ale co moze zrobic skosnooki kurdupel? ;)
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Megi N napisał(a):kurna, moze towarzystwo zostalo zastarszone? :lol: bo skazenie terenu rozlazi sie poza granice :eviltong: chinczyki atakuja ;) ale co moze zrobic skosnooki kurdupel? ;) co? gdzie? przez kogo zastraszone?? :crazyeye: a Was co tu przywiało nagle obie? FZ nie działa?? :evil_lol:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 wow!!! i nawet TY tu?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: WITAMY WITAMY!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 malawaszka napisał(a):co? gdzie? przez kogo zastraszone?? :crazyeye: a Was co tu przywiało nagle obie? FZ nie działa?? :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale niechaj tu beda fajne sa:))))))
Megi N Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 zwierzakowo dziala:multi: przyszlysmy troche stare kosci rozprostowac:lol: a ze razem to czysty przypadek;)
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 orsini napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale niechaj tu beda fajne sa:)))))) ależ ja nie mówiłam że nie :razz:
Pink Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 O widze megus ze Tobie sie tez nudzi :eviltong: i zaczynasz sie szlajac po necie :cool1: ja juz chyba do pracy powinnam isc bo mi letko na musk sie rzuca :diabloti: orsini, Ty nas nie znasz my zle kobiety jestesmy :mad: czepiamy sie byle czego :lol:
Recommended Posts