Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 E,nie:shake:Troska o zdrowie to mój zawód!Zdecydowanie wolę wysokich,wysportowanych samców,ale nie "pakemonów",takich no wiecie karków.:evil_lol:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a ja lubie karki:))))ale nie takie 1,60:)))) tylko wyzsze:)))))))
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 orsini napisał(a):a ja lubie karki:))))ale nie takie 1,60:)))) tylko wyzsze:))))))) hehe a ja lubie ladnie zbudowanych a mi sie taki chudy kuczak trafil :) od 4 lat usiluje go utuczyc i efektow brak :(
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hahahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Lepszy kurczak niż zapaśnik sumo!:lol:A ja mam to co lubię:loveu:
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Lepszy kurczak niż zapaśnik sumo!:lol:A ja mam to co lubię:loveu: zawsze mam sznase ze kiedys przytyje, moj ojciec tez byl chudy do 30 a teraz wyglada jak kobieta w ciazy z 5 raczkami :lol:
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Elitesse']zawsze mam sznase ze kiedys przytyje, moj ojciec tez byl chudy do 30 a teraz wyglada jak kobieta w ciazy z 5 raczkami :lol: hahhaa przeczytałam z pięcioma rączkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):hahhaa przeczytałam z pięcioma rączkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheheh :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Hi,hi,faceci zwykle tyją po pierwszym dziecku:evilbat:ORSINI,z pięcioma rączkami też by było nieżle:evil_lol:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Hi,hi,faceci zwykle tyją po pierwszym dziecku:evilbat:ORSINI,z pięcioma rączkami też by było nieżle:evil_lol: hahahahahaha no o ile te raczki takie chwytne sa i w ogole hahahahaha
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Hi,hi,faceci zwykle tyją po pierwszym dziecku:evilbat:ORSINI,z pięcioma rączkami też by było nieżle:evil_lol: a to by sie zgadzalo :)
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Kurczę za godzinkę przyjadą po CHARLIE-go,ostatniego synka DUMKI:placz:Serce mi pęka,jest taki kochany i śmieszny. Dzieci Arielki też za 3 tygodnie wyjadą,tzn 4 suczki już mają domy,zostają 2 chłopcy,ale mają jeszcze czas.Jadę w sobotę do Czech na krycie z ALISON,bo nie mogę bez szczeniaczków:placz:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia to moze Ci jakiegos sznaucerka ciezarnego w przyszlosci podrzuce?bo ja wrecz przeciwnie-nie lubie szczeniat!tzn. fajne sa ale dopiero jak zaczna same jesc, robic kupki itp
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ta,wszyscy mnie częstują szczeniakami,bo moje poszły jak świeże bułeczki:multi:A sznaucerów mam w bród.Zaraz się będą u GUCI rodzić następne!W lutowym Moim Psie ,moje rudzielce będą prezentować rasę.Charlie też tam będzie.Zobaczycie jaki z niego model:loveu:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 wow super!!! a nie masz tych fot coby je tu wkleic?
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Aż tak mobilna na komputerze nie jestem:oops:Są na stronie,ale mało bo bez sensu wrzucać takie same.Za tydzień będą nowe,razem z fotkami męża ALI
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a no to z niecierpliwoscia czekamy!!!!:mad: :mad: :mad:
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Kurde,co Ty ciągle mnie tym kijaszkiem?Celulit mi chcesz porozbijać?:evil_lol:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ahahahahahaha ale ja lubie te ikonke prawie tak jak pile, ale po pile trzeba specjalnie klikac a to jest tuz obok:))))
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No dobra,znikam.Muszę spakować CHARLIE-go,siebie na wyjazd(idę tam na bal kynologiczno myśliwski),a po południu do oddziału.Pa,pa:bye:
PUENTA imszar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 orsini masz zadanie :D Moja koleżanka kupiła sunię z jakiejś hodowli i rodzice tej suni to o.Santa Krynys Olaf z Pogorzeliska m. Aga maranga z ramzesówki może masz jakieś zdjęcia z wystawach, moze wogole znasz strony tych psiaków, ja przeszkułam tyle katalogów a nie znalazłam zadnej wzmienki o nich, moze ty kojarzysz..
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Puenta przykro mi-nawet ich nie kojarze:(((((ale fotki mamy powinien miec hodowca, gorzej z ojcem0tego miec nie musi.
PUENTA imszar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No właśnie ja tez zupełnie nie kojarzę :] No ale cóż...A wiesz może czy hodowla ramzesówka ma swoją stronę wogólę bo chciałabym coś sprwdzić ?
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hodowli tez nie kojarze, a kolezanka nie moze do hodowcy zadzwonic i sie zapytac czy maja www?bo wiele osob nie ma wlasnych stron:))moja np. sie robi....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
PUENTA imszar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Nie wiem..dostałam od niej cynk czy coś wiem bo uważa mnie za znawce sznaucerów jak była w szkole a z nam ją tylko z gg.Hodowlę ramzesówka kojarzę tylko z wystawianych psów..teraz to ja wogoóle jestem chodzący katalog..
Recommended Posts