Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E,nie:shake:Troska o zdrowie to mój zawód!Zdecydowanie wolę wysokich,wysportowanych samców,ale nie "pakemonów",takich no wiecie karków.:evil_lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
a ja lubie karki:))))ale nie takie 1,60:)))) tylko wyzsze:)))))))

hehe
a ja lubie ladnie zbudowanych a mi sie taki chudy kuczak trafil :) od 4 lat usiluje go utuczyc i efektow brak :(

Posted

Gonia napisał(a):
Lepszy kurczak niż zapaśnik sumo!:lol:A ja mam to co lubię:loveu:

zawsze mam sznase ze kiedys przytyje, moj ojciec tez byl chudy do 30 a teraz wyglada jak kobieta w ciazy z 5 raczkami :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']zawsze mam sznase ze kiedys przytyje, moj ojciec tez byl chudy do 30 a teraz wyglada jak kobieta w ciazy z 5 raczkami :lol:

hahhaa przeczytałam z pięcioma rączkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Hi,hi,faceci zwykle tyją po pierwszym dziecku:evilbat:ORSINI,z pięcioma rączkami też by było nieżle:evil_lol:

hahahahahaha
no o ile te raczki takie chwytne sa i w ogole hahahahaha

Posted

Kurczę za godzinkę przyjadą po CHARLIE-go,ostatniego synka DUMKI:placz:Serce mi pęka,jest taki kochany i śmieszny.
Dzieci Arielki też za 3 tygodnie wyjadą,tzn 4 suczki już mają domy,zostają 2 chłopcy,ale mają jeszcze czas.Jadę w sobotę do Czech na krycie z ALISON,bo nie mogę bez szczeniaczków:placz:

Posted

Gonia to moze Ci jakiegos sznaucerka ciezarnego w przyszlosci podrzuce?bo ja wrecz przeciwnie-nie lubie szczeniat!tzn. fajne sa ale dopiero jak zaczna same jesc, robic kupki itp

Posted

Ta,wszyscy mnie częstują szczeniakami,bo moje poszły jak świeże bułeczki:multi:A sznaucerów mam w bród.Zaraz się będą u GUCI rodzić następne!W lutowym Moim Psie ,moje rudzielce będą prezentować rasę.Charlie też tam będzie.Zobaczycie jaki z niego model:loveu:

Posted

Aż tak mobilna na komputerze nie jestem:oops:Są na stronie,ale mało bo bez sensu wrzucać takie same.Za tydzień będą nowe,razem z fotkami męża ALI

Posted

No dobra,znikam.Muszę spakować CHARLIE-go,siebie na wyjazd(idę tam na bal kynologiczno myśliwski),a po południu do oddziału.Pa,pa:bye:

Posted

orsini masz zadanie :D
Moja koleżanka kupiła sunię z jakiejś hodowli i rodzice tej suni to
o.Santa Krynys Olaf z Pogorzeliska
m. Aga maranga z ramzesówki
może masz jakieś zdjęcia z wystawach, moze wogole znasz strony tych psiaków, ja przeszkułam tyle katalogów a nie znalazłam zadnej wzmienki o nich, moze ty kojarzysz..

Posted

hodowli tez nie kojarze, a kolezanka nie moze do hodowcy zadzwonic i sie zapytac czy maja www?bo wiele osob nie ma wlasnych stron:))moja np. sie robi....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nie wiem..dostałam od niej cynk czy coś wiem bo uważa mnie za znawce sznaucerów jak była w szkole a z nam ją tylko z gg.Hodowlę ramzesówka kojarzę tylko z wystawianych psów..teraz to ja wogoóle jestem chodzący katalog..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...