orsini Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 a dzieki dziewczyny, jak sama to nie ma problemu:))))to wiem juz jakie haslo:))))))hahahaha
Ka-Vanga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Kirke napisał(a):Witajcie!!! jestem dosyć nowa na dogomanii, ale mam nadzieję, że mogę się włączyć do rozmowy...? Mam sznaucerka-Grację,która właśnie przechodzi ciążę urojoną. Czy radzicie mi ją pokryć w kwietniu, kiedy będzie miała cieczkę, czy ją wysterylizować? Witaj Kirke wrod nas :). Powiedz co robi w Twoim avatarze zdjecie szczeniaka mojego psa?
Mek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Witaj Kirke wrod nas :). Powiedz co robi w Twoim avatarze zdjecie szczeniaka mojego psa? O nie !!!! ja to mam wybitnego pecha do afer . Juz rano proroczo przewidziałem , ze nuda zniknie na jakis czas ze sznauceromaniaków. :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Elitesse Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mek napisał(a):O nie !!!! ja to mam wybitnego pecha do afer . Juz rano proroczo przewidziałem , ze nuda zniknie na jakis czas ze sznauceromaniaków. :B-fly: :B-fly: :B-fly: hehe Mek to ty jakas wyrocznia jestes ?
malawaszka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Kirke napisał(a):Witajcie!!! jestem dosyć nowa na dogomanii, ale mam nadzieję, że mogę się włączyć do rozmowy...? Mam sznaucerka-Grację,która właśnie przechodzi ciążę urojoną. Czy radzicie mi ją pokryć w kwietniu, kiedy będzie miała cieczkę, czy ją wysterylizować? WYSTERYLIZOWAĆ - moja suka miała co cieczke urojone ciaze i za kazdym razem bylo gorzej - szczeniaki nic nie rozwiaza - bedzie tylko gorzej :shake:
Ka-Vanga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mek napisał(a):O nie !!!! ja to mam wybitnego pecha do afer . Juz rano proroczo przewidziałem , ze nuda zniknie na jakis czas ze sznauceromaniaków. :B-fly: :B-fly: :B-fly: Haha Mek spokojnie, nie mialam zamiaru wszczynac jakichs awantur, przeciez sie grzecznie zapytalam prawda :eviltong: .
Mek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Haha Mek spokojnie, nie mialam zamiaru wszczynac jakichs awantur, przeciez sie grzecznie zapytalam prawda :eviltong: . No masz chyba dobry dzień dzis. Bo zwykle to agresor z Ciebie :mad: . ;););)
Ka-Vanga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Mek napisał(a):No masz chyba dobry dzień dzis. Bo zwykle to agresor z Ciebie :mad: . ;););) JAAAAAAAA??????????? AGRESOR?????????? NO WIESZ :eviltong: :placz: :placz: :placz: :placz: .
Agatka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Cześc gumisie, chciałam zainteresowanym powiedziec, że Arwinka i Livka dzis dostały cieczke :) Wreszcie sie moje dziewcyznki nademna zlitowały ;) Mam wielką nadzieje, że słoń poczeka sobie do połowy lutego mimo wszystko ;) hihihi
GUCIA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 ka-vanga czy już oglądałaś moją stronke??????????????:mad: :mad: :mad:
GUCIA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 witaj AGATA jak się mają moje zdjęcia z N.D.M.:evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 GUCIA napisał(a):ka-vanga czy już oglądałaś moją stronke??????????????:mad: :mad: :mad: Guciu kochana jak ja bym mogla nie ogladac, pewnie ze ogladalam - JEST SUPER :multi: :multi: :multi: :multi: .
Ka-Vanga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 GUCIA napisał(a):NO!!!:mad: :lol: :lol: :lol: :lol: Hihihihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :lol:
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 heyka dziewczynki !! u mnie wrocila zima - od rana snieg sypie i znowu drogi sa biale
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 u mnie dawno temu zapowiedziana odwilz:)))):multi: :multi: :multi: help me!!! jak to przeczytac: długość – 68 cm szerokość w ramionach – 43 cm szerokość w biuście – 50 cm szerokość w pasie – 50 cm długość rękawa od ramienia – 68 cm dlugosc ok, ale jak ta szerokosc w biuscie np.?????czemu nie podali obwodu?????jak te 50cm mam przerobic na obwod?bo swoj obwod to ja znam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Chyba ciut przymało jak dla Ciebie?Hi,hi!:evil_lol:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Chyba ciut przymało jak dla Ciebie?Hi,hi!:evil_lol: wredota no!!!! aaaaa KaVang wlasnie kiedy idziesz do miasta?bo mam upatrzona marynarke w H&Mie tylko u nas tego rozmiaru na wiosce nie ma:-( :-( :shake: :shake: :mad: :mad: :mad:
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Orsini kijem ja !! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Elitesse napisał(a):Orsini kijem ja !! masz racje!!! GONIA FOR YOU: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :helo: :evil: :flaming: :chainsaw: :onfire: :stormy-sad: :comp26: :-x :x :2gunfire: :krach: :boom: :snipersm: :wallbash: :plzdie: :zly7: :plzdie: :plzdie:
Gonia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ja wredota?:shake:Kijem mnie?:placz:Ja tylko dbam o zdrowie ORSINI,bo jeszcze się dziewczę udusi,albo spłaszczy sobie jędrne,no .........te........:loveu:
orsini Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Ja wredota?:shake:Kijem mnie?:placz:Ja tylko dbam o zdrowie ORSINI,bo jeszcze się dziewczę udusi,albo spłaszczy sobie jędrne,no .........te........:loveu: jasne:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gonia napisał(a):Ja wredota?:shake:Kijem mnie?:placz:Ja tylko dbam o zdrowie ORSINI,bo jeszcze się dziewczę udusi,albo spłaszczy sobie jędrne,no .........te........:loveu: hehe jakies skrzywione zainteresowania :loveu: ?
Recommended Posts