Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Kirke napisał(a):
Witajcie!!! jestem dosyć nowa na dogomanii, ale mam nadzieję, że mogę się włączyć do rozmowy...? Mam sznaucerka-Grację,która właśnie przechodzi ciążę urojoną. Czy radzicie mi ją pokryć w kwietniu, kiedy będzie miała cieczkę, czy ją wysterylizować?

Witaj Kirke wrod nas :).

Powiedz co robi w Twoim avatarze zdjecie szczeniaka mojego psa?

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Witaj Kirke wrod nas :).

Powiedz co robi w Twoim avatarze zdjecie szczeniaka mojego psa?

O nie !!!! ja to mam wybitnego pecha do afer . Juz rano proroczo przewidziałem , ze nuda zniknie na jakis czas ze sznauceromaniaków.
:B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Mek napisał(a):
O nie !!!! ja to mam wybitnego pecha do afer . Juz rano proroczo przewidziałem , ze nuda zniknie na jakis czas ze sznauceromaniaków.

hehe Mek to ty jakas wyrocznia jestes ?

Posted

Kirke napisał(a):
Witajcie!!! jestem dosyć nowa na dogomanii, ale mam nadzieję, że mogę się włączyć do rozmowy...? Mam sznaucerka-Grację,która właśnie przechodzi ciążę urojoną. Czy radzicie mi ją pokryć w kwietniu, kiedy będzie miała cieczkę, czy ją wysterylizować?

WYSTERYLIZOWAĆ - moja suka miała co cieczke urojone ciaze i za kazdym razem bylo gorzej - szczeniaki nic nie rozwiaza - bedzie tylko gorzej :shake:

Posted

Mek napisał(a):

Haha Mek spokojnie, nie mialam zamiaru wszczynac jakichs awantur, przeciez sie grzecznie zapytalam prawda :eviltong: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Mek spokojnie, nie mialam zamiaru wszczynac jakichs awantur, przeciez sie grzecznie zapytalam prawda :eviltong: .

No masz chyba dobry dzień dzis. Bo zwykle to agresor z Ciebie :mad: .
;););)

Posted

Mek napisał(a):
No masz chyba dobry dzień dzis. Bo zwykle to agresor z Ciebie :mad: .
;););)

JAAAAAAAA??????????? AGRESOR?????????? NO WIESZ :eviltong: :placz: :placz: :placz: :placz: .

Posted

Cześc gumisie, chciałam zainteresowanym powiedziec, że Arwinka i Livka dzis dostały cieczke :) Wreszcie sie moje dziewcyznki nademna zlitowały ;)
Mam wielką nadzieje, że słoń poczeka sobie do połowy lutego mimo wszystko ;) hihihi

Posted

GUCIA napisał(a):
ka-vanga czy już oglądałaś moją stronke??????????????:mad: :mad: :mad:

Guciu kochana jak ja bym mogla nie ogladac, pewnie ze ogladalam - JEST SUPER :multi: :multi: :multi: :multi: .

Posted

u mnie dawno temu zapowiedziana odwilz:)))):multi: :multi: :multi:
help me!!!
jak to przeczytac:
długość – 68 cm
szerokość w ramionach – 43 cm
szerokość w biuście – 50 cm
szerokość w pasie – 50 cm
długość rękawa od ramienia – 68 cm
dlugosc ok, ale jak ta szerokosc w biuscie np.?????czemu nie podali obwodu?????jak te 50cm mam przerobic na obwod?bo swoj obwod to ja znam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Chyba ciut przymało jak dla Ciebie?Hi,hi!:evil_lol:

wredota no!!!!
aaaaa KaVang wlasnie kiedy idziesz do miasta?bo mam upatrzona marynarke w H&Mie tylko u nas tego rozmiaru na wiosce nie ma:-( :-( :shake: :shake: :mad: :mad: :mad:

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini kijem ja !!

masz racje!!!

GONIA FOR YOU:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:helo: :evil: :flaming: :chainsaw: :onfire: :stormy-sad: :comp26: :-x :x :2gunfire: :krach: :boom: :snipersm: :wallbash: :plzdie: :zly7: :plzdie: :plzdie:

Posted

Ja wredota?:shake:Kijem mnie?:placz:Ja tylko dbam o zdrowie ORSINI,bo jeszcze się dziewczę udusi,albo spłaszczy sobie jędrne,no .........te........:loveu:

Posted

Gonia napisał(a):
Ja wredota?:shake:Kijem mnie?:placz:Ja tylko dbam o zdrowie ORSINI,bo jeszcze się dziewczę udusi,albo spłaszczy sobie jędrne,no .........te........:loveu:

jasne:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):

hehe jakies skrzywione zainteresowania :loveu: ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...