Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostra napisał(a):
republika pro razem z domeną .com kosztuje 98 zł za rok (100MB)

a jest dzieki!
KaVang ma chyba cos takiego, ale czy czasem nie za 200?

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

http://jawsieci.onet.pl/pakiet.html

twojanazwa.com .net .org - cena98 zł za 1 rok, 189 zł za 2 lata
twojanazwa.pl - cena 199 zł za 1 rok, 389 zł za 2 lata
twojanazwa.funkcjonalne.pl(np. com.pl, org.pl) - cena 179 zł za 1 rok, 280 złza 2 lata
twojanazwa.regionalne.pl(np. katowice.pl) - cena 79 zł za 1 rok, 159 zł za 2 lata

Posted

Ło matko,ORSINI ,ale masz głos!Jestem.Ta domena to na serwerze DOGO chodzi podobno.Kosztuje 100 rocznie i pchasz tam mnóstwo fotek i informacji.Mnie to się opłaca,bo chcę żeby strona żyła,będą dodawane nowe fotki i aktualności.Wiesz taka księga hodowli.Strony bez domeny wykupionej mają ograniczoną pojemność.Ja mam np
www.slodkiurwis.com
Podobno z com jest taniej niż z pl

Posted

orsini napisał(a):
no niezupelnie z tym lada dniem:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cos tu krecisz kolezanko :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):

czemu???
ja????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ja zawsze mowie prawde:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tak,ta stówka za domenę.Za stronkę też zapłaciłam promocyjnie,bo robiła mi koleżanka.Trochę to trwało(ok.miesiąca),bo mi się półkule zawiesiły jak to ma wyglądać i co ja chcę.Niby wiedziałam,ale w praniu dostałam tyle chińskich pytań,że wymiękłam.

Posted

Elitesse napisał(a):

ale dalej nie wiem co autor mial na mysli piszac te slowa!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Elitesse napisał(a):
a ciebie to w szkole nie uczyli ze nie mozna zgadywac co autor mial na mysli ? :eviltong:

dlatego pytam i czekam na odpowiedz:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

chyba ze autor ma skleroze i nie wie co mial na mysli hahahahaha:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:

Posted

orsini napisał(a):
chyba ze autor ma skleroze i nie wie co mial na mysli hahahahaha:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: autor ucieka do ustawy o finansach publicznych :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: autor ucieka do ustawy o finansach publicznych :placz:

tchOrz jak ucieka hahahahahaha
pocieszenie ze do takich bzdur:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...