Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 My mamy znajomego w Nowej Zelandii... I tam nocleg i wszystko byloby za darmo :p ;) tylko doleciec trzeba ;) hehe
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Natalia_W napisał(a):My mamy znajomego w Nowej Zelandii... I tam nocleg i wszystko byloby za darmo :p ;) tylko doleciec trzeba ;) hehe tylko... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no luzik hehe... 24 godziny lotu.. i jestes... tylko jeszcze kase na bilet zorganizowac trzeba ... ale co to dla nas ;)
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ale sie rozmarzylyscie ehhh a ja sie biore za wkuwanie :placz:
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ups... a ja do szkoly dopiero w poniedzialek ide... ale masakre bede miala taka ze szok... no ale narazie o tym nie mysle...
Olivka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Dziewczyny! Co to za wkurzanie tymi gorącymi zdjęciami.:diabloti: Mnie chyba to choróbsko wykończy. Help!!!!!!!!:placz:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no ja juz powoli zdrowieje:)))))ale smarki jeszcze mam!duzo smarkow:shake: :shake: :shake:
Olivka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Natalia_W napisał(a):A ty tez chora???????????? Natalio! Już drugi tydzień. Jestem na etapie okropnego kataru, czyli chyba to ostatnia faza i może wreszcie wyzdrowieję. Wszystko zaczęło się od bólu gardła, potem mięśni i teraz katar. :roll:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja tez mam ostatnia faze-czyli te smarki, ale wczesniej kaszlalam, potem bolalo mnie gardlo a teraz smarki:))))
jostra Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja kaszlę, smarkam i boli mnie gardło, ale to dopiero 3 dzień :placz:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 jostra napisał(a):Ja kaszlę, smarkam i boli mnie gardło, ale to dopiero 3 dzień :placz: oj to wspolczuje!bo to tak ze 2 tygodnie sie ciagnie:(((((tzn. bol gardla nie , ale reszta objawow
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja tak od poniedzialku zdycham... czyli jeszcze duzo przedemna... chociaz dzisiaj juz sie lepiej czuje...
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja umieralam najbardziej w piatek przed sylwkiem-masakra normalnie, a teraz juz tylko smarki zostaly
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Natalia_W napisał(a):Ja musze do weekendu wyzdrowiec... :D a co znowu masz jakas imprezke????
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no nie do konca... ale maly wypad ze znajomymi ;)
PUENTA imszar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 :( dziewczyny już się nigdy nie zobaczymy pod tym nickiem. Jestem zmuszona zarejesterować się na nowo jako "Puenta"..mam nadzieje, że stary nick zostanie usunięty.Prosiłam o zmiane admina ale nic nie ma zamiaru z tym zrobic, nawetnie odpisal
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a czemoz to jestes zmuszona do rezygnacji z tego nicka?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: narozrabialas gdzies i chcesz sie ewakuowac?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Recommended Posts