Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ale wysle go najwczesniej w przyszlym tyg... bo jestem chora..
Madziara Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 śpiochy, nie śpiochy - a gdzie orsini?? czyżby się za uczciwą robotę wzięła??
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ty lepiej tak nie mow bo sie jeszcze zezlosci :diabloti: a tak wogole to melduje swoja obecnosc !
Agatka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A ja wyjatkowo jestem on line ;) Sie za Wami steskniłam :) Ale jak sie pracuje na własnym to już nie ma czasu na opieprzanie sie hihihi :D
Mek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agatka napisał(a):A ja wyjatkowo jestem on line ;) Sie za Wami steskniłam :) Ale jak sie pracuje na własnym to już nie ma czasu na opieprzanie sie hihihi :D No tak. ;) Ale czy ktos jeszcze pamięta ,ze Agatka obiecała za 3 miesiące zdradzić tajemnice i po tym jej dolnym wskazniku wynika ,ze to juz za 3 dni . tak ??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Agatka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No niestety Mek moja tajemnica nie wypaliła :( a szkoda , bardzo żałuje, niestety druga strona transakcji nie zmieniła zdania, wiec musiałam odstapić... Ale wszystko przed nami może kiedys sie uda :) Marze o pewnym sznaucerku i mam nadzieje, że kiedys w końcu przyjdzie taki czas, że doprowadze sprawe do końca :) i sie uda nie z tym konkretnym psem to z innym równie pieknym :) A mój podpis dotyczy sie zupełnie czegos innego a mianowicie 3 dni temu zakończyłam swoja stara prace :)
Agatka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia cudo było takie ze głowa mała , niestety nie zostawiłam sobie żadnego zdjecia tego psa, a szkoda....
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agatka napisał(a):Natalia cudo było takie ze głowa mała , niestety nie zostawiłam sobie żadnego zdjecia tego psa, a szkoda.... ty to umiesz ludzi dreczyc :evil_lol:
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 a jaki kolorek i wielkosc;)?? powiedz cos wiecej... bo zaraz wybuchne z ciekawosci;)
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 a czy ktos moze wie kto bedzie sedziowal sznaucerki w lesznie na championach??
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):a czy ktos moze wie kto bedzie sedziowal sznaucerki w lesznie na championach?? sama sie zastanawiam bo wszyscy 3 sedziowie maja uprawnienia ja juz zglosilam Zadre :loveu:
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja wlasnie nie wiem czy zglosic bo jesli bedzie sedziowal Ostrowski to chyba nie ma sensu... :(
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 wlasnie na TVP3 Poznanskiej leci program o walkach psów... plakac sie chce... tragedia.... jak ludzie moga byc tak glupi... masakra...
Agatka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 To miał byc sznaucer olbrzym czarny ot i wszystko
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 tak myslalam ;) szkoda, ze nie wyszlo... ale m oze nastepnym razem sie uda.. trzymam kciuki!!!!
Agatka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ja tez sie zastanawiam cyz jest sens jechac na te championy.... przynajmniej z Dengim, bo z Bangitosem to napewno!
Recommended Posts