PUENTA imszar Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Haha..jestem dzisiejszego ranka pierwsza..lelelelele będę o 15..narka :loveu:
orsini Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Natalia_W napisał(a):Krysia... ale jestem zla ze nie udalo nam sie spotkac:/ :( Kalendarz dla Ciebie jest u Marcina! dzieki!!! no nie udalo:(((ale to nic:)))slyszalam, ze sie niezle bawilyscie hahahaha:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
florance Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 pragnę zaznaczyć, że jestem przed Elitką :eviltong:
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 florance napisał(a):pragnę zaznaczyć, że jestem przed Elitką :eviltong: bo ja dzis zaspalam troszeczke :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Angelka widzialas ze urodzily sie czarne siostrzyczki twojej malutkiej ? :multi:
jostra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Elitesse napisał(a):czyli dobrze ze sie nie nie zainteresowalam i nie dwalam tam reklamy :multi: a na charytonik tez zapoluje - choc jeszcze jej nigdzie nie widzialam, znalazlam teraz tylko informacje na 4 lapach A u nas na wsi ;) :p :diabloti: jest Nawet ją przeglądałam w zoologicznym Ta seria na medal to jakaś nie bardzo. Dorotak - tak mi się wydawało, że to Atos jest na fotach. Piekna ta jego Sylwestrowa kreacja :multi:
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 znowu nas zapadalo sniegiem - wszedzie trabili ze odwilz ma byc od dzisiaj a tu sypie i sypie :roll:
orsini Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 a u nas tylko sypie i sypie!!!masakra normalnie!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
jostra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 U mnie leje od kilku dni - masakra!!! :angryy: :placz: :shake:
Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dopiero ze szkolki wrocilam... i bylam u lekarza jeszcze no i sie okazalo ze..... chora jestem ;( ble... czuje sie fatalnie...
madzior_ka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ja tez wlasnie wrócilam ze szkółki i też już powoli nas zasypuje:)) ale chlapy są nadal i fatalnie sie chodzi.... a ja jutro mam 2 fizyki i normalnie sie załamuie niedługo bo chyba spr piszemy a nawet nie zapowiedział dokładnie z czego:)) Agatko a kiedy otwarcie salonu planujecie?
PUENTA imszar Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Madziorka wreszcie się nauczyłam geografi a ona wreszcie nie pytała. Za to ten "pan" od histori powiedział "o dziewczynko coś zmieniłaś, masz nową fryzurę? w życiu bym cię nie poznał " :P
Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 pierwsze fotki w galerii :) tylko widoczki ;)
AiMiN Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ależ macie dłuuuuuuuugi wątek.... Mam pytanie. Ostatnio weszłam w posiadanie kalendarza sznaucero-maniaków z Poznania. GRATULACJE! Czy mogę prosić w link, gdzie jest w necie mowa o tym kalendarzu? A pytam dlatego, że chow-maniaki też czekają na swój, tylko nie mamy szczęścia do "producentów"... Pozdrawiam!
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Aimin jak chcesz to moge ci podac namiar mojego znajomego ktory zajmowal sie produkcja kalendarza :)
Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 nie jestem pewna ale moim zdaniem nie ma strony ktora by o nim mowila... u nas byla jedna osoba ktora nadzorowala cala ta "impreze";) jesli bedziesz chcial/a to moge podac namiary i wtedy mozesz dostac info gdzie robilismy ten kalendarz... jakby co to pisz na prv :)
Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 no ja wlasnie nie wiem :( zasypalo ich moze??
PUENTA imszar Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Siema... Może nie po raz ostatni alE zABIERAM SIĘ OSTRO ZA SONIĘ..biedulka trochę opuszczona. Będę więc wchodzić raz dziennie może na chwilkę,.. :( Papa...:evil_lol:
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 jeseli maja tyle sniegu co u mnie to bardzo mozliwe :)
madzior_ka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 no u mnie nie topnieje ale wcale sie ntym nie martwie bo zima jes to i snieg powinien byc:) na wiosnę przyjdzi epora na roztopy:) Natalia sorry ze ja mam taką skleroze i mówie ze chce kalendarz a ciagle zapominam ci przelac kase ale jutro juz lece na poczter wiec jak możesz to zostaw dla mnie jeden kalendarz, bo w tym zagonieniu ciągle o tym zapominam
Recommended Posts