Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
Krysia... ale jestem zla ze nie udalo nam sie spotkac:/ :( Kalendarz dla Ciebie jest u Marcina!

dzieki!!!
no nie udalo:(((ale to nic:)))slyszalam, ze sie niezle bawilyscie hahahaha:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
czyli dobrze ze sie nie nie zainteresowalam i nie dwalam tam reklamy :multi:
a na charytonik tez zapoluje - choc jeszcze jej nigdzie nie widzialam, znalazlam teraz tylko informacje na 4 lapach

A u nas na wsi ;) :p :diabloti: jest
Nawet ją przeglądałam w zoologicznym
Ta seria na medal to jakaś nie bardzo.
Dorotak - tak mi się wydawało, że to Atos jest na fotach.
Piekna ta jego Sylwestrowa kreacja :multi:

Posted

ja tez wlasnie wrócilam ze szkółki i też już powoli nas zasypuje:)) ale chlapy są nadal i fatalnie sie chodzi.... a ja jutro mam 2 fizyki i normalnie sie załamuie niedługo bo chyba spr piszemy a nawet nie zapowiedział dokładnie z czego:))

Agatko a kiedy otwarcie salonu planujecie?

Posted

Madziorka wreszcie się nauczyłam geografi a ona wreszcie nie pytała. Za to ten "pan" od histori powiedział "o dziewczynko coś zmieniłaś, masz nową fryzurę? w życiu bym cię nie poznał " :P

Posted

Ależ macie dłuuuuuuuugi wątek....
Mam pytanie. Ostatnio weszłam w posiadanie kalendarza sznaucero-maniaków z Poznania. GRATULACJE! Czy mogę prosić w link, gdzie jest w necie mowa o tym kalendarzu?
A pytam dlatego, że chow-maniaki też czekają na swój, tylko nie mamy szczęścia do "producentów"...
Pozdrawiam!

Posted

nie jestem pewna ale moim zdaniem nie ma strony ktora by o nim mowila... u nas byla jedna osoba ktora nadzorowala cala ta "impreze";) jesli bedziesz chcial/a to moge podac namiary i wtedy mozesz dostac info gdzie robilismy ten kalendarz... jakby co to pisz na prv :)

Posted

no u mnie nie topnieje ale wcale sie ntym nie martwie bo zima jes to i snieg powinien byc:) na wiosnę przyjdzi epora na roztopy:) Natalia sorry ze ja mam taką skleroze i mówie ze chce kalendarz a ciagle zapominam ci przelac kase ale jutro juz lece na poczter wiec jak możesz to zostaw dla mnie jeden kalendarz, bo w tym zagonieniu ciągle o tym zapominam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...