Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
się zaklepałam na offie :eviltong: :cool1:

e tam nie zaklepalas sie tutaj :evil_lol:

ale mi sie ciezko zebrac do zrobienia czegokolwiek - nie lubie dni wolnych !!!

Posted

Yorczka napisał(a):
niewiem ile masz lat alewiem ze nie lubie jak ktoś nazywa mnie dzieckiem...
gdybyś mnie nie nienawidziała to bys się mojego testu tak bardzo nieczepiała - alre spox ok dla ciebie moge byćdziecko ktorewie ,,nic,, na temat sznaucerów.......

Yorczko test niesądzę aby był poprawny!!! O rasie wiesz ledwo ledwo, ja nie mówie że ja znam się, ponieważ ubustwiam gr.I . Jednak takie banalne błędy są w teście że dziecko które ma chwilowe zetknięcie ze sznaucerem by zrobiło to lepiej!!! Ja się zapytam hodowców sznaucerów , którzy powinni co nieco wiedząieć o rasie. Czy sznaucer zalicza się do typu wilkowatych?!? A jeśli Yorczko test wstawiasz na forum publicznym każdy ma prawo go rozwiązać i ocenić!!!

Posted

Justa napisał(a):
A ja odkryłam całkowicie nowe funkcyje moderowania :) hah.

A zaraz zmykam... Nauka nauka nauka...

hehe czyli ma sie rozumiec jeszcze wymyslniejsze narzedzia tortur :evil_lol: :mad: :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
hehe czyli ma sie rozumiec jeszcze wymyslniejsze narzedzia tortur :evil_lol: :mad: :diabloti:

a tam tortur, jedynie temperowania nieposłusznych i niedoblych użytkowników:cool1:
No i nie trzeba już prosić, żeby podpisy zmniejszyli. Wchodzić do profimlu i sam to robisz:diabloti:

Ale stwierdziłam, że głupie to łączenie tematów jest, bo posty są ustawiane wg. godziny i daty, czyli te które tutaj przyłączyłam sa porozwalane po cąłym topicu i sie przemieszowują z tymi ze sznauceromaniaków:roll: beznadziejne:shake:

Posted

witajcie ja tyz ie lubie w pewnym sesnie takieo wolnego bo sie czlowiek calkiem rozleniwia... mnie dzisiaj tak strasZnie glowa boli ze chyba zaraz pojde po jakas tabletke..., a teraz ladnie biore przyklad z Justy i chyba pojde sie uczyc biologii...:diabloti:

Posted

Madziorko słoneczko kochane ze mnie to lepiej nie bierz przykładu...:shake:
A właśnie jak tam po pierwszym semestrze w biolchemie sie podoba:roll: ?

W pewnym momencie, to się nie myśli 'a zgłosze sobie nieprzygotowanie' :/ Bo i tak i tak trzeba będzie się wszystkiego naumieć do matury... a z doświadczenia wiadomo, że potem to się nie chce...

Mam dośc szkoły. Całe szczęście za 2 tygodnie ferie...

A jutro test całosemestralny z chemii:-( + test cąłosemestrany z Anggielskiego dodatkowego
Pojutrze fizyka, biologia, ruski + examin ustny z dodoatkowego ang.

Nie chce mi się żyć.
Ide odreagować na gitarze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...