Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 to sie nie liczy :) trzeba sie ujawnic i zaklepac hihihihi
jostra Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam wszystkich w Nowym Roczku 2006 Niech się Wam spełnią wszystkie marzenia i plany :p
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 100 lat w nowym ROku!!!!! i znowu jestesmy starsi k.mac!!!!buuuuu:shake: :shake: :shake:
florance Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Elitesse napisał(a):to sie nie liczy :) trzeba sie ujawnic i zaklepac hihihihi się zaklepałam na offie :eviltong: :cool1:
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 florance napisał(a):się zaklepałam na offie :eviltong: :cool1: e tam nie zaklepalas sie tutaj :evil_lol: ale mi sie ciezko zebrac do zrobienia czegokolwiek - nie lubie dni wolnych !!!
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jostra napisał(a):O jakich dniach wolnych mówisz?? :-o :mad: np o swietach... czlowiek sie tylko rozleniwia niepotrzebnie
florance Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 eee, to był tylko zwykły weekend... 2 dniw olnego :roll: (jak dla mnie)
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ale dodac boze narodzenie tydzien wczesniej ... jak dla mnie swiat mogloby nie byc
florance Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 o Bożym Narodzeniu to ja już zapomniałam :roll:
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Krysia... ale jestem zla ze nie udalo nam sie spotkac:/ :( Kalendarz dla Ciebie jest u Marcina!
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Oczywiscie wszystkim zycze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :) :) :)
BooBC Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Yorczka napisał(a):niewiem ile masz lat alewiem ze nie lubie jak ktoś nazywa mnie dzieckiem... gdybyś mnie nie nienawidziała to bys się mojego testu tak bardzo nieczepiała - alre spox ok dla ciebie moge byćdziecko ktorewie ,,nic,, na temat sznaucerów....... Yorczko test niesądzę aby był poprawny!!! O rasie wiesz ledwo ledwo, ja nie mówie że ja znam się, ponieważ ubustwiam gr.I . Jednak takie banalne błędy są w teście że dziecko które ma chwilowe zetknięcie ze sznaucerem by zrobiło to lepiej!!! Ja się zapytam hodowców sznaucerów , którzy powinni co nieco wiedząieć o rasie. Czy sznaucer zalicza się do typu wilkowatych?!? A jeśli Yorczko test wstawiasz na forum publicznym każdy ma prawo go rozwiązać i ocenić!!!
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a o co chodzi?? bo widze ze mam spore zaleglosci ;)
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Yorczka napisała test na funtest ipoprostu były tam straszne błędy i to wszystko..Natalka rozwiąz mój test:P:PP:PP
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 PISAĆ:kociak: :wolfie: :wallbash: :scared: :siara: :cooldevi: :peace: :bluepaw: :evil: :happy1: :tree1: :tort: :drinking: :drinka: :terazpol: PISAĆ
Justa Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A ja odkryłam całkowicie nowe funkcyje moderowania :) hah. A zaraz zmykam... Nauka nauka nauka...
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Justa napisał(a):A ja odkryłam całkowicie nowe funkcyje moderowania :) hah. A zaraz zmykam... Nauka nauka nauka... hehe czyli ma sie rozumiec jeszcze wymyslniejsze narzedzia tortur :evil_lol: :mad: :diabloti:
Justa Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Elitesse napisał(a):hehe czyli ma sie rozumiec jeszcze wymyslniejsze narzedzia tortur :evil_lol: :mad: :diabloti: a tam tortur, jedynie temperowania nieposłusznych i niedoblych użytkowników:cool1: No i nie trzeba już prosić, żeby podpisy zmniejszyli. Wchodzić do profimlu i sam to robisz:diabloti: Ale stwierdziłam, że głupie to łączenie tematów jest, bo posty są ustawiane wg. godziny i daty, czyli te które tutaj przyłączyłam sa porozwalane po cąłym topicu i sie przemieszowują z tymi ze sznauceromaniaków:roll: beznadziejne:shake:
madzior_ka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 witajcie ja tyz ie lubie w pewnym sesnie takieo wolnego bo sie czlowiek calkiem rozleniwia... mnie dzisiaj tak strasZnie glowa boli ze chyba zaraz pojde po jakas tabletke..., a teraz ladnie biore przyklad z Justy i chyba pojde sie uczyc biologii...:diabloti:
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ooooo.Madziorka jak tam school? Ja dzisiaj doszłam do wniosku, że jak nieprzsygotowania są na stary semest to sie nie uczę geografi bo sobie zgłoszę i luzik :D
Justa Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Madziorko słoneczko kochane ze mnie to lepiej nie bierz przykładu...:shake: A właśnie jak tam po pierwszym semestrze w biolchemie sie podoba:roll: ? W pewnym momencie, to się nie myśli 'a zgłosze sobie nieprzygotowanie' :/ Bo i tak i tak trzeba będzie się wszystkiego naumieć do matury... a z doświadczenia wiadomo, że potem to się nie chce... Mam dośc szkoły. Całe szczęście za 2 tygodnie ferie... A jutro test całosemestralny z chemii:-( + test cąłosemestrany z Anggielskiego dodatkowego Pojutrze fizyka, biologia, ruski + examin ustny z dodoatkowego ang. Nie chce mi się żyć. Ide odreagować na gitarze.
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Natalia_W']Natalia a gdzie jest ten test??[/quot] ups Natalka zmieniłam opis i apomniałam www.schnauzer.funtest.pl :P
Recommended Posts