Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahaś to kajarzę :DDD
Bomy przyszłyśmy z problemem "nasz pies nie pokazuje zębów na wystawie i się wyrywa"..ogólnie byłam jakaś speszona normalnie jestem na luzie :D
Poprostu niewiedziałam co mnie czeka :] i jeszcze te smakołyki co mi powypadały :]ale było mineło..mam nadzieje, że 8 będzie trening i ja sobie przyjadę Was pooglądać :] miejmy nadzieje, że Iwona jest dobra i mnie zabierze :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie aja caly dzien spedzilam na nierobieniu nic... tzn robilam duzo rzeczy ale nie tych co potrzeba i w ogole nie chce myslec ze jutro do szkoly trza isc bo nawet nie patrzylam jakie mam lekcje a co dopiero cos umiec na nie:( w sumie to caly dzien spedzilam na internecie i z Deniskiem:)))) bylło miło ale sie konczyło - chyba tak trzeba to nazwać....

Posted

nie ma was
a ja smucę się
kochaie mnie?
zapewne nie, bo wtedy byście mnie nieprzuciły..

A teraz ja, rządzę wami
jetem królową nad waszymi psami
Musicię poddać się
Bo dostaniecie po kościach
jak wyjdziecie z tąd chociaż bez jednego posta :(

Posted

Witam w 2006 roczku :angel: :angel: :angel:

Jutyś ja spałam 2 h :lol: Raz się żyje nie? Ale jakoś nie czuję się senna :cool1:
Fiśka niestety całą noc przesiedziała w łazience w swoim posłaniu trzęsąc się jak galareta :roll: No ale przeżyła jakoś... teraz boi się wychodzić na dworek :(

Posted

hehe a jak napisze to co sie stanie??:) moze kolejny sylwester i 2007 roczek powitamy??

a tak na marginesie to moze slyszeliscie cos o szkoleniu psów jamar? http://jamar.republika.pl/ bo wlasnie znalazłam tą strone i okazało sie że oni szkolą w Chrzanowie bardzo blisko mnie - jeżdże tam do szkoły i gdyby było to jakieś sensowne szkolenie to bym się zastanowiła może na wiosne z Deniskiem byśmy pochodzili bo mimo, że on dużo komend ma opanowanbych to gorzej jest w towarzystwie psów a gdzie ja znajde grupke osób chętnych do pracy i nauki Denisa skupoiania sie w ich towarzystwie a takie szkolenie to super okazja:)

Posted

A ja wreszcie mam szanse na odezwanie sie :)
Tak więc witam wszystkich w NOWYM ROKU 2006 !!!!!
Oby sie wszystkim powodziło :))))))))))))))))

Ja juz myslałam, że z moich planów będa nici.
Po pierwsze snieg straszliwy , a po drugie w piatek napadła mnie taka migrena że az sie popłakałam z bólu głowy. Musiałam zazyc tabletki i chodziłam jak nabombiona ;) Ale mimo wszystko udąło mi sie dotrzec do fryzjera, a potem w nasyzm nowym salonie malowałysmy lakierem pomieszczenie, wysżłysmy obie z Ola na nieżłym haju ;) hihihi

NO a potem była imprezka w bardzo przyjemnej restauracyjce pod Myslenicami. Nawet nie przypuszczałam, że imperza az tak sie uda. Mój maz obtańcował chyba wszystkie Panny i Panie na imprezie, a ja do dzis mam obolałe nogi :) To chyba jeden z najbardziej udanych Sylwków jakie pamiętam :) Wada było tylko to, że ktoś musiał robić za kierowce i padło na mnie ;) więc jedynie pozwolili mi zamoczyc usta w noworocnzym szampanie :D Wróciłam do domu o 7 rano i padłam jak zakleta !!

Dzis tradycyjnie obiadek noworoczny u babci i dopiero teraz jestem w domku :)

psice były pod opieka moich Rodziców, ale z relacji wyglada, że olały totalnie fajerwerki :)
Paskudy nawet sie nie obudziły jak przyjechaliśmy :) hihihi
I to maja byc psy STRÓŻUJĄCE ;)

Posted

witaj Agatko! ale cie dawno tu nie widziałam:))) (pewnie byłaś jak mnie nie było) a ja chciałam Tobie i Oli życzyć wszystkiego najlepszego w waszym salonie i oby ten 2006 rok - pierwszy dla waszego salonu był jak najbardziej owocny w nowych i na pewno zadowolonych klientów (kto wie może jednym z nich będzie Denisek:)...

Posted

Dzieki madziorko!!!

Ja ostatnio wogóle rzadko tu bywam, bo końcyzłam prace i trzeba było poprzekazywac co nieco i tak jeszcze wszystkiego nie udało sie zamknąc. Teraz pewnie juz wogóle bede bardzo rzadko, bo narazie nie bede miała dostepu do komputera, a jak bedzie komputer to bez netu, a jak bedzie komputer z netem to bedzie późny wieczór w domu ;)

A Deniska bardzo serdecznie zapraszamy :)

Posted

Jutro mamy cięszki dzień Madziorko bo trzeba rano wstać :-(

oj tak... pierwszy budzik (z trzech ktore mam, inaczej nie ma mowy o obudzeniu: najpierw wlancza sie radio, potem zwykly budzik, a na koncu komorka mniej wiecej co 5 minut sie wlanczaja hehe moj patencik na nie zaspanie) nastawiam na 5:50 :-( a o 6:32 juz mam autobus:-( a o 7:30 bede sobie siedziec juz na nudnej historii:shake: i tak do 15:00:shake: :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...