Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Pasaverka tylko na galerii siedzi. Przebrzydła:angryy:

oj nieładnie....:(:(

a ja sobie zmieniłam avatarek na świeższy i jak wam sie podoba? nic lepszego zrobić nie moge bo chwilowo nie mam photoshopa zainstalowanego:((( musze od kogos plytke pozyczyc....

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

madzior_ka napisał(a):
oj nieładnie....:(:(

No zaręczam, że ma tam duuuużo roboty:shake: Cóż, taka Modów rola...

Co do avatarka :) Fajniusi :)
A z tyłu gitarka widzę. Ty grasz czy siostra? nio i jakiej firmy? Jakoś tak znajomo mi wygląda...:razz:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
hehehe..wiadomo, że jak psiak niegrzeczny to trza łapy poprawiać.
Ty się oliwio tak nie ciesz bo myślisz, ze jak 500 zrobiłaś to rządzisz tocie pocieszę ja pewnie jutro skończę 500 a się w grudnio zarejestrowałam tego roku :evil_lol:

Ha , ha, ha :mad: :-x ja Ci jeszcze pokażę zajac

Posted

Justa napisał(a):
Tak. Poprawa jest. Bardzo duża. Wszystkie objawy minęły.
Uczulenie okazało się alergią pokarmową. A za alergią przyplątał sie gronkowiec.
Na gronkowca dostałyśmy antybiotyk (ostatni dostała we wtorek) a na uczulenie Eukanubę Dermatosis z rybą.
Wszystkie krostki zniknęły, Galcia już się nie drapie, biega, skacze a mnie kamień spadł z serca.

:) Dziękujemy za zainteresowanie.

to super !! :multi: :multi: :multi: podrap psiulke za uszkami !!

Posted

"Justa" napisał(a):
A z tyłu gitarka widzę. Ty grasz czy siostra? nio i jakiej firmy? Jakoś tak znajomo mi wygląda...:razz:

ja gram w sumie od roku ale sama się ucze i chyba już mi to jakoś znośnie wychodzi nawet bo trochę w harcerstwie na zbiórkach akompaniuje itd:) a gitarka to Admira Rosario

Posted

Romas ...HELP!!!!
CALY drugi odcinek pliz!bo ja tak spalam i co 15 minut na chwilke sie budzilam:(((wiem ze:
-Grubas wygral stosujac pechowe liczby , ktore zobaczyl na kartce francuzki i poszedl jej szukac
-jak poszedl jej szukac to o maly wlos nie zginal i potem przeszedl przez most i potem pod kims most sie zerwal....i tu luka
-potem kojarze tylko ze Gruby sie spotkal z Francuzka-ale co mu mowila i jak to zrobil???luka
-i kojarze sam koniec ze na wraku kosmicznego statku byly te numery co Gruby je wpisal
ale skad znal te numery???????????
HELP PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

orsini napisał(a):
Romas ...HELP!!!!
CALY drugi odcinek pliz!bo ja tak spalam i co 15 minut na chwilke sie budzilam:(((wiem ze:
-Grubas wygral stosujac pechowe liczby , ktore zobaczyl na kartce francuzki i poszedl jej szukac
-jak poszedl jej szukac to o maly wlos nie zginal i potem przeszedl przez most i potem pod kims most sie zerwal....i tu luka
-potem kojarze tylko ze Gruby sie spotkal z Francuzka-ale co mu mowila i jak to zrobil???luka
-i kojarze sam koniec ze na wraku kosmicznego statku byly te numery co Gruby je wpisal

Ło matko ,ale zaspalas :roll: .
No wiec .....Gruby dostal numery od bylego Żołnierza,chwilowo bedacego w domu wariatow.Żołnierz i jego kolega wysluchali je przez radio odbierajac sygnaly z nad Pacyfiku( w ramach sluzby).Kolega Żołnierza zastrzelil sie bedac przekonany ,ze liczby przynosza pecha a Żołnierz trafil do wariatkowa,gdzie Gruby byl wolontariuszem.
Te same liczby uslyszala zaloga statku z Francuzka ,zmienili kurs i wpadli na skaly.Dotarli na wyspe gdzie znalezli nadajnik podajacy te liczby 'Na Czarnej Skale".
Zaloga statku zachorowala ?? Nie powiedziane na co i Francuzka musiala ich zabic.
Ona przyznala Gubemu racje ,ze liczby przynosza pecha i liczby ich na wyspe sprowadzily,nikt inny mu w to nie wierzyl.
Most sie zarwal pod Narkomanem ale nic mu sie nie stalo.Lekarz i Izraelczyk zostali po jednej stronie a Narkoman i Gruby byli po drugiej.Potem ktos zaczal strzelac do Grubego i Narkomana.Rozdzielili sie uciekajac i Gruby wpadl w lapy Francuzki ale ona jak uslyszala liczby to opuscila bron i zaczela normalnie rozmawiac.
To z grubsza rzecz biorac najwazniejsze.
Potem Gruby rozstal sie z Farncuzka ( nie powiedziane jak tylko pokazane jak ja sciskal/tulil) i wrocil do reszty grupy.
Narkoman wieczorem chcial sie zaprzyjaznic z Grubym i zdradzil mu ,ze cpal w zamian chcial uslyszec prawde o Grubym.No to ten mu powiedzial ,ze wygral na loteri 106 milionow dolarow ( chyba 106).Na to Narkoman obrazil sie ,ze on z sercem na dloni a Gruby mu kity wciska :crazyeye: .
Dobry odcinek pchnal akcje do przodu.
A dlaczego myslisz ,ze to cos w ziemi to statek kosmiczny ??Czy mi cos umknelo ??Dla mnie to tylko klapa w ziemi prowadzac do korytarzy.
No ciekawe :-)

Posted

widzieliscie ile jest nowych fajnych ikonek??
:flaming: :sweetCyb: :B-fly: :bigcool: :2gunfire: :snipersm: :drinka: :ban: :ban: :shithappens: :plzdie: i wiele innych:))))))

Posted

[quote name='orsini']widzieliscie ile jest nowych fajnych ikonek??
quote]

Widzielismy ,az polapac sie trudno ale fajne to jest .

LUDZIE!!!Uwazajcie na swoje psy ,te co sie boja strzalow i te co sie nie boja ,juz zaczynaja walic.U mnie na osiedlu wczoraj byla okropna kanonada.
Trzymajcie je na smyczach,oby Sylwester dla nikogo nie byl czasem na poszukiwanie sploszonego psa !

Posted

[quote name='orsini']Romas ...HELP!!!!
HELP PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orsini, nie śpij, bo Cię ukradną :D:D:D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Buuuuuuu a ja siem rozchorowalam:shake: .

O to musisz zaaplikowac sobie zioła Bitnera bidulko:(:(:(:(:(:(:(

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez sie mam nie najlepiej :( caly czas walcze z kaszlem :(

a ja w dodatku waLCZe z jakimis spamerami!!!!!!!!!!!!!
:spam2: :ban: :spam2: :plzdie: :spam2: :ban: :snipersm: :boom: :2gunfire: :krach: 0X :ak-shot: :wallbash: :chainsaw: :baddevil: :onfire:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...