Pink Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A moj Floyd 1 grudnia cztery lata skonczyl, powazny facet z niego juz jest :laola:
madzior_ka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 dziadkiem to moj Lancus sie staje - od kilku dni nie moze do samochodu wskoczyc i musze go wkladac a dzis zobaczylam ze z wejsciem na lozko tez ma problemy :sad: :sad: w kwietniu juz mu 9 stuknie a co do dziadków to tak troche z innej beczki ale moja kuznka ma ON-ka obecnie ma juz 12,5 latek i juz z dnia na dziej gorzej z nim:(( smutno sie patrzy na takiego zmeczonego zyciem dziadziusia:(( teraz mu sie jakas infekcja zrobila na wardze, ciezko mu sie to goi, wet mu jakies masci przepisal, a poza tym to tez ma juz duze problemy z chodzeniem szczegolnie po schodach osatnio sie na ogrodzie rozjechal na lodzie i musieli mu pomagac wstac:((( biedne psisko.... ale na szczescie maja jeszcze 4-to miesieczna sunie Ike kolezanke Deniska to ona jeszcze troche podtrzzymuje przy zycxiu cale towarzystwo (jest jeszcze 9-cio letnia Sonia)
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Tangram napisał(a):Same młodzieniaszki na forum :) Mój Ego w 15 roczek już wszedł, Bettinka w 11, a Furora to małolat-bo ma tylko 5 latek :) Jak to dobrze, że sznaucerki tak długo z nami chcą być :multi::multi::multi: Ego to prawdziwy bohater :) Ślędzę tak co się z nim na stronie dzieje :) Najbardziej mi się jednak podoba przydomek jego EGO szalona :eggface:
Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Tangram napisał(a):Same młodzieniaszki na forum :) Mój Ego w 15 roczek już wszedł, Bettinka w 11, a Furora to małolat-bo ma tylko 5 latek :) Jak to dobrze, że sznaucerki tak długo z nami chcą być :multi::multi::multi: No Gosia, Ego to debesciak:multi: , no i Bettinka tez w swietnej kondycji:multi: nic tylko pogratulowac :laola: .
Madziara Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):a co tu takie pustki od rana ??? Orsini wyemigrowała to i pustki :D
Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 florance napisał(a):śpią lenie :P JAkie spia jakie spia:evilbat: . Ja z dziewczynami moimi to juz na dlugasnym spacerku bylam, u nas w nocy spadla tona sniegu, wiec trzeba korzystac:multi: :Dog_run: .
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):JAkie spia jakie spia:evilbat: . Ja z dziewczynami moimi to juz na dlugasnym spacerku bylam, u nas w nocy spadla tona sniegu, wiec trzeba korzystac:multi: :Dog_run: . Hahahaha Tona !!!!!???? pewnie 3 cm
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 O ja juz dawno na nogach. a poza tymmiałem juz super kurs po makabrycznej drodze , są niesamowite koleiny i rzuca autem we wszytkie strony, a na dodatek posypało troche swiezym sniegiem jakies 10 co i poslizg jest rewelka. Szkoła jazdy jednym słowem :mdrmed:
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :baddevil: :baddevil: :baddevil: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: PRACUJE!!!!!!!!!:cry: :cry:
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 orsini napisał(a)::baddevil: :baddevil: :baddevil: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: PRACUJE!!!!!!!!!:cry: :cry: No tak Orsini cały rok żeś sie opieprzała w robocie i myslisz , że w dwa dni to nadrobisz . marne szanse ..............:HUT012: :HUT012: :HUT012:
Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):Hahahaha Tona !!!!!???? pewnie 3 cm Jak mowie, ze duzo to duzo, a nie 3
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Madziara napisał(a):Orsini wyemigrowała to i pustki :D oo a gdzie ? urlop sobie wziela ??
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jak mowie, ze duzo to duzo, a nie 3 No wiesz , ale z tego co wiem "duzo" dla Warszawiaka to własnie 3 cm sniegu :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Florances juz wiem gdzie się szlajasz po DGM ;)
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 u mnie tez w nocy sniegiem syplo - cos ta zima w tym roku sie nie moze zdecydowac, szkoda ze swieta nie byly biale :(
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):Florances juz wiem gdzie się szlajasz po DGM ;) a ty co ? szpieguje sie tak ??? :eggface:
florance Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):Florances juz wiem gdzie się szlajasz po DGM ;) ciiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :eggface:
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 florance napisał(a):ciiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :eggface: hehe posciki sie nabija ... :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:
florance Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):hehe posciki sie nabija ... :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: e tam, tam jest weselej :painting:
Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):No wiesz , ale z tego co wiem "duzo" dla Warszawiaka to własnie 3 cm sniegu :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: O boze ale to snieszne, ale zes sie usmial, no normalnie boki zrywac :roll: . Dla Twojej wiadomosci nie raz bylam w gorach, wlasciwie jezdze tam od malucha, najczesciej w Alpy i wiem co to znaczy duzo sniegu. A po drugie ja nie mieszkam w Wawie.
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):O boze ale to snieszne, ale zes sie usmial, no normalnie boki zrywac :roll: . Dla Twojej wiadomosci nie raz bylam w gorach, wlasciwie jezdze tam od malucha, najczesciej w Alpy i wiem co to znaczy duzo sniegu. A po drugie ja nie mieszkam w Wawie. Olu nie denerwuj sie ! on jest zazdrosny hihihi
Recommended Posts