Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,677378.asp to cos mi mówi , ale co ??????
florance Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Mek']http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,677378.asp to cos mi mówi , ale co ?????? mek już podawałam link tej samej sprzedaży na allegro :-/ niestety to osoba, która tutaj chwaliła się swoim szczeniakiem :(
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No ale nie wydaje mi się . Bo w tym ogłoszeniu jest napisane , ze mają jeszcze na sprzedaz inne szczemiaki. Tak , ze podejrzewam , ze ktos ukradł zdjecie z DGM. Szkoda , ze ta osoba co je umieściła nie odzywa sie. Przeczytaj dokładnie to ogłoszenie i jak pamietasz kto to miał tego sznaucia to napisz moze do niego na prywatną wiadomość.
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 MEK możliwe, że masz rację. wtedy to jeszcze gorze bo przecie ż jak tak można kłamać chociaż często to widuję w ogłoszeniach
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Mek napisał(a):No ale nie wydaje mi się . Bo w tym ogłoszeniu jest napisane , ze mają jeszcze na sprzedaz inne szczemiaki. Tak , ze podejrzewam , ze ktos ukradł zdjecie z DGM. Szkoda , ze ta osoba co je umieściła nie odzywa sie. Przeczytaj dokładnie to ogłoszenie i jak pamietasz kto to miał tego sznaucia to napisz moze do niego na prywatną wiadomość. Mek ale w ogloszeniu na allegro zgadza sie miasto i ludzie pisza ze sprzedaja go z braku czasu na zajmowanie se psem
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Elitesse napisał(a):Mek ale w ogloszeniu na allegro zgadza sie miasto i ludzie pisza ze sprzedaja go z braku czasu na zajmowanie se psem no ale ptrzeczytaj sobie to ogłoszenie co ja znalazłem
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 moze ci akurat pozyczyli sobie zdjecie lub jest to hodowla z ktorej psiak pochodzi
florance Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 mek na allegro to i wiek psa się zgadza... no i ten brak czasu... szok nie pamiętam jak się pies i osoba tu nazywają, ale przejdź kilka stron wcześniej jak wstawiałam link z allegro... pisałam nazwę psa (nawet jeśli kup-sprzedaj nie jest ich, to allegro i tak jest odrażające)
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 jeszcze raz to koszmar :/ wogoe tego nie rozumiem :?
Romas Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Kochani Sznauceromaniacy !:x-mas: Wesołych i Radosnych Świat Bozego Nardzenia ,Gory Prezentow ,Samc Miłych chwil w otoczeniu Rodziny i Psiakow Życzy Magda & Zuzia & Bianka Agatko !!!! Gratuluje Ci nowego Salonu ,szkoda ,ze tak daleko mieszkami i nie moge przyjechac zeby wlasnoocznie zobaczyc :-D A my z brodatymi dziewczynami pieczemy ,szorujemy ,latamy po sklepach i wogole nie mamy czasu czytac forum :-D Wiec do zobaczenia w Świata ,moze choc potrawic te smakolyki bede mogla przed kompem :-D
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 DZięki Romas :) ka-vanga czy mogłsbys mi dać jakąś mapkę czy coś z miejscem dokładny tego szkolenia (cavano) a pozatym wiesz lub pamiętasz jakie autobusy tam dojżdząją :) z góry thx
florance Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 I ja się dołączę do świątecznych życzeń... (chociaż pewnie jeszcze tu jutro wpadnę) :) Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia
wanio Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A oto moja kartka świateczna , zrobiona przez najwspalniajszą Natalię naszą !!!:klacz::klacz::klacz::laola: http://img518.imageshack.us/img518/9000/kartka2su.png
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 floracne dzięki.Pyszne rzeczy do jedzonka wymieniłaś :) wanio fajna kartka..Natalka tez mi zrobisz :P
wanio Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ale piekna kartka ! Ciekawe czuja to ??!!:wink:
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 wanio napisał(a):Ale piekna kartka ! Ciekawe czuja to ??!!:wink: hmm... nie no nie mam pojecia ;) Ale wiesz nic nie ma za darmo :p hehe zartuje;)
jostra Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Natalka - piekna ta karteczka :D Zdolniacha z Ciebie :P
Ka-Vanga Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ale sliczne karki porobiliscie:jumpie: :x-mas: , haha sama teraz nie wiem czy swoja wstawiac;-) . Puenta, a z ktorej strony bedziesz jechala?
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jadę z grochowa a kierunek to ci ne powiem bo nie wiem nawet gdzie jest to szkolenie :P
Gonia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Zdrowych,radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,oraz wielu sukcesów osobistych,wystawowych i hodowlanych w Nowym Roku,życzę Wam z całego serca ja-Gonia i jamniki z hodowli Słodki Urwis:x-mas:
Recommended Posts