Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No ale nie wydaje mi się . Bo w tym ogłoszeniu jest napisane , ze mają jeszcze na sprzedaz inne szczemiaki. Tak , ze podejrzewam , ze ktos ukradł zdjecie z DGM. Szkoda , ze ta osoba co je umieściła nie odzywa sie.
Przeczytaj dokładnie to ogłoszenie i jak pamietasz kto to miał tego sznaucia to napisz moze do niego na prywatną wiadomość.

Posted

Mek napisał(a):
No ale nie wydaje mi się . Bo w tym ogłoszeniu jest napisane , ze mają jeszcze na sprzedaz inne szczemiaki. Tak , ze podejrzewam , ze ktos ukradł zdjecie z DGM. Szkoda , ze ta osoba co je umieściła nie odzywa sie.
Przeczytaj dokładnie to ogłoszenie i jak pamietasz kto to miał tego sznaucia to napisz moze do niego na prywatną wiadomość.

Mek ale w ogloszeniu na allegro zgadza sie miasto i ludzie pisza ze sprzedaja go z braku czasu na zajmowanie se psem

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek ale w ogloszeniu na allegro zgadza sie miasto i ludzie pisza ze sprzedaja go z braku czasu na zajmowanie se psem

no ale ptrzeczytaj sobie to ogłoszenie co ja znalazłem

Posted

mek na allegro to i wiek psa się zgadza... no i ten brak czasu... szok
nie pamiętam jak się pies i osoba tu nazywają, ale przejdź kilka stron wcześniej jak wstawiałam link z allegro... pisałam nazwę psa (nawet jeśli kup-sprzedaj nie jest ich, to allegro i tak jest odrażające)

Posted

Kochani Sznauceromaniacy !:x-mas:
Wesołych i Radosnych Świat Bozego Nardzenia ,Gory Prezentow ,Samc Miłych chwil w otoczeniu Rodziny i Psiakow
Życzy Magda & Zuzia & Bianka

Agatko !!!! Gratuluje Ci nowego Salonu ,szkoda ,ze tak daleko mieszkami i nie moge przyjechac zeby wlasnoocznie zobaczyc :-D

A my z brodatymi dziewczynami pieczemy ,szorujemy ,latamy po sklepach i wogole nie mamy czasu czytac forum :-D Wiec do zobaczenia w Świata ,moze choc potrawic te smakolyki bede mogla przed kompem :-D

Posted

I ja się dołączę do świątecznych życzeń... (chociaż pewnie jeszcze tu jutro wpadnę) :)

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Posted

Zdrowych,radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,oraz wielu sukcesów osobistych,wystawowych i hodowlanych w Nowym Roku,życzę Wam z całego serca ja-Gonia i jamniki z hodowli Słodki Urwis:x-mas:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...