Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
ale to za pol godziny bo ide na poczte wyslac ostatnie kartki bo wczoraj mi sie nie chcialo hihihih :x-mas:

spadaj co???ja niedlugo na wioske jade:(((((

Posted

nie, ale mialysmy sie bic na gole klaty czyja jest pila:)))))
moja, moja, moja!!!!:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:

Posted

Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec.....

W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność
Salon Pielęgnacji Psów
ANIMALIS s.c. Aleksandra Newelska-Matysiak Izabela Podolska
Psiaczki będziemy przyjmować w lokalu przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie

Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi.

Niedługo ruszy stronka Salonu którą napewno sie pochwalimy :)
Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :)

Wraz z Salonem ruszy także Sklep ale o tym wkrótce napiszemy wiecej :)

Posted

hahahaha SUPER!!!!!
jakbyy to powiedziec-hahahaha no dla mnie Twoj mejl nie jest zaskoczeniem hahahahahhahahaha
:bigok: :bigok: :bigok: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :bigok: :bigok: :bigok:

Posted

[quote name='Agatka']Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec.....

W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność
Salon Pielęgnacji Psów

Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi.

Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :)

Nic dodać nic ująć. Zapraszamy:-D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
SUPER dziewczyny, obyscie mialy jak najwiecej klientow:jumpie: .

no!!!!
juz sobie wyobrazam jak sie niektorzy powsciekaja hahahahahaaaha:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:

Posted

orsini napisał(a):
no!!!!
juz sobie wyobrazam jak sie niektorzy powsciekaja hahahahahaaaha:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:

oj tak ! hihihih a niektorym to :eek2:

Posted

Bardzo sie ciesze, że w końcu nam sie udało :)
A co inni myśla... No cóz, pewnie i tak bedizemy beeee dla co poniektórych, ale to nie ma dla mnie żadnego znaczenia :)

Posted

Elitesse napisał(a):
hoho Agatko ogromniaste ogromniaste gratulacje !!!
:laola: :laola:

powodzenia w prowadzeniu wlasnego "interesu" i wielu zadowolonych (!) klientow !! :x-mas:

Aga , a ja to cio :( ??;-)

Posted

[quote name='Elitesse']Alexandro dla ciebie tez ogromniaste gratulacje - przepraszam za przeoczenie hihih :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Nie szkodzi :D A tak w ogóle to dzięki za trzymanie kciuków przydadzą się :D

Posted

[quote name='Agatka']Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec.....

Salon Pielęgnacji Psów

Agatko, Olu! :x-mas:
GRATULUJĘ!!!! :laola: SUPER!! :klacz:

Posted

No to teraz Światecznie !
Wszystkim Dogomaniakom i Sznuaceromaniakom życze cudownych Świat!!!
Radości, Spełnienia Marzeń, Miłości, Szczęścia, Mądrości i umiejętności wykorzystania Życia !!!

No i super prezentów i szalonej zabawy w Sylwestrową NOC!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...