Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Mnie do szpiców to jakos tak nie ciagnie... Wiec chyba raczej zostanę w domku :)
Romas Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 jostra napisał(a):Chyba w lutym jest klubówka szpiców :thinkerg: He, he a juz sie ucieszylam ,ze w lutym z Bianka bede mogla sie wystawic :-) Witajcie kolezanki na naszym nowym forum :-) ale sie zdziwilam jak dzis rano nie znalazlam sterej dgm :lookarou: ,gapa ze mnie ,bo nie przeczytalam komunikatu ktory dostalam .No ale koniec koncow znalazlam swoje ulubione sznaucerkomaniaki :-D
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 no i dlugo sie zima nacieszylam ... od rana temperatura jest na plusie, dodatkowo leje deszcz a wiec snieg zamienil sie w breje, do parku juz sie wejsc nie da bo idzie utonac :( jedyny tozytyw to to ze drogi sa czarne i mozna jezdzic szybciej niz 20 km / h
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Elitesse za to u nas się zima rozkręca :P
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 a u nas się maksymalnie rozkręciła 8) nie da sie jechać więcej niż 40km/h :/
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 a no tak, tak to nie cieawie ale co ja mam gadać jak auta nie mam :P Wiesz co pięknego maszx tego psa florance a ja do tej pory nie zdąrzyłam spytać po jakich parents?
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 zobaczcie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77512715
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='florance']zobaczcie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77512715 czy to jakies zarty maja byc czy jak ??
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 a tak na serio to nie ma rodowodu, chociaż jest po rodowodowych rodzicach (nie moge zdradzić hodowli:P) wiesz... głupia byłam zanim tu trafiłam ;-)
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 rozumiem ten błąd..szczerze ja bym się nie skapneła :P
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance napisał(a):Elitesse obawiam sie, że nie :( ehh niestety pelno tego wokolo :( :( :(
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 nawet moja fryzjerka (też hodowczyni) jest w szoku, bardzo chwali jego sierść (nigdy nie trymowaną) :) chociaż takie marne pocieszenie dla mnie - zamiast tego rodowodu :-/
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance napisał(a):a tak na serio to nie ma rodowodu, chociaż jest po rodowodowych rodzicach (nie moge zdradzić hodowli:P) wiesz... głupia byłam zanim tu trafiłam ;-) najwazniejsze ze zrozumialas tswoj blad i obiecujesz juz wiecej niegrzeszyc hihi :D :D :D
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Elitesse napisał(a):ehh niestety pelno tego wokolo :( :( :( ale "sznaucer średni długowłosy" jest jedynym egzemplarzem tej rasy na świecie 8)
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance napisał(a):nawet moja fryzjerka (też hodowczyni) jest w szoku, bardzo chwali jego sierść (nigdy nie trymowaną) :) chociaż takie marne pocieszenie dla mnie - zamiast tego rodowodu :-/ w smie zyjesz z psem a nie z jego rodowodem - ale mialas szczescie ze dobrze trafilas bo to roznie bywa i niestety wiecej jest tych negatywnych przypadkow
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Elitesse napisał(a):najwazniejsze ze zrozumialas tswoj blad i obiecujesz juz wiecej niegrzeszyc hihi :D :D :D Elitesse w życiu!! ja chcę na wystawy jeździć!! (pomijam wątek pseudohodowców) :)
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance napisał(a):ale "sznaucer średni długowłosy" jest jedynym egzemplarzem tej rasy na świecie 8) no ja juz widzialam sznaucery srednie brazowe, czarno - srebrne itp itd sprzedawcy bezpapierowoych psow stosuja rozne "chwyty marketingowe" - przyklad skorpionek hihihi a ze niektorzy ludzie sie na to nabieraja to ...
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 no niestety.. choć nadal jestem w szoku bo bmy się nie domyśliła.Elitesse a twóh po jakich parents?
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 kiedys trafilam na sharpeie dlugowlose !! i to za ciezkie pieniadze !!! i co dziwne ludzie to kupowali !
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Elitesse napisał(a):w smie zyjesz z psem a nie z jego rodowodem - ale mialas szczescie ze dobrze trafilas bo to roznie bywa i niestety wiecej jest tych negatywnych przypadkow wiem, wiem... ale kupując go naprawdę miałam pewność co do jego rodziców ;-) szkoda tylko, że nie miałam tej wiedzy, co dziś...
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='PUENTA imszar']no niestety.. choć nadal jestem w szoku bo bmy się nie domyśliła.Elitesse a twóh po jakich parents? tatus to Pipi'n THAT'S MY STORY a mamusia AS NEVER BEFORE Vis a Vis :)
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja jakmkupowałam to jakąś wiedze mialam le mniejsza tysiąc razy jak dziś :P
Recommended Posts