Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
Chyba w lutym jest klubówka szpiców :thinkerg:

He, he a juz sie ucieszylam ,ze w lutym z Bianka bede mogla sie wystawic :-)
Witajcie kolezanki na naszym nowym forum :-) ale sie zdziwilam jak dzis rano nie znalazlam sterej dgm :lookarou: ,gapa ze mnie ,bo nie przeczytalam komunikatu ktory dostalam .No ale koniec koncow znalazlam swoje ulubione sznaucerkomaniaki :-D

Posted

no i dlugo sie zima nacieszylam ... od rana temperatura jest na plusie, dodatkowo leje deszcz a wiec snieg zamienil sie w breje, do parku juz sie wejsc nie da bo idzie utonac :( jedyny tozytyw to to ze drogi sa czarne i mozna jezdzic szybciej niz 20 km / h

Posted

nawet moja fryzjerka (też hodowczyni) jest w szoku, bardzo chwali jego sierść (nigdy nie trymowaną) :) chociaż takie marne pocieszenie dla mnie - zamiast tego rodowodu :-/

Posted

florance napisał(a):
a tak na serio to nie ma rodowodu, chociaż jest po rodowodowych rodzicach (nie moge zdradzić hodowli:P)
wiesz... głupia byłam zanim tu trafiłam ;-)

najwazniejsze ze zrozumialas tswoj blad i obiecujesz juz wiecej niegrzeszyc hihi :D :D :D

Posted

florance napisał(a):
nawet moja fryzjerka (też hodowczyni) jest w szoku, bardzo chwali jego sierść (nigdy nie trymowaną) :) chociaż takie marne pocieszenie dla mnie - zamiast tego rodowodu :-/

w smie zyjesz z psem a nie z jego rodowodem - ale mialas szczescie ze dobrze trafilas bo to roznie bywa i niestety wiecej jest tych negatywnych przypadkow

Posted

Elitesse napisał(a):
najwazniejsze ze zrozumialas tswoj blad i obiecujesz juz wiecej niegrzeszyc hihi :D :D :D

Elitesse w życiu!! ja chcę na wystawy jeździć!! (pomijam wątek pseudohodowców) :)

Posted

florance napisał(a):
ale "sznaucer średni długowłosy" jest jedynym egzemplarzem tej rasy na świecie 8)

no ja juz widzialam sznaucery srednie brazowe, czarno - srebrne itp itd
sprzedawcy bezpapierowoych psow stosuja rozne "chwyty marketingowe" - przyklad skorpionek hihihi
a ze niektorzy ludzie sie na to nabieraja to ...

Posted

Elitesse napisał(a):
w smie zyjesz z psem a nie z jego rodowodem - ale mialas szczescie ze dobrze trafilas bo to roznie bywa i niestety wiecej jest tych negatywnych przypadkow

wiem, wiem... ale kupując go naprawdę miałam pewność co do jego rodziców ;-) szkoda tylko, że nie miałam tej wiedzy, co dziś...

Posted

[quote name='PUENTA imszar']no niestety..
choć nadal jestem w szoku bo bmy się nie domyśliła.Elitesse a twóh po jakich parents?
tatus to Pipi'n THAT'S MY STORY

a mamusia AS NEVER BEFORE Vis a Vis :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...