Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

malawaszka napisał(a):
Dorotko joża mu te łapki nożyczkami ochlastałam :oops: :lol: i nie chciałam tak krótko ale jakoś tak wyszło :oops: :evil:

Waszka grunt to rozpęd :wink:
sierść nie głowa - odrośnie :P

Posted

malawaszka napisał(a):
Dorotko joża mu te łapki nożyczkami ochlastałam :oops: :lol: i nie chciałam tak krótko ale jakoś tak wyszło :oops: :evil:

Aaaaa, myślałam że rozpędziłaś się swoją nowiutką maszynką :cunao:

A z nożyczkami to zawsze tak jest - patrzysz... "Nie, ta lewa wyszła mi krótsza, muszę dostrzyć prawą bo głupio wygląda"... Po chwili... "Kurczę, teraz prawa wyszła krótsza, muszę wyrównać lewą"... Itd... W końcu wyrównuje się przy... skórze :cunao:

Ale - tak jak napisała Madziara - włos odrośnie i będziesz miała kolejną szansę :D I to właśnie jest fajne w strzyżeniu ;)

Witaj Adasia :angel:

Posted

Agatko metodą wielu prób i błędów udało mi się osiągnąć to ca sobie założyłam , dzięki za pomoc :angel: dla mnie było to naprawdę WIELKIE wyzwanie ale najważniejsze , że sobie poradziłam :angel: :D

Posted

Adasia - niewiem co osiągnęłaś ale gratuluję :D :drinking:

a co do tego obcinania to teraz boję się brać za Lunę :lol: tym bardziej, że ona to na pewno nie będzie stać spokojnie :lol:

Posted

malawaszka ,nie boj sie ,wlosy naprawde szybko odrastaja.Jedyny problem ,to ,ze teraz zimno ale Ty chyba masz kubraczek dla Lunki .Szlaczki nie szlaczki ,jak nie sporobujesz nie bedziesz wiedziala z czym masz trudnosc.Ja tez nie raz Zuzi wlosy na palach opitolilam prawie do golego ,ale jej odrosly :lol:

Dziewczyny ,dzis nasz serial :-).Orsini ,nie spij ,bo przegapisz :-)

Posted

no wlkasnie Romas chcialabym Cie poprosic zebys byla czujna zwlaszcza od polowy drugiego odcinka hahahahahahahaha
oj wszystko przez to ze nie mam video kiedys jak dzialalo to sie nagrywalo i juz:(

Posted

no wlkasnie Romas chcialabym Cie poprosic zebys byla czujna zwlaszcza od polowy drugiego odcinka hahahahahahahaha

Ta jest ,bede czujna :lol:

Posted

powoli dojrzewam do załatwienia Luny :lol: ale najpierw to muszę ją wykąpać bo ona teraz taki mały syfek jest przez to śmiganie po budowie i maszynka by mi się stępiła po jednym użyciu na Lunie :lol:

Posted

witajcie ja tez melduje ze zyje i rzeczywiscie sie tu pozmieniało ale jakby w takiej wersji miała szybxciej chodzić jak teraZ to ja nie narzekam:)) a co do usprawiedliwienia że ostatnio was troche zaniedbałam to ten tydzien mam taki zawalony wszystkimi roznosciami ze naprawde mialam 0 czasu wolnego:) a dzisiaj spr z angielskiego miałam ze 180 słówek o... jedzeniu:))) ale za to weekendzik sie su;er zapowiada bo od piatku do soboty bede u kolezanki w Krakowie i w piatek na kursie zastepowych a w sobote w niepołomicach na turnieju o miano najlepszego zastepu hufca:)) ale w zwiazku z tym mam mnostwo zadan itd wiec czasu niewiele

ale wracajac do psich tematow to ja tez kilka dni temu wziełam sie za Denisa bo naprawde już sie borsukowaty robił:)) tzmn grzbietu mu nie ruszałam, ale przedpiersie, główkę itd mu podgoliłam, wyczesałam łapy tak ze nie ma ani pół kołtuna

malawaszka napisał(a):
ale łapu mu wycięłam na krótko

nie martw się!! wiesz co ja zrobiłam Denisowi? ogoliłam mu brzuch na krótko:))) bo on od tego biegania po sniegu vbez ubranka miał taki sfilwowany brzuch ze naprawde rozczesac to nie było realne i powiem ssczerze ze jestem bardzo zadowolona z tego jak wygląda myslałam ze bedzie jakoś łyso itd ale obciełam mu na ostrzu chyba 6 mm wiec nie całkiem goły jest a że zDenis jakis super wysoki nie jest to to go własnie bardziej wysmukla i podkreśla dość mocno zbudowaną klate wiec same plusy i coraz bardziej mi sie tajki podoba a kulki sie nie robia:))

a co do kulek i zimy to wczoraj przyszło am wreszcuie poprawione ubranko z mr dog:)) ocieplane na sliskiej podszewce nie kołtuniącej włosa czarne z odblaskami na przednich nóżkach - jest super ale wyobraźcie sobie ze podałam im wymiary uibranka ze ma miec w klatce min,. 56-57 cm a oni poczatkowo zrobili na 52 cm... łapy miały btyc 21 cm aaa pani zrobiła na 15!!! miał je ledwo do połowy łapek nie wiem skad taki super pomysl czy jakas nowa moda czy cos ale odesłałam i wlasnie wczoraj przyszło juz fajniutkie ale jak miesze to tylnie łapki rzeczywiscie zrobili 21 ale przednim odjeli 2 cm jeszcze ale chyba juz niebede odsyłać bo mysle ze mogą takie zostac zreszta wkleje zaraz zdjecia do galerii to powiecie co o tym sadzicie:)

Posted

Romas.....eeee....nie wiem jak Ci to powiedziec.....eeee.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NIE ZASNELAM!!!!!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
ale juz wiem czemu do tej pory zasypialam-tam na koniec sie robi jakas sielanka zawsze:))))))

Posted

Ha ,ha a ja juz od 7 rano obmyslam jak Ci napisze czym ten odcinek sie skonczyl :lol: A to mnie zaskoczylas :D
Ale te odcinki byly slabsze , wyraznie na przeciagniecie akcji,nic sie nie wyjasnilo .

U mnie zima ,a u Was ?Sniezek lezy wszedzie ,jade saniami do pracy :lol:

Posted

ja to mieszkam na Syberii wiec u mnie zima to jeszcze w kwietniu bedzie:(((((
najchetniej bym w sen zimowy zapadla, albo jak bociany do cieplych krajow wyemigrowala na zime np. do takiej Australii :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Chyba tańce połamańce :P
Jak kałuże na chodnikach zamarzną :evilbat: :lol:

odpukaj natychmiast !!!! ja rok w rk po kilka razy laduje na ziemi :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...