maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 jaką? bo ja ostatnio kupilam MOSER 1245 :roll:
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 właśnie taką samą 8) a ile dałaś za nią?? 8) :lol:
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 oo to i tak tanio jak na Polske :lol: ja mam za 350 z e-bayu niemieckiego 8) :angel:
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 dobra jest? ja jeszcze nie probowalam... :lol: a kupilam w ciemno i ze wzgledu na cene 8) ciezka troche :wink: :lol:
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 nie wiem - dostałam ją wczoraj dopiero i zdążylam ogolić Boklkowi głowę więc niewiele ale idzie ładnie :lol: a porównania z innymi nie mam bo to moja pierwsza 8)
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ja bede miala porownanie... z taka maszynka ktora zarostu mojego brata wziasc nie chciala a co dopiero sznaucera :evilbat: - strzyzenie bylo rozlozone na raty na kilka dni :evilbat: mam nadzieje ze ta maszynka odmieni nasze zycie :lol: 8)
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 noo na pewno - jak po maśle szła po Bolku :lol: a grzywacze też nią będziesz jechać? :roflt:
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ostrze za duze... malinki by im porobila :lol: grzywki maja trymer do brody - miniaturowa maszynka 8)
madzior_ka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Wuitajcie a ja wlasnie wrocilam ze stadniny gdzie mielismy drużynowe mikołajki, na które każdy robi coś dla wylosowanej osoby i nie uwierzycie co dostałam:)) tabliczkę z danymi Denisa takie jak mają konie na boksach:)) jest śliczna i już zajęła honorowe miejsce w moim pokoju, a jak się chwale to już na całego i oto jej zdjęcie: http://img213.imageshack.us/img213/7488/10068114mn.jpg i jak wam sie podoba? a tak na marginesie to witajcie bo dawno ,mnie nie było ale właśnie chcąc godzić szkołę z końmi i \harcerstwem i jeszcze czasem poświeconym Deniskowi i grze na gitarze to nieraz jest cieżkawo:)) więc dopiero w weekend człowiek odzywa:)) a jak już sie tak rozpisuje to dodam jeszcze ze nasz zastep został wytypowany jako najlepszy w drużynie i za tydzień jedziemy do krakowa na turniej o najlepszy zastęp Hufca Kraków Śródmieście II:))) oj powalczymy tam:)) jesli chodzi o Deniska to u nas wszystko super a maluch wlasnie spi obok mnie w najlepsze:)) no to by bylo chyba na tyle jesli chodzi o nas i oczywiscie pozdrawiamy wszystkich:))
Agatka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Moim zdaniem to jedna z lepszych maszynek, zarówno ja jak i Ola Beskowa uzywamy jej do codziennej pracy w salonie i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona! Uff. Donna juz ostrzyzona a Dengi wykompany czeka na suszenie cos czuje, ze jutro przedemna naprawde super cięzki dzień, bo snieg w Lubinie pada i pada i pada.... Dzieki Malawaszko, ja sie strasznie ciesze, ze wszystkie psiurki maja zdrowe bioderka. Po Nowym roku chce zrobic całej trójce badanie na oczka u dr Gancarza w Warszawie, a potem Słonikowi przebadam jeszcze serduszko. i to chyba bedzie na tyle. pewnie niektórzy stwierdza ze mam fioła na tym punkcie, ale dla mnie to bardzo wazne :) Trzymajcie kciuki za Dengisia, Kenza i Doneczke!
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Agatko - oczywiście że bardzo ważne i chyylę czoła przed TAKIM hodowcą!!! oby jak najwięcej takich było, to nie byłoby tylu chociażby ślepych sznaucerków w schroniskach :( kolejny ślepy sznaucerek jest na Paluchu :(
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 moja Tessinka tez dopracowana :D ale mam stresa !
jostra Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aga - trzymam kciuki i pozdrów ode mnie Oksanę, mam nadzieję, że się bardzo na mnie nie obraziła :roll: Za wystawiających w NR też trzymamy kciuki 8)
Tangram Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Maluszki Furorki juz maja imionka. Tym razem przy ich wymyslaniu pomagal atlas kamieni szlachetnych (z malym wyjatkiem ;) Dziewczynki: Ambra, Awabi, Arabeska. Chlopcy: Abbas, Amber, Amberin, Accori, Akabar
Tangram Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Agatka gratuluje zdrowych bioderek u psiakow :) I trzymam kciuki za weekendowe wystawy. Rodzinka Furorki - Czantoria Etruria Polonia w Nowej Rudzie - CWC, NSwR :D Niestey pozostalych wynikow nie znam :(
Pink Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 To ja poprosze o Ametysta :wink: Trzymam kciuki za wystawiajacych i podrozujacych w tych warunkach atmosferycznych :bigok:
Natalia_W Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wrocilismy wlasnie z Nowej Rudy :lol: Ten sezon wystawowy zakonczylismy pelnym sukcesem :D Najpierw Kenzio zdobyl CWC - czyli od dzisiaj jest CHAMPIONEM POLSKI :angel: :angel: :angel: Pozniej w porównaniu zostal Najlepszym Psem w Rasie a nastepnie zostal ZWYCIEZCA RASY :angel: :angel: :drinking: Na grupie (sedziowala p.M.Kozlowska) Kenzo znalazl sie w scislym finale ale na "pudle" nie stanelismy bo wygraly "troszke" wieksze pieski :wink: ale mozna powiedziec ze Kenzo byl 4 :wink: 8) hehe A Agatka niech sie sama chwali :D a ja teraz ide spaaaac :wink: jestem totalnie wykonczona...
Madziara Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 gratulacje :smilecol: :n00b: :olympic: :laola:
orsini Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Agatka napisał(a):Witajcie :) No a po drugie chciałam Wam zameldowac ze własnie dołaczyłam do grona osób niechcianych tzn wyrzucono mnie z pewnego forum. No i chyba bynajmniej nie zrobiono tego za to co na forum napisałam, ale za to, że ... a zreszta to chyba i tak nie ma juz znaczenia :) i!!!! buhahahahhahahaha to witaj w elitarnym klubie zbanowanych za friko hahahahahahhahahaha who will be next????? KaVang szykuj sie do drogi hihihihiihihihih
orsini Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawiajacych sie i konczacych championaty i w ogole! no i czy Wam tez sie ta dgm jakos tak rozjechala??????tzn. szata graficzna prawie jak w trybie awaryjnym u mnie:((((
jostra Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Wielkie gratki dla wszystkich wygrywających w kraju i zagranicą w ten weekend :P
Madziara Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 orsini napisał(a):serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawiajacych sie i konczacych championaty i w ogole! no i czy Wam tez sie ta dgm jakos tak rozjechala??????tzn. szata graficzna prawie jak w trybie awaryjnym u mnie:(((( to chyba nowa wersja, ale jakaś taka.... mało mi się podoba :( ale chodzi super ;) P.S. Nawiedzę Was w Olsztynie 12 :P Bój się ;)
malawaszka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 nooo siakiaś nowa dogo :lol: średnia, ale trzeba przywyknąć GRATKI DLA ZWYCIĘZCÓW!!!! :drinking: coś mi sięwydaje, że nie wszyscy się jeszcze pochwalili :evilbat:
orsini Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 jaka srednia?? BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!! i mam nadzieje ze to naprawia bo jak ma byc taka prowizorka to ja spadam na inne forum jakies bardziej czytelne!!!
Recommended Posts