Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ja bede miala porownanie... z taka maszynka ktora zarostu mojego brata wziasc nie chciala a co dopiero sznaucera :evilbat: - strzyzenie bylo rozlozone na raty na kilka dni :evilbat: mam nadzieje ze ta maszynka odmieni nasze zycie :lol: 8)

Posted

Wuitajcie a ja wlasnie wrocilam ze stadniny gdzie mielismy drużynowe mikołajki, na które każdy robi coś dla wylosowanej osoby i nie uwierzycie co dostałam:)) tabliczkę z danymi Denisa takie jak mają konie na boksach:)) jest śliczna i już zajęła honorowe miejsce w moim pokoju, a jak się chwale to już na całego i oto jej zdjęcie: http://img213.imageshack.us/img213/7488/10068114mn.jpg i jak wam sie podoba?

a tak na marginesie to witajcie bo dawno ,mnie nie było ale właśnie chcąc godzić szkołę z końmi i \harcerstwem i jeszcze czasem poświeconym Deniskowi i grze na gitarze to nieraz jest cieżkawo:)) więc dopiero w weekend człowiek odzywa:)) a jak już sie tak rozpisuje to dodam jeszcze ze nasz zastep został wytypowany jako najlepszy w drużynie i za tydzień jedziemy do krakowa na turniej o najlepszy zastęp Hufca Kraków Śródmieście II:))) oj powalczymy tam:)) jesli chodzi o Deniska to u nas wszystko super a maluch wlasnie spi obok mnie w najlepsze:)) no to by bylo chyba na tyle jesli chodzi o nas i oczywiscie pozdrawiamy wszystkich:))

Posted

Moim zdaniem to jedna z lepszych maszynek, zarówno ja jak i Ola Beskowa uzywamy jej do codziennej pracy w salonie i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona!

Uff. Donna juz ostrzyzona a Dengi wykompany czeka na suszenie cos czuje, ze jutro przedemna naprawde super cięzki dzień, bo snieg w Lubinie pada i pada i pada....

Dzieki Malawaszko, ja sie strasznie ciesze, ze wszystkie psiurki maja zdrowe bioderka. Po Nowym roku chce zrobic całej trójce badanie na oczka u dr Gancarza w Warszawie, a potem Słonikowi przebadam jeszcze serduszko. i to chyba bedzie na tyle. pewnie niektórzy stwierdza ze mam fioła na tym punkcie, ale dla mnie to bardzo wazne :)

Trzymajcie kciuki za Dengisia, Kenza i Doneczke!

Posted

Agatko - oczywiście że bardzo ważne i chyylę czoła przed TAKIM hodowcą!!! oby jak najwięcej takich było, to nie byłoby tylu chociażby ślepych sznaucerków w schroniskach :( kolejny ślepy sznaucerek jest na Paluchu :(

Posted

Aga - trzymam kciuki i pozdrów ode mnie Oksanę, mam nadzieję, że się bardzo na mnie nie obraziła :roll:
Za wystawiających w NR też trzymamy kciuki 8)

Posted

Maluszki Furorki juz maja imionka. Tym razem przy ich wymyslaniu pomagal atlas kamieni szlachetnych (z malym wyjatkiem ;)
Dziewczynki: Ambra, Awabi, Arabeska. Chlopcy: Abbas, Amber, Amberin, Accori, Akabar

Posted

Agatka gratuluje zdrowych bioderek u psiakow :) I trzymam kciuki za weekendowe wystawy.
Rodzinka Furorki - Czantoria Etruria Polonia w Nowej Rudzie - CWC, NSwR :D
Niestey pozostalych wynikow nie znam :(

Posted

Wrocilismy wlasnie z Nowej Rudy :lol:
Ten sezon wystawowy zakonczylismy pelnym sukcesem :D
Najpierw Kenzio zdobyl CWC - czyli od dzisiaj jest CHAMPIONEM POLSKI :angel: :angel: :angel:
Pozniej w porównaniu zostal Najlepszym Psem w Rasie a nastepnie
zostal ZWYCIEZCA RASY :angel: :angel: :drinking:

Na grupie (sedziowala p.M.Kozlowska) Kenzo znalazl sie w scislym finale ale na "pudle" nie stanelismy bo wygraly "troszke" wieksze pieski :wink: ale mozna powiedziec ze Kenzo byl 4 :wink: 8) hehe

A Agatka niech sie sama chwali :D

a ja teraz ide spaaaac :wink: jestem totalnie wykonczona...

Posted

Agatka napisał(a):
Witajcie :)

No a po drugie chciałam Wam zameldowac ze własnie dołaczyłam do grona osób niechcianych tzn wyrzucono mnie z pewnego forum. No i chyba bynajmniej nie zrobiono tego za to co na forum napisałam, ale za to, że ... a zreszta to chyba i tak nie ma juz znaczenia :)

i!!!!

buhahahahhahahaha
to witaj w elitarnym klubie zbanowanych za friko hahahahahahhahahaha
who will be next?????
KaVang szykuj sie do drogi hihihihiihihihih

Posted

serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawiajacych sie i konczacych championaty i w ogole!
no i czy Wam tez sie ta dgm jakos tak rozjechala??????tzn. szata graficzna prawie jak w trybie awaryjnym u mnie:((((

Posted

orsini napisał(a):
serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawiajacych sie i konczacych championaty i w ogole!
no i czy Wam tez sie ta dgm jakos tak rozjechala??????tzn. szata graficzna prawie jak w trybie awaryjnym u mnie:((((

to chyba nowa wersja, ale jakaś taka.... mało mi się podoba :(
ale chodzi super ;)

P.S. Nawiedzę Was w Olsztynie 12 :P Bój się ;)

Posted

jaka srednia??
BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!
i mam nadzieje ze to naprawia bo jak ma byc taka prowizorka to ja spadam na inne forum jakies bardziej czytelne!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...