alexandra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 No chyba zaraza :lol: a na pewno dopadła ta zaraza orsini, bo to ekstremalnie dziwne że po weekendowej przerwie milczy :o
orsini Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 pracuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i zaraz jade do dentysty:(((((((
alexandra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 pracujesz :o niesamowite :lol: brr, nawet mi nie mów o dentyście bo też musze go odwiedzić :-? ale to po pensji :wink:
Agatka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a ja musze isc do okulisty i cos mam obawy ze dostane recepte, no cóz starosc nie radośc ;) i tak to jest jak sie pracuje pryz kiepskim oswietleniu w pomieszczeniu bez okien...
Tangram Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Wczoraj rano przyszly na swiat osmioraczki - 5 chlopcow i 3 dziewczynki :) Szczesliwa mamusia zostala Furorka. Pierwsze fotki juz sa w galerii.
alexandra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gosia gratulowałam już na liście, ale i tu nie omieszkam pogratulować szczęśliwej babci no i rodzicom!! :D P.S. jeszcze raz dzięki za wzorki wyszywanek, już jeden sznaucerek "wisi" na ścianie :wink:
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gratulacje Tangram :laola: niech sięzdrowo chowają :drinking: :drinking: :drinking: a j już w środę będę miała maszynkę :multi: HA HA strzeżcie się moja małe sznaucerki :evilbat: :lol: :lol: :lol: rzeź niewiniątek nadchodzi :lol:
alexandra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Waszeczko to zatem czekamy na fotorelację z tych fryzjerskich bojów :lol: Będzie dobrze :wink:
Madziara Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Tangram napisał(a):Wczoraj rano przyszly na swiat osmioraczki - 5 chlopcow i 3 dziewczynki :) Szczesliwa mamusia zostala Furorka. Pierwsze fotki juz sa w galerii. gratulacje :smilecol: :n00b: :laola:
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 czy używał ktoś z Was szmaponu bernarda Zielone Pomidory?? to dla starszych psów i kotów i ponoć eliminuje zapach skóry starego psa - mnie by się to bardzo przydało bo Bolut przez te hormony ma straszy łojotok i szybko śmierdzi - tylko czy to naprawdę tak działa jak opisują w katalogu??? no i jeszcze pyt :lol: czy kąpać psa przed, po czy wogóle niezależnie od strzyżenia?? :oops:
Tangram Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dziekuje wszystkim za mile slowa :) Niedlugo nowa porcja fotek. Takie malenstwa mozna caly czas obserwowac i focic :) Alexandra jak tylko znajde nowe wzory, podesle. Choc teraz bede miala jeszcze mniej czasu (i tak go na wszystko brakuje ;) Malawaszka, jesli chcesz scinac maszynka np z wlosem lepiej strzyc przed kapiela, ostrze nie slizga sie po siersci.
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Juz Ci gratulowalam, ale jeszcze raz to zrobie: GRATULACJE!!!!!!!! to w koncu moja rodzinka juz teraz hihihihi aaaaa......zostawiasz sobie cos moze? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: masz z czego wybrac :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Jostra bo ogladalam zajawki czwartkowych odcinkow The LOST:))))i..... czy to jest film fantasy jakis????sie okaze ze tam mieszka jakis kosmita co ich powyjada?????bo ja tak nie lubie filmow tego rodzaju!jak sie ma skonczyc to niechaj sie skonczy jakos normalnie a nie obcy czy predator
jostra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gosia - jeszcze raz gratki :angel: orsini - ten film nie skończy się normalnie ;) , ale żadnych ufo czy kosmitów nie będzie, chyba, że sobie wyobrazisz, że tam są :roll: :lol:
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 buuu ja nie lubie takich filmuf:((((((buuuuu wiadomo, ze nie ma zadnych ufo, kosmitow, predatorow itd
Elitesse Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 jupi :angel: :angel: wlasnie dostalam dyplom Championa Slowacji dla Tess i od razu potwierdzenie Caciba z Bratyslawy :D :D :D ciekawe czy z Oberwartu tez dostane potwierdzenie bo on byl wczesniej niz Bratyslawa
jostra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Elitesse - gratki! Ja wczoraj dostałam dyplom CH Pl dla Lamborghiniego. :angel: :drinking: Jeszcze czekam na 2 - dla Fifki i Berry
Elitesse Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 ja od 3 miesieccy czekam na dyplom dla Zadry ...i pewno sobie jeszcze poczekam :evilbat: ale nie moge juz zgloszen wysylac bo chcialabym ja do championow dawac
jostra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ja wysłałam na początku października wnioski na 3 championaty, 2 już mam :D
Elitesse Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 a wracajac do championatu Tess to przyszedl rowno 3 tygodnie od wyslania papierow 8 listopada, ale sie obawalam czy przyjdze bo z racji tego ze ja cierpie na braki kasy to 10 eur oplaty upchalam do koperty razem z dokumentami i sie zastanawialam czy mi nie beda kazac placic jeszcze raz , a tu nawet dowod wplaty mi przyslali :D :D :D
jostra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 no to uczciwi są i super szybcy w porównaniu do naszego ZK :evilbat:
Recommended Posts