orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 no:)))) ja kocham ciepelko:))) a spod koldry rano to ja najchetniej bym nie wychodzila do 12 :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 No tak - bo po 12-tej musisz straszyć :ghost_2: Jak zwykle :lol: :wink:
Elitesse Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 a ja lubie zime wizulanie bo przepieknie wygladaja takie osniezone drzewa, nie widac tego calego brudu i szarosci swiata :D ale temperatura to moglaby byc wyzsza ! no i nienawidze zimowych ubran bleeee
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 tak tak , takie osniezone drzewa to ja sobie moge poogladac na Discovery Chanel siedzac na plazy w Egipcie np. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 orsini napisał(a):no:)))) ja kocham ciepelko:))) a spod koldry rano to ja najchetniej bym nie wychodzila do 12 :lol: :lol: :lol: :lol: a tu szara rzeczywistość i o świcie budzik zawodzi :P
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o swicie to moze dzwoni u Ciebie, bo u mnie dzwoni po 5tej a wiec w srodku NOCY :evil: :evil: :evil:
Pasavera Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):wstawać śpiochy! :evilbat: Ja właśnie do szkółki go go go :lol: :( :calus: w szkolce bedziesz go go tanczyc????WOW!!! fajna szkolka:))))) :roflt:
Agatka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Kochani! ma ktos e-maila do ROmas? Jesli tak to bardzo prosze bo chce jej wysłac obiecane scany :)
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 mam pytanie: jak wyglada badanie u lekarza ogolnego????? bo ja juz nie pamietam tak dawno bylam:))))) a jutro mam: tzn. chodzi mi dokladnie o osluchiwanie stetoskopem i mam to pytanie do kobiet: czy taki doktur to kaze sie rozebrac do rosolu czy do stanika?????mysle ze do stanika wystarczy nie????? :o :o :o
jostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jak mu się spodobasz to do rosołu :wink: :lol: :lol: :lol:
wanio Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ogolnie to ja jestem lekarzem ogolnym i u mnie nie wystarczy :D :D :D i ogolnie moge Cie orsini przebadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 bardzo zabawne! a ja sie powaznie pytam :lol: :lol: :lol: :lol: i napewno sie nie rozbiore do rosolu!bo to jakas stara baba ma byc i podobno od razu chce sobie pomacac piersi w poszukiwaniu guzkow!!! ja jej pomacam!!!! jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety, a jak ma podejrzenie to niech daje skierowanie na USG a nie mnie tu macac bedzie!!!! 0X :evilbat: 0X :evil: 0X 0X 0X 0X 0X
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pasavera napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: to NIE jest smieszne!!! mam problem, a Wy sie tu smiejecie! cos czuje w kosciach ze jutro bedzie awantura, bo ja sie nie dam i koniec!
wanio Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 orsini napisał(a): od razu chce sobie pomacac piersi w poszukiwaniu guzkow!!! no orsini u mnie nie tak od razu :))))))))
Pasavera Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: to NIE jest smieszne!!! :lol:
jostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Musisz iść do starej baby? Ja chodzę do mlodego przystojnego lekarza, zawsze to przyjemniej :P 8) :lol:
Romas Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Orsini wspolczuje dylematu.Powiedaz poprostu ,ze prowadzisz samobadanie co miesiac i moze Ci odpusci. Agatka ,juz poslalam do Ciebie pw :P Wlasnie bylam na spacerze z dziewczynami.Brry jak jest zimno.Okropnie.Nienawidze zimy :( No chyba ,ze taka piekna sniezna zima z widoczkami ale takie cos jak teraz to do kitu.
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 jakbym miala wybor to bym nonstop chodzila do okulisty:)))wczoraj bylam-ale ladny.... ale nie!tu jest jedne babsko od medycyny pracy!!!!i od razu na TY jest, a ja na to w ogole mam alergie!co razem w piaskownicy do piasku sikalysmy ze na ty jestesmy czy jak????
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 moze??? nie ma moze-nie zgodze sie i tyle, bo jakie ona ma do tego kompetencje????zadne!a i macanie nie nalezy do standartowego planu badania klinicznego! wrrrrr no mowie Wam na sama mysl, ze mnie jakas kobieta dotyka to mam gesia skorke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 To ja mam szczęście, bo mój rodzinny jest od razu od medycyny pracy. I jak przychodzę do niego na badanie okresowe to nawet mnie nie bada, tylko mówi, że mnie zna i jestem zdrowa. No i badanie mam ważne conajmniej 3 lata. A do tego czarny, przystojny, opalony :P 8) :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 no te badania tez wazne 3 lata sa... ehhh zazdroszcze! ten okulista ladniutki byl.....moge wzrok codziennie badac :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Badania będą ważne przez taki okres jak poda lekarz ds med. pracy, mogą być ważne 3 lata, a mogą i rok. Wszystko zależy od lekarza.
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 aha...no to u nas chca raz na 3 lata niby.....
Recommended Posts