Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja lubie zime wizulanie bo przepieknie wygladaja takie osniezone drzewa, nie widac tego calego brudu i szarosci swiata :D ale temperatura to moglaby byc wyzsza ! no i nienawidze zimowych ubran bleeee

Posted

orsini napisał(a):
no:))))
ja kocham ciepelko:)))
a spod koldry rano to ja najchetniej bym nie wychodzila do 12 :lol: :lol: :lol: :lol:

a tu szara rzeczywistość i o świcie budzik zawodzi :P

Posted

orsini napisał(a):
Pasavera napisał(a):
wstawać śpiochy! :evilbat:
Ja właśnie do szkółki go go go :lol: :(

:calus:

w szkolce bedziesz go go tanczyc????WOW!!!
fajna szkolka:)))))

:roflt:

Posted

mam pytanie:
jak wyglada badanie u lekarza ogolnego?????
bo ja juz nie pamietam tak dawno bylam:)))))
a jutro mam: tzn. chodzi mi dokladnie o osluchiwanie stetoskopem i mam to pytanie do kobiet: czy taki doktur to kaze sie rozebrac do rosolu czy do stanika?????mysle ze do stanika wystarczy nie????? :o :o :o

Posted

ogolnie to ja jestem lekarzem ogolnym i u mnie nie wystarczy :D :D :D
i ogolnie moge Cie orsini przebadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

bardzo zabawne! a ja sie powaznie pytam :lol: :lol: :lol: :lol:
i napewno sie nie rozbiore do rosolu!bo to jakas stara baba ma byc i podobno od razu chce sobie pomacac piersi w poszukiwaniu guzkow!!!
ja jej pomacam!!!!
jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety, a jak ma podejrzenie to niech daje skierowanie na USG a nie mnie tu macac bedzie!!!! 0X :evilbat: 0X :evil: 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Pasavera napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:

to NIE jest smieszne!!!
mam problem, a Wy sie tu smiejecie!
cos czuje w kosciach ze jutro bedzie awantura, bo ja sie nie dam i koniec!

Posted

Orsini wspolczuje dylematu.Powiedaz poprostu ,ze prowadzisz samobadanie co miesiac i moze Ci odpusci.

Agatka ,juz poslalam do Ciebie pw :P

Wlasnie bylam na spacerze z dziewczynami.Brry jak jest zimno.Okropnie.Nienawidze zimy :( No chyba ,ze taka piekna sniezna zima z widoczkami ale takie cos jak teraz to do kitu.

Posted

jakbym miala wybor to bym nonstop chodzila do okulisty:)))wczoraj bylam-ale ladny....
ale nie!tu jest jedne babsko od medycyny pracy!!!!i od razu na TY jest, a ja na to w ogole mam alergie!co razem w piaskownicy do piasku sikalysmy ze na ty jestesmy czy jak????

Posted

moze???
nie ma moze-nie zgodze sie i tyle, bo jakie ona ma do tego kompetencje????zadne!a i macanie nie nalezy do standartowego planu badania klinicznego!
wrrrrr no mowie Wam na sama mysl, ze mnie jakas kobieta dotyka to mam gesia skorke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

To ja mam szczęście, bo mój rodzinny jest od razu od medycyny pracy. I jak przychodzę do niego na badanie okresowe to nawet mnie nie bada, tylko mówi, że mnie zna i jestem zdrowa. No i badanie mam ważne conajmniej 3 lata.
A do tego czarny, przystojny, opalony :P 8) :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...