Elitesse Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Madziara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a mnie zaraz szlag trafi - durne babsko wydzwania do mnie od 7 rano - pełnymi seriami co 10 minut, chociaż mówiłam sto razy, że jestem na urlopie i chcę spać do oporu!!! :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Madziara napisał(a):a mnie zaraz szlag trafi - durne babsko wydzwania do mnie od 7 rano - pełnymi seriami co 10 minut, chociaż mówiłam sto razy, że jestem na urlopie i chcę spać do oporu!!! :evil: :evil: :evil: to wylacz telefon :D zawsze tak jest jak ktos niezastapony bierze urlop hehehe
orsini Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Elitesse napisał(a):a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a nie mam racji ?
Madziara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Elitesse napisał(a): to wylacz telefon :D zawsze tak jest jak ktos niezastapony bierze urlop hehehe Stacjonarny?? Powieszą mnie w domu! Zresztą to nie klientka z pracy, tylko od strzyżenia, w dodatku sąsiadka, która o 7 rano usiłuje się umówić na spacer i szkolenie psa :( P.S. Pies jest po 3 szkoleniach i byłby cholernie karny, gdyby nie właścicielka - to ona nadaje się w sumie chyba nie na szklenie tylko na pranie mózgu (albo MUZGU, bo mózgu to ona chyba nie ma :()
Madziara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a nie mam racji ? Niech najpierw testament napisze :P
Elitesse Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Madziara napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a nie mam racji ? Niech najpierw testament napisze :P a liczysz na jakis spadek ? hihihi widzisz Orsini jak z niej materialistka okropna ?! :D
Madziara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Elitesse napisał(a):Madziara napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a pomysl ile osob by sie ucieszylo jakbys nie przezyla :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a nie mam racji ? Niech najpierw testament napisze :P a liczysz na jakis spadek ? hihihi widzisz Orsini jak z niej materialistka okropna ?! :D No przecież do grobu psów nie zabierze :P
orsini Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 hahaha ale Ty suki nie chcesz a ja tylko 1 chlopaka posiadam :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 damy radę - suki nie chciałam nigdy, a omały włos dwie bym adoptowała i to bez psa gratis :P
Romas Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Kolezanki, moze wiecie gdzie w necie znajde schematyczny rysunek psich zebow( szczeki gornej i dolenej) z oznaczeniami ktory zab jest ktory.Chcialabym wreszcie sie nauczyc oceniania czy szczeka jest kompletna czy nie .
Agatka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No ja mam ale w domu na papierze... wiec jak wytrzymasz do wieczora to dostaniesz scan.
Irviers Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Proszę: http://img332.imageshack.us/img332/4325/zby5lx.jpg - to musisz sobie zapisac a potem powiększyc - skan z encyklopedi PIES http://www.naszepsy.pl/weterynaria.asp?id=783
Natalia_W Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Na poczatku chcialam POGRATULOWAC wszystkim Wystawiajacym w Kielcach :lol: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Orsini - wspolczuje pobierania krwi... mnie tez niedlugo czeka i juz jestem zielona ze strachu :wink: Ja mam teraz taka zadyme w szkole ze na nic czasu nie starcza.... a od wczoraj chodze na kurs prawa jazdy :lol: :lol: :lol: hihi (jesli kto bedzie w poznaniu to uwazajcie bo niedlugo zaczynam jazdy :wink: ) .... moze w przyszlym roku nie bede uwiazana do rodzicow i bede jezdzic na wystawki sama :lol: - mam taka nadzieje... heh 8) :lol: Niestety zaraz musze wracac do nauki.... ble... jutro sprawdzian z historii (sprawa Polska - II Wojna Swiatowa.... )trzymajcie za mnie kciuki.... :wink: Pozdrowienia dla wszystkich :D :lol: 8)
Romas Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Dziekuje Marta, to mi sie bardzo przyda. A Agatka ,jakbys mogla zeskanowac swoje materialy,jesli to oczywiscie nie problem.Ja jeszcze szukam o rodzajach zgryzu ,zeby rysunki byly. Bardzo Wam dziewczyny dziekuje :-)
madzior_ka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 nie no ja sie chyba powiesze... napialam dluuugiego posta o roznych glupotacha tu mi go skasowalo:(( o nie drugi raz nie pisze!!! chcialam tylko podziekowac marcie za te zeby bo od dawna tez chcialam sie nauczyc ktore kiedy wyrastaja to moze teraz, orsini super ze zyjesz po tej krwi:)) madzior_ka fizyki z założenia nie można się naumieć - więc uszy do góry jesli chodzi o fizke to nie jest zle ale fizyka polaczona z nasyzm facetem of fizyki to juz jest tragedia)) on ma swoje teorie, ktorych nie ma w zacnych ksiazkach i ich wymaga:)) zasady dynamiki calkiem inaczej sie kaze uczyc nic w ksiazkach od dawien dawna pisza.... bo mowi s\ze w ksiazkach glup[oty pisza....:) ale nie jest zle i szczerze mowiac ot popieram KaVange i juz wole to nic polski....:/ i analize obrazow z ktorej mamy spr. w piatek a w pon w bibli a za tydzien w pon z antyku notrmalnie cudownie....:/
Pasavera Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 wstawać śpiochy! :evilbat: Ja właśnie do szkółki go go go :lol: :( :calus:
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pasavera napisał(a):wstawać śpiochy! :evilbat: Ja właśnie do szkółki go go go :lol: :( :calus: w szkolce bedziesz go go tanczyc????WOW!!! fajna szkolka:)))))
Elitesse Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ale byloby ciekawie ! i jak zachecajaco ! zwlaszcza dla plci brzydkiej hehehe :P :P :P
Elitesse Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ehh za pozno wstalam i teraz mi glowa peka :( a troszke spraw do pozalatwiania mam :(
Agatka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A ja za póxno poszłam spac, za wcześnie wstałam, Tysiace spraw i własciwie wszystko do D.... Ale za to snieg pada , a ja lubie zime!!! marza mi sie wypady na narty czy sanki :) moze uda mi sie wyciagnac znajomych z dzieciakami i braciszka z córcia :) A w Zakopanem juz wyciagi ruszyły ! W tym roku musze ruszyc narty :) CO by nie zardzewiały :)
orsini Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 a ja nienawidze zimy! moglabym zasypiac w sen zimowy i budzic sie na wiosne, albo emigrowac do cieplych krajow :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts