jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini napisał(a):hahahaha niezle:))))))) Jostra i myslisz ze oni takie ceny daja za kilka kg miesa???? właśnie o to chodzi, że tak znajomej dawali 9 tysięcy dolarów za cały miot, przelot, pobyt na miejscu jak długo będzie chciała a miot był dla nich super, bo 5 bab i chłopak, w sam raz do rozmnozenia i na zupkę :evil: :evil: :evil: A białe sznaucerki to podobno wielki rarytas 0X Ja też myslałam, że oni przecież mogą sobie rozmnażać kundelki i już, ale okazalo się po rozmowie z osobami zorientowanymi, że oni właśnie ściągają sobie psiaki z zagranicy i to dobry biznes jest :roll:
Mek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jostra , skarbie, w Japonii sie psów nie jada . W tej chwili panuje tam moda na posiadanie rasowego pieska a szczególnie na rasy, których przedstawiciel wystepował w filmach albo w reklamie. I tak sie składa , ze sa to sznaucerki mini . Facet chce zrobić dobry interes na tym a nie zupe czy inny posiłek .
jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Mek, znam gościa, który jest w Niemczech prezesem ogólnoświatowej organizacji ochrony zwierząt i odradzają sprzedaż zwierząt do Azji. A czy psa zje japoniec czy chiniec, jest mi całkowicie obojętne. I tak plan był, że miały trafić do Singapuru, więc prawdopodobnie do Japonii by nawet nie trafiły. A rozmowa była taka, jakby gość bułki lub kiełbasę kupował 0X Ja i tak nie zamierzam im psów sprzedać. Kasa to nie wszystko :roll:
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 jostra napisał(a):Mek, znam gościa, który jest w Niemczech prezesem ogólnoświatowej organizacji ochrony zwierząt i odradzają sprzedaż zwierząt do Azji. A czy psa zje japoniec czy chiniec, jest mi całkowicie obojętne. I tak plan był, że miały trafić do Singapuru, więc prawdopodobnie do Japonii by nawet nie trafiły. A rozmowa była taka, jakby gość bułki lub kiełbasę kupował 0X Ja i tak nie zamierzam im psów sprzedać. Kasa to nie wszystko :roll: Wcalę się nie dziwię - w Azji nie sprawdzisz czy do hodowli czy na kabanosy czy do dobrych ludzi poszły :(
Agatka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jesoo, jak dobrze, ze nie mam białych sznuacerków, a inne kolorki juz tak nie smakuja ;) hihihihi
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Agatka napisał(a):Jesoo, jak dobrze, ze nie mam białych sznuacerków, a inne kolorki juz tak nie smakuja ;) hihihihi buahaha
malawaszka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 o matko obrzydliwe te żółtki są :x 0X :evilbat:
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 tatus moich obu suczek w niedziele na Eurodogshow w Belgii dostal CAC, CACIB, BOB i 3 BOG czyli zaczal juz 12 z kolei championat hihi :angel: niezle staruszek sobie bryka - ma juz 11 lat ! :o
Ka-Vanga Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Noooooooooo straszne, kurcze niech sobie jedze warzywka a nie biedna pieski.
Ka-Vanga Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Elitesse napisał(a):tatus moich obu suczek w niedziele na Eurodogshow w Belgii dostal CAC, CACIB, BOB i 3 BOG czyli zaczal juz 12 z kolei championat hihi :angel: niezle staruszek sobie bryka - ma juz 11 lat ! :o No to OGROMNE GRATKI dla dzielnego tatusia i oby dziewczyny poszly w jego slady :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Elitesse napisał(a):tatus moich obu suczek w niedziele na Eurodogshow w Belgii dostal CAC, CACIB, BOB i 3 BOG czyli zaczal juz 12 z kolei championat hihi :angel: niezle staruszek sobie bryka - ma juz 11 lat ! :o No to OGROMNE GRATKI dla dzielnego tatusia i oby dziewczyny poszly w jego slady :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . bedzie trudno :) on ma 11 champioatow + intera, 23 CACIBy, 33 BOBy, 43 CACe itp itd :D ale sprobojemy !
jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Elitesse napisał(a):tatus moich obu suczek w niedziele na Eurodogshow w Belgii dostal CAC, CACIB, BOB i 3 BOG czyli zaczal juz 12 z kolei championat hihi :angel: niezle staruszek sobie bryka - ma juz 11 lat ! :o Super ten tatuś!!!!!!!! :angel:
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Elitesse strasznie aktywny ten staruszek :P Mają z kogo dzieci przykład brać :P
Romas Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Madziorka !!!Widzialam filmik w galeri !Pieknie Denisek skacze!!! Zazdrosc mnie wziela i ide cwiczyc z moimi psami to samo :lol: Myje dzis okna i kazdy pretekst jest dobry byleby urwac sie z tego :-))) KaVanga ! Twoja Bangi to przepiekna suczka.Jak dumnie prezentuje swoje pucharki.I bardzo zgrabny ma ogonek :D Ja teraz wypatruje wsrod sznaucerkow moje ulubione ogonki :lol:
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Romas czy Ty jakos nie jestes spokrewniona z ravik??????bo mam jakies dziwne wrazenie ze i owszem
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini napisał(a):Romas czy Ty jakos nie jestes spokrewniona z ravik??????bo mam jakies dziwne wrazenie ze i owszem hehehe coz za podejrzenia !
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Elitesse a nie mow ze nie sa podobne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ja juz nic nie mowie bo znowu ktos to poprzekreca i komus doniesie :evilbat: :evilbat:
Romas Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Romas czy Ty jakos nie jestes spokrewniona z ravik??????bo mam jakies dziwne wrazenie ze i owszem A kto to zacz ???Jestem do niej podobna z wygladu ??Czy z pogladu :lol: Nie ,Orsini,nie miej podejrzen ja to ja i na kazdym prawie forum jestem jako ja :D Tylko u kosmetyczek mam inny nick ,bo mi nicka Romas nie przyjelo :lol:
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Romas napisał(a):Romas czy Ty jakos nie jestes spokrewniona z ravik??????bo mam jakies dziwne wrazenie ze i owszem A kto to zacz ???Jestem do niej podobna z wygladu ??Czy z pogladu :lol: Nie ,Orsini,nie miej podejrzen ja to ja i na kazdym prawie forum jestem jako ja :D Tylko u kosmetyczek mam inny nick ,bo mi nicka Romas nie przyjelo :lol: o Romas to takie niekosmetyczkowe jest :D trzeba bylo wybrac tipsik albo pensetka :D
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Tipsik :lol: :lol: :lol: :lol: ooo Romas jak juz jestes...chociaz to i tak nieadekwatne w sumie...to moze ktos z mniejszej miejscowosci ile teraz wizyta u kosmetzcyki kosztuje_bo mi by sie przydala
Elitesse Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini napisał(a):Tipsik :lol: :lol: :lol: :lol: ooo Romas jak juz jestes...chociaz to i tak nieadekwatne w sumie...to moze ktos z mniejszej miejscowosci ile teraz wizyta u kosmetzcyki kosztuje_bo mi by sie przydala ja to si szczerze przyznam ze jeszcze nigdy nie bylam :D
jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini napisał(a):Tipsik :lol: :lol: :lol: :lol: ooo Romas jak juz jestes...chociaz to i tak nieadekwatne w sumie...to moze ktos z mniejszej miejscowosci ile teraz wizyta u kosmetzcyki kosztuje_bo mi by sie przydala A co chcesz zrobić? Wosk?? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 nie:)))syfow sie pozbyc:)))) ostatnio nawet sobie jednego wycisnelam-ale to juz i tak szczyt, bo one takie podskora sa i musialam sobie igla przekloc skore - oczywiscie swierza sterylna-psom ukradlam, ale to bolalo, wiec wole powierzyc syfy fachowcowi:))))no i one maja takie fajne cos-takim pradem strzela po twarzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts