GUCIA Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Orsini jadą wszystkie twoje psy!!!!!!! GRATULACJE !!! dla wszystkich zwycięzców!!!!! Wanio szczeniaczki superowe!!!!
Madziara Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 GRATULACJE dla wszystkich :laola: :laola: :laola:
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 orsini napisał(a):no wlasnie dlatego sie pytam jak to zrobilas? Zdolniacha ze mnie i tyle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Elitesse napisał(a):natalio bardzo mozliwe ze Borys byl sam bo Oksana ze swoimi nie pojechala Nastepna co nie czyta moich postow :evilbat: . Przeciez pisze, ze do porownania wszedl jeszcze jeden piesek z klasy posredniej.
Elitesse Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Elitesse napisał(a):natalio bardzo mozliwe ze Borys byl sam bo Oksana ze swoimi nie pojechala Nastepna co nie czyta moich postow :evilbat: . Przeciez pisze, ze do porownania wszedl jeszcze jeden piesek z klasy posredniej. ja tylko pisze ze Oksany nie bylo ona miala 2 psy zgloszone :D
Elitesse Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 moje jedno dziecko dostalo 1 lokate w klasie mlodziezy z opisem "bardzo dobre proporcje budowy, bardzo dobrze kątowany, bardzo dobry ruch , lekkie ucho" ale wlasnie za to ucho dostal ocene bdb :( drugie dziecko nie wiem jak wypadlo bo sie nic nie odzywali
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Tak wogóle to sporo osób nie przyjechało, zasypało ich czy co???
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hahaha Jostra zdolniacho, ja caly czas pisze o p&s :lol: .
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Już się zdążyłam zorientować :oops: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witajcie kochani!! ja wczorajsyz dzień miałam szalony ;). Zaczeło sie od tego że Eve sie pochorowała w samochodzie, ja się wsciekłam i miałam fatalny humor. Potem sie pomerdało jeszcze kilka innych rzeczy i juz wogóle zdechłam. I zycie postanowiło mi zorbic kawał. Biegnac z Dengim po ringu wyrżnełam jak długa wprost pod nogi Pana sedziego ;) Śmiechu było co niemiara ;) NO wiec zacznijmy relacje Dengi oczywiscie poszalał pokonał cała swoja konkurencje i otrzymał BOB, a na grupie u Pani Supronowicz załapał sie do finałowej 6 :) Potem Eve popularnie zwana Wypłoszkiem- kto widział ten wie , wyjatkowo zrobiła Pani przyjemośc i została Najlepszym Szczneieciem w Rasie, a Pan sedzia powiedział, że zapowiada sie na piękna suke! I to było na tyle moich psiaków , potem juz biegały moje dzieci i to chyba był jeden z takich dni o jakim marzy każdy hodowca. Dwie sliczne czarne dziewczynki i obie CWC !!! To niesamowicie cieszy! Gratuluje oby właścicielkom i dziekuje Wam dziewczyny za prace jaka wkładacie w przygotowanie czarnuszek!! Bangitka zrobiła mi wielka przyjemnosc wygrywajac Rase!! Miałam w czarnych mini jeszcze jedna pryzjemnosc! Mek nie musisz dizekowac to naprawde miłe kiedy mozna pokazac naprawde ładna sunie! Zreszta usłyszałam na jej temat od sedziego same miłe słowa! :) A Figa zaskocyzła mnie swoim wdziekiem i posłuszeństwem na ringu! A z pod futerka wyłoniła sie piekna zgrabna i pełna wdzieku dziewcyznka :) No i na koniec pieprzaczki! W młodzieyz było zgłoszone dwoje moich dzieci. Niestety sunia nie dojechała, a szkoda bo piekna jest!!! Za to piesek Dwalin King of Dolina RIvendell FCI zawalcyzł dostał Zw.Mł i tytuł najlepszego juniora w rasie. W szczneiaczkach pokazywana była pieprzasta córeczka Livki. Dostała ocene WO ale tak sie nafikała na ringu ze była druga ;) jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu! mam nadzieje, ze bedzie jeszcze wiecej takich. Bardzo miło było spotkac tam wielu znajomych i miło pogawedzic !Naprawde cudowna sprawa :) W pieprzaczkach NPwR został Adonis Ares Laryland a dizeń zakońcyzlismy jeszcze nocna podróza do domu z FIga ;) jaka oni tam maja sliczna zime!!! Tylko wracalismy strasnzie długo bo ślisko sie zrobiło, no i tak jestem dzis strasznie niewyspana ;)
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 jostra napisał(a):Już się zdążyłam zorientować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agatka napisał(a):Gratuluje oby właścicielkom i dziekuje Wam dziewczyny za prace jaka wkładacie w przygotowanie czarnuszek!! A prosze Cie bardzo :wink: .
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Już się zdążyłam zorientować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Po powrocie z wystawy miałam jeszcze imprezkę, więc ciężko mi się dziś mysli :roll: :lol:
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Już się zdążyłam zorientować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Po powrocie z wystawy miałam jeszcze imprezkę, więc ciężko mi się dziś mysli :roll: :lol: Jasne jasne, tak sobie tlumacz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ja to w ogole wstalam dzis z takim bolem glowy, ze sama nie wiem co ze soba zrobic :roll: .
Agatka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Jostra to moze napisze tak :) Co bys zauwazyła :) Bardzo sie ciesze z tego ze berry tak ładnie sie pokazuje z Piotrkiem ! Bardzo sie ciesze, że tak syzbko jak jej siostra dostała swoje pierwsze CWC!!! ogromnir Wam gratuluje i mam nadzieje, ze szybciutko uda sie Wam championat skońcyzc i zacząc kolejne :)
Olivka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Dzięki za gratulacje i cieszę się dziewczyny, ze Fancy tak ładnie zaczęła karierę. Bardzo jestem szczęśliwa, że podoba się nie tylko sędziom, ale przede wszystkim Wam kochani współwystwcy. :iloveyou:
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Olivko no Fancy SUPER zaczela swoja kariere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i juz zdazyla soba zauroczyc niektore osoby :lol: :lol: :lol: :lol: Tak trzymaj!!!!!
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Nio my tez bardzo serdecznie dziekujemy za gratki :D . Olivko, jak to juz mowilam kilkakrotnie Fancy to sliczna dziewczynka, ale sama przeciez wiesz, ze nie kupilas jej od tak sobie, tylkoszukalas fajnego skojarzenia, wiec teraz masz wynik :D .
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 orsini napisał(a):i juz zdazyla soba zauroczyc niektore osoby :lol: :lol: :lol: :lol: Tak trzymaj!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Agatka napisał(a):Jostra to moze napisze tak :) Co bys zauwazyła :) Bardzo sie ciesze z tego ze berry tak ładnie sie pokazuje z Piotrkiem ! Bardzo sie ciesze, że tak syzbko jak jej siostra dostała swoje pierwsze CWC!!! ogromnir Wam gratuluje i mam nadzieje, ze szybciutko uda sie Wam championat skońcyzc i zacząc kolejne :) Mam słaby wzrok :evilbat: Dziękuję, również w imieniu Piotra, M.W.
Agatka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Olivko nalezało sie małej to co zdobyła! i niech sobie mówia co chca ! ja i tak bed eobstawała przy swoim, ze jesli sie włozy maksimum pracy w swoje marzenia to wszystko mozna osiagnac!!! Szacunek dla tych którzy poswiecaja zycie, dla swoich marzen, Oni zawsze sa na szczycie !!!
madzior_ka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 ojej ale super!!! ja rowniez gratuluje wszystkim zwyciezsom!!!!!!!!! zreszta tego mozna sie bylo po was spodziewac:)))) Sznaucery z DGM górą!!! Mek super ze zdecydowales sie Fige wystawiać:)))
malawaszka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Mek był???? :o buuuuu nie widzialam Figusi :-? JOSTRA!!!!!! ROZMAWIAŁYŚMY NAWET!!!! A TY MI MÓWISZ, ŻE NIE PODESZŁAM???!!!! :lol: :lol: :lol: to było zanim wystawiałyście się to pewnie byłaś w szoku i zapomniałaś, że ze mną rozmwaiałaś :roflt: WIELKIE, OGROMNE GRATULACJE JESZCZE RAZ DLA DOGOMANIACKICH SZNAUCERKÓW!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking:
madzior_ka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 malawaszka napisał(a):JOSTRA!!!!!! ROZMAWIAŁYŚMY NAWET!!!! A TY MI MÓWISZ, ŻE NIE PODESZŁAM???!!!! :D :D :D :o :D :D :D
Recommended Posts