wanio Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Olivka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola:
wanio Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Natalia_W napisał(a):To pochwal sie ktory pojdzie do Pana D :wink: Natalko sam nie wiem jeszcze . Bardzo ciężki wybór mnie czeka !!!!
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Olivka OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!! :laola: a gdzie reszta????? jak im poszło na BISach???
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja wiem, ze w pieprzakach rase wziela Gardenia Mengo Celebration, NPwR chyba Bystry Borys Eturia POlonia FCI....
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 podobno.... a kto to wogole jest??? :wink: W psach Bystry Borys podobno byl sam, ale nie wiem czy to prawda...
wanio Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wystawiałem u tego pana Holli w Gdyni z zeszłym roku , wzieła rase .
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 niech ktos napisze jak poszlo Agatce :lol: !!!!
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Olivka napisał(a):Hej ! To ja się chwalę pierwsza. Fancy startowała w klasie młodzieży i zdobyła Zw młodzieży , Najlepszy Junior. Ponieważ na halach było okropnie zimno , więc zastanawialiśmy się czy zostać na bisach, czy jechać do domu. Zostaliśmy i opłacało się, bo Fancy zajęła 2 miejsce na grupie, otrzymaliśmy piękny puchar i sesję fotograficzną. Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich wystawiających. A Mekowi gratuluję pięknej suni, bardzo ładnie wystawianej. Haha ja Ci dam zastanawialismy sie :evilbat: , a kto Cie namowil :wink: :lol: . Olivka jeszcze raz OGROMNE GRATKI!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: No a my z Bandziorkiem pierwszy raz w Polsce w klasie posredniej i najpierw wygralysmy w klasie, potem porownanie o Najlepsza Suke w Rasie, no a nastepnie o rase i mamy tytul ZWYCIEZCA RASY :D . Dostalismy ogromny puchar, prawie wysokosci Bandziorka :grins: . A w ogole to super bylo znow sie z Wami wszystkimi zobaczyc i jeszcze raz bardzo mocno wszystkim GRATULUJE!!!!!!!!!! A reszta niech sie chwali sama, bo rowniez maja czym :D . A w pieprzaczkach byl jeszcze piesek w klasie posredniej, ale nie jestem pewna kto wygral, bo poszlam odebrac sliczny pucharek za rase :D .
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Olivka wow!!!!!!!!!!super!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agatka tez GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak reszta?jakis KaVang i Jostra???? Elitesse czy Tobie tez mam gratulowac bo jeszcze nie doczytalam?
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 a jak Ty to zrobilas ze wyzej??? No to GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hehe dzieki :D , po porostu napisalam wczesniej niz Ty :lol: .
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 jakbys napisala wczesniej to bym sie nie pytala jak Tobie poszlo tak?
Mek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hejka. A moja Figa zadebiutowała wczoraj . Dostała ocene doskonałą , bardzo ładny opis i "sreberko". I w tym miejscu pragne ogromnie podziękować Agatce za okazaną pomoc i za wystawienie Figi. Agatko dziękuje
Ka-Vanga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Haha, Orsini jasne, hahaha pewnie posty poprzestawialam :lol: :lol: :lol: :lol: . Mek GRATKI dla Figi :D .
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 no wlasnie dlatego sie pytam jak to zrobilas?
Justa Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 My także gartulujemy wszystkim wystawcom !!! :angel: :drinking:
Elitesse Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 natalio bardzo mozliwe ze Borys byl sam bo Oksana ze swoimi nie pojechala
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A my mamy plan wypełniony w 100% :D Fifka - CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięstwo Rasy, zakończyła Championat Polski Bercia - CWC, rozpoczęła Championat Polski Niestety musielismy jechać do maluchów, więc odpuścilismy sobie BIS-y Gratulujemy wszystkim zwycięzcom Podziwialismy piekną Fancy i wcale nie jest dziwne, że na finałach tak świetnie jej poszło :P Waszeczko :oops: dopiero jak napisałaś, że byłaś w Kielcach, to się zorientowałam, że się widziałysmy w przelocie, czemu nie podeszłaś ? :( :roll:
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Elitesse napisał(a):natalio bardzo mozliwe ze Borys byl sam bo Oksana ze swoimi nie pojechala No własnie, dlaczego Oksana nie przyjechała? :roll:
orsini Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Waszka jest dzika hihihii albo sie Was bala hihihihiihi :lol: :lol: :lol: Jostra no to olbrzymie GRATULACJE!!! elitesse A TY cos wygralas????
Recommended Posts