Agatka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 A ja sie wogóle tym nie przejmuje. Bo jeśli ktos ma ochote opowiadac wyssane z palca opowieści to niech potem ma odwage sie za to wstydzic... A kiedys wyjdzie wszystko na jaw. Wiec krysia naprwde mnie to juz ani ziebi ani grzeje, a jak kogos to bawi to niech sie bawi paproszkami jak dizecko w piaskownicy. Zmykam juz na umówione spotkanie z kims znajomym :) No i trzymajcie kciukasy za Kielce , będe potrzebowała wsparcia duchowego i moralnego :)
orsini Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 No to bardzo dobrze ze masz to w nosie!!! super!! tak trzymac!!!!!
Madziara Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 co tu się dzieje? je proponuję przymusowo do pracy wysyłać ;) bo ludziom się nudzi :P
malawaszka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 e tam nudzi :evilbat: w doopach sie poprzewracało :evilbat: :lol:
Madziara Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 z tego lenistwa, mówię Ci - ja właśnie pracować skończyłam i nie w głowie mi głupoty tylko dogo i sen ;)
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 nooo TO NA ROBOTY DO KAMIENIOŁOMU PACANÓW WYSŁAĆ!!!!! :evilbat:
Jośka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Niestety nic nie możemy poradzić na to, co ludzie czytają i opowiadają. Ale nie sądzę aby forum to służyło nam do tego aby się stresować przed napisaniem jakiejkolwiek informacji bo może ktoś inaczej zinterptetuje nasze posty. :evil: Wkońcu piszemy tu ponieważ kochamy :iloveyou: pełne energii sympatyczne kudłacze SZNAUCERY.
Jośka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agatka trzymam kciuki za piesy i czekam na obszerne foto relacje :angel:
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 mam nadzieję, że się jutro spotkamy w Kielcach :angel: :angel: :angel:
madzior_ka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 ojojo... sie porobiło... alew jak już kilka osób przede mna napisało GRUNT TO NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ!! i ja też jestem tego zdania, nic do ukrycia nie mamy więc co się mamy chować:) Agatka trzymać kciuki będę na pewno i czekam na relacjw powystawową:) Romas z tymi uszkami to pewnie masz raaje, a Dens dodatkowo zraził sie jak kilka razy ja głupio mu od razu chcialam sie wziac za wyrywanie i kepke mu wyrwalam tyo potem tydzien ucha nie dal sobie dotknac, narazie wracamy do pewnej stabilnosci i powolutku, malutkimi kroczkami mysle ze nam sie uda... je choc nieco odwrażliwić...
Agatka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Właśnie skończyłam przygotowywac psy... Jeszcze pare godzin snu i potem kilka godzin wystawy... Ale jakos wcale sie nie ciesze, wszystko mi prysło jak bańka mydlana , mam wrażenie że coś sie za chwile zawali. Obiecuje jutro relacje, przeciez wszystko musi byc dobrze!
Elitesse Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agatko trzymam kciuki !! i za moje dwa dzieciaczki tez mocno trzymam ! moze ktos uchwyci moje sredniaczki na fotce ?
madzior_ka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ja tez oczywiscie razem z Deniskiem za wszystkich trzymamy mocno kciuki!!!
dorotak Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agatka napisał(a):Ale jakos wcale sie nie ciesze, wszystko mi prysło jak bańka mydlana , mam wrażenie że coś sie za chwile zawali. Chodzi Ci o plotki? Daj spokój. Dopóki jesteś przekonana do tego, co robisz, to żadne plotki nie powinny Cię obchodzić. Trzymam :thumbs: i już składam gratulacje :ylsuper:
alexandra Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ja już znam wyniki sznaucerków mini z Kielc i wszystkim serdecznie gratuluję!!! Wszystkim Dogomaniakom bez wyjątku poszło świetnie!! Brawa!!! :D :klacz: :angel: :laola:
Elitesse Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 czyli dalej ma nas skrecac z ciekawosci :D
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 no nooo "nasze" najśliczniejsze sznaucerki dziś królowały w Kielcach :laola: :D :P :angel:
Jośka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wprawdzie niewiemy jakie wrażenia po wystawie, ale wszystkim sznaucerkom gratulacje :drinking: :angel: :angel:
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Niech ktoś zdradzi jak naszym poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
wanio Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 hejo jak poszło w Kielcach ????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrzuciłem w galerii zdjęcia moich szczenków w wieku 5,5 tyg.
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 To pochwal sie ktory pojdzie do Pana D :wink:
Olivka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej ! To ja się chwalę pierwsza. Fancy startowała w klasie młodzieży i zdobyła Zw młodzieży , Najlepszy Junior. Ponieważ na halach było okropnie zimno , więc zastanawialiśmy się czy zostać na bisach, czy jechać do domu. Zostaliśmy i opłacało się, bo Fancy zajęła 2 miejsce na BIS junior, otrzymaliśmy piękny puchar i sesję fotograficzną. Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich wystawiających. A Mekowi gratuluję pięknej suni, bardzo ładnie wystawianej.
Natalia_W Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ogromne gratulacje :lol: :drinking: :drinking:
Recommended Posts