Agatka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Najlepsze życzenia dla zwierzątek!!!! od całej BANDY Rivendellkowej. A banda Rivendellkowa ostatnio przechodzi sama siebie. pańcia ma oczka naokoło głowy i to nie starcza. Dajanka naucyzła sie łazic po meblach, Słonia wyczaiła ze jak sie oprz ełapkami o blat kuchenny to fajne rzecyz mozna znaleźc. Arwenka siada im wyzej tym lepiej i inwigiluje towarzystwo. Livka szuka komu spuscic wp.... ;) i gdzie sie najlepiej wyspac. Panowie odbywaja tańce godowe, a dzieci szaleja i cięzko je zatrzymac ;)
Elitesse Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 hehe Agatko to wesolo musi byc !! moje suczki niedawno odkryly ze w szafkach kuchennych jest taka szuflada gdzie trzymam worki i jak tylko zostaja same to wyciagaja te worki i roznosza po calym ale to calutkim mieszkanu ! normalnie jakbym miala foliowa podloge :D
Agatka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Co tu sie dzieje, ze taka cisza???? Nikt sie nie odzywa... :( gdzie sobie wszyscy poszli ???? Chyba nie zmieniliscie forum??
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 MY NIE, ale Ty podobno TAK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja jestem i z zazdrością czytam o sprawkach stadka Agatki i Agi :D Oj to musi być wesoło z takimi gromadkami :roll: Moja to z kolei jest niszczarka papieru, jak tylko jakaś gazetka zostanie w jej zasięgu podczas naszej nieobecności to zmienia się w drobny maczek :evilbat: A tak w ogóle to zamarzam, jest paskudnie zimno i wilgotno brrr :evil:
Agatka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 hehe zaraz dostane taki wygawor jak KA-VANGA ;) Ale nie martwcie sie , nie opuszcze Was az do moich ostatnich dni :) U nas wczoraj zostały skonsumowane dwie kasety video ;) No cóz całe szczescie MOJE filmy sa na płytkach ;) Ja podobno mam sie wziac za prace, ale jakos mi nie wychodzi...
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Agatka napisał(a):Ale nie martwcie sie , nie opuszcze Was az do moich ostatnich dni :) ...sprobowalabys tylko!!!!
Agatka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No jakżebym mogła, !!!! Dziewczyny naprawde Was wszystkie strasznie lubie!!!!!
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 To Ty jak Kristel z Dynastii :lol: :lol: :lol: :lol: a znalazlyby sie takie osoby, ale ciezko powiedziec, ze sa z DGM... :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 hehe ale pasjonujcy macie temat :lol: :lol: :lol: a ja sie wkurzam bo a) cierpie na brak pieniedzy b) pada deszcz i jest wwstretnie na dworze c) straz lesna gania po lasach i psow puscic nie mozna d) dalej nie przyszlo mi potwierdzene z Austrii mimo ze dziewczyny z ktorymi jade juz dostaly przedwczoraj :evilbat: :evilbat: 0X :evilbat: :evilbat:
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Elitesse a Ty wszystkich lubisz hihihi przyznaj sie ahhahahaha
Elitesse Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse a Ty wszystkich lubisz hihihi przyznaj sie ahhahahaha czy ja wiem ? ale chyba tak bo ja taka lubiaca z natury jestem :D no chyba ze mi ktos porzadnie za skore zaleze to sie robie bezlitosna !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 no to ja sie o te druga wersje pytam hihihihi zalazl Ci ktos za skore tu hahahahahaha
Ka-Vanga Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja tam nie lubie wszystkich na dgm, przyznaje sie bez bicia :evilbat: :evil_lol: . Elitesse ZDOWKA i wszystkiego co NAJ dla Twoich slicznych dzieciaczkow :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 KaVang niech zgadne Tomasz67?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hahahaha
Elitesse Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ano zalazl :) ale czy on stad jest ? ale w sumie tutaj paru wkurzajacych by sie znalazlo :evilbat:
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 no ja tez wlasnie pisalam, ze ta osoba to ciezko powiedziec ze stad jest:))))))))))))hahaa cos mi sie zepsulo i znaczkow nie moge wtawiac recznie:(((buuu
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 a ja dzis w ogole to mialam straszny sen-chyba po tym Expresie Reporterow.... stoje sobie w parku i fotografuje slicznego ptaka...a podchodzi do mnie facet i mowi: -oddawaj aparat nie mialam ochoty oddawac aparatu i sie zaczelam drzec pomocy i sie zlecieli ludzie na pomoc skonczylo sie tak ze ja go tym aparatem lalam w glowe, a na koniec go wrzucilismy do jeziora-a to bylo przedwiosnie ze sie wytaplal w wodzie z lodem... a potem oni go gdzies prowadzili...to ja im mowie, ze on sobie nerki zalatwi jak tak mokry bedzie szedl a oni: ze trudno i sie obudzilam
Ka-Vanga Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Haha no Orsini jego tez nie lubia hahahaha :lol: . Ale mialas sen, oplulam monitor przez Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 To NIE jest smieszne, to bylo straszne!!!!!! chcial mi aparat zabrac:(((((((((((((((((((((((((a skad bym drugi wziela:(((((
Ka-Vanga Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Hahaha no przeciez zlalas go tym aparatem nie, wiec ma za swoje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 no zlalam, ale jakby mi z pomoca nie przyszli ludzie to by mi zabral
Recommended Posts