Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepsze życzenia dla zwierzątek!!!!

od całej BANDY Rivendellkowej.

A banda Rivendellkowa ostatnio przechodzi sama siebie. pańcia ma oczka naokoło głowy i to nie starcza.
Dajanka naucyzła sie łazic po meblach, Słonia wyczaiła ze jak sie oprz ełapkami o blat kuchenny to fajne rzecyz mozna znaleźc. Arwenka siada im wyzej tym lepiej i inwigiluje towarzystwo. Livka szuka komu spuscic wp.... ;) i gdzie sie najlepiej wyspac. Panowie odbywaja tańce godowe, a dzieci szaleja i cięzko je zatrzymac ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

hehe Agatko to wesolo musi byc !!
moje suczki niedawno odkryly ze w szafkach kuchennych jest taka szuflada gdzie trzymam worki i jak tylko zostaja same to wyciagaja te worki i roznosza po calym ale to calutkim mieszkanu ! normalnie jakbym miala foliowa podloge :D

Posted

Ja jestem i z zazdrością czytam o sprawkach stadka Agatki i Agi :D Oj to musi być wesoło z takimi gromadkami :roll: Moja to z kolei jest niszczarka papieru, jak tylko jakaś gazetka zostanie w jej zasięgu podczas naszej nieobecności to zmienia się w drobny maczek :evilbat:
A tak w ogóle to zamarzam, jest paskudnie zimno i wilgotno brrr :evil:

Posted

hehe zaraz dostane taki wygawor jak KA-VANGA ;)
Ale nie martwcie sie , nie opuszcze Was az do moich ostatnich dni :)

U nas wczoraj zostały skonsumowane dwie kasety video ;)
No cóz całe szczescie MOJE filmy sa na płytkach ;)

Ja podobno mam sie wziac za prace, ale jakos mi nie wychodzi...

Posted

hehe ale pasjonujcy macie temat :lol: :lol: :lol:

a ja sie wkurzam bo
a) cierpie na brak pieniedzy
b) pada deszcz i jest wwstretnie na dworze
c) straz lesna gania po lasach i psow puscic nie mozna
d) dalej nie przyszlo mi potwierdzene z Austrii mimo ze dziewczyny z ktorymi jade juz dostaly przedwczoraj

:evilbat: :evilbat: 0X :evilbat: :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse a Ty wszystkich lubisz hihihi przyznaj sie ahhahahaha

czy ja wiem ? ale chyba tak bo ja taka lubiaca z natury jestem :D no chyba ze mi ktos porzadnie za skore zaleze to sie robie bezlitosna !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Ja tam nie lubie wszystkich na dgm, przyznaje sie bez bicia :evilbat: :evil_lol: .

Elitesse ZDOWKA i wszystkiego co NAJ dla Twoich slicznych dzieciaczkow :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

no ja tez wlasnie pisalam, ze ta osoba to ciezko powiedziec ze stad jest:))))))))))))hahaa
cos mi sie zepsulo i znaczkow nie moge wtawiac recznie:(((buuu

Posted

a ja dzis w ogole to mialam straszny sen-chyba po tym Expresie Reporterow....
stoje sobie w parku i fotografuje slicznego ptaka...a podchodzi do mnie facet i mowi:
-oddawaj aparat
nie mialam ochoty oddawac aparatu i sie zaczelam drzec pomocy i sie zlecieli ludzie na pomoc
skonczylo sie tak ze ja go tym aparatem lalam w glowe, a na koniec go wrzucilismy do jeziora-a to bylo przedwiosnie ze sie wytaplal w wodzie z lodem...
a potem oni go gdzies prowadzili...to ja im mowie, ze on sobie nerki zalatwi jak tak mokry bedzie szedl
a oni: ze trudno
i sie obudzilam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...