Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatko,nie będę oryginalna,ale bardzo się cieszę i szczerze gratuluję!!!!!Wiem jak smakują łzy szczęścia,dlatego mnie też zakręcila się łezka!Smeraj futrzaki za uszkiem,wasze :beerchug:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Malawaszka , ja gole Zuzie maszynka Thrive i ostrzem 1mm .I wlasnie przemysliwuje nad kupieniem ostrza 3 mm albo 5 mm,tylko nie wiem czy warto.A i cena tego ostrza jest wysoka to nie lekka decyzja :-)
Ostatnio mialam w reku maszynke Oster i tez piekna,tnie cichutko ,ma troche wyzsze obroty niz moja wiec goli szybciej.
Obie godne polecenia .
Z tego co widze trzeba zwracac uwage na moc maszynki ,moja ma 35 W i nie przegrzewa sie ani nie staje we wlosach.Moge pracowac nia ponad godzine i nic sie nie dzieje,no moze ostrze mi sie grzeje troche bo z marnej stali.
Poszukaj na alllegro ,tam jest tego mase.

Posted

Witam wszystkich :wink:

Agatka oczywiscie ogromniaste gratki!!!!! :D :drinking: :D

Poznanska wystawa oczywiscie byla rewelacyjna :wink: - powtorka z rozrywki w Lubieszynie - ale co tam przynajmniej smiesznie bylo hehe :wink:

Z Kenzem oczywiscie nic nie zdobylismy bo za bardzo amerykanski :wink: ale za to wystawialam Parsonka jednej z dogomaniaczek (Ka-Vanga go zna :D ) i odnieslismy wielki sukces :D
Milo wygral ze swoim braciszkiem i otrzymal tytul Mlodziezowego Zw. Polski oraz ukonczyl Ml.Ch.Pl !!!! a nastepnie w porownaniu wygral z Int.Ch i sliczna sunia i zostal ZWYCIEZCA RASY!!! :D :D :D Normalnie cieszylam sie jak glupia bo nigdy nie wystawialam psa tej rasy a tu taki sukces :wink: hihi

Pomimo "rewelacyjnego wystepu" Fina mielismy co swietowac (ale niech Marcin sam sie chwali :wink: (dodam tylko ze chodzi o UZI :D ) Wiec weekend mozemy uznac za bardzo udany hehe :wink:

Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Madziorka - wspolczuje... :(

Posted

WKLEJAJCIE TU!!!!!!

hahaha slyszalam, ze kilka razy brakowalo wstazek zielonych :lol: :lol: :lol:
a ma ktos wyniki z cz-sr????
wiem wiem, juz pogratulowalam Uzi na charcim forum hihihihi

Posted

że tak zmienię temat na chwilę... :evilbat:
Myslicie, że moge ogolić jeszcze bubla? Bo już w sumie zimno, ale jak tego nie zrobię to mu do wiosny jeden wielki kołtun powstanie...

Posted

Gratulacje dla weekendowych zwycięzców :D
Czy ktoś zna Zw.ras w miniaturkach w Poznaniu?
Oczywiście najbardziej mnie interesują białe, czarne i p+s

Posted

hahahaha biale...
hahahahaha ZWYCIEZCA SWIATA i ISPU tez dostal ocene doskonala, ale juz na CWC nie zasluzyl hahahaha
rase wygrala suczka z mlodziezy tez po psach Matraszepe

Posted

Romas napisał(a):
Ostatnio mialam w reku maszynke Oster i tez piekna,tnie cichutko ,ma troche wyzsze obroty niz moja wiec goli szybciej.

Jeśli chodzi Ci o moją maszynkę, to to byl Moser i nawet nie włączyłyśmy turbo-II biegu ;)

Współczuję wszystkim, którzy musieli pożegnać się ze świnkami :(

Jeśli chodzi o Poznań, to na agility też było podobno ciekawie :evilbat: :evil: Całe szczęście, że coś mnie tknęło i się nie zgłosiłam... :wink:

Elitesse, gratulacje dla Ciebie i Twoich średniaków :klacz: i wielki :calus: za zdjecia w Galerii.

No i ogromne gratulacje dla Agatki - z powodu zwycięstw jej pociech i "dzieciaków" oraz nowego nabytku - przepraszam - dwóch 8) nabytków. Niech się dobrze chowają i wymiatają na wystawach :kciuki:

Posted

dorotak napisał(a):
Romas napisał(a):

Jeśli chodzi Ci o moją maszynkę, to to byl Moser i nawet nie włączyłyśmy turbo-II biegu ;)

Też mam Mosera (model max) - ostatnio był na allegro za 399 złotych

Posted

Dorotko :-) jak Ty mnie dobrze znasz,a to zawsze musze cos pomylic :lol:
Prawde mowisz to byl Twoj Moser a turbo drugi bieg wlaczalam jak Kaska ze swoja maszynka byla u mnie.Wiem wiec ,ze faktycznie super chodza te maszynki.
Ale ,ze za ok 400 zl mozna je kupic to nie wiedzialam :o ,,to jest okazja ,bo ja swoja maszynke wieki temu kupilam za 450 zl.

Malawaszka ja bym sie nie zastanawiala tylko szukala takiej maszynki jak dziewczyny mowia.A Bolus jest piekny ! jak na takiego starego pieska i po przejsciach zmiana jest niesamowita.
Dobra z Ciebie dziewczyna.
A z tamtym pieskiem co pisalas co sie dzieje??Niestety z moich znajomych nikt nawet nie chce slyszec o takim staruszku :(

Posted

dzieki za mile slowa otuchy:)

Agatko gratulacje nowej pociechy i tylu sukcesów nie tylko tobie ale i wszystkim ktorzy na nie na pewno zasłużyli!!!

Myslicie, że moge ogolić jeszcze bubla?

ja mysle ze tak bo Denis tez jest teraz lysiutki ale na pcozatek powinnas mu jakies ubranko sprawic bo Denis perwsze dni nie mogl sie przyzwyczaic do new fryzurki i zimno mu bylo wiec w sweterku chodzil a teraz sie przyzwyczail i na bieganko popoludniowe nawet sweterka nie trzeba...

Posted

[quote name='Romas']Malawaszka ja bym sie nie zastanawiala tylko szukala takiej maszynki jak dziewczyny mowia.A Bolus jest piekny ! jak na takiego starego pieska i po przejsciach zmiana jest niesamowita.
Dobra z Ciebie dziewczyna.

Dzięki :D a co do maszynki to myślicie że w niemczech mogłyby być tańsze?? bo jednak 400 to trochę za dużo jak na moje obecne wydatki :roll: no i ja koniecznie chciałabym ostrze 5 mm a pewnie nigdzie nie ma w komplecie takich

A z tamtym pieskiem co pisalas co sie dzieje??Niestety z moich znajomych nikt nawet nie chce slyszec o takim staruszku :(

Dzięki za zainteresowanie :D Klapuś znalazł dom :-)) w piątek puściłam maila przechodniego do wszystkich których miała w książce adr. i mail trafił łańcuszkiem tam gdzie trzeba :angel: i Klapuś - już BALTAZAR od soboty jest w nowym wspaniałym domku :angel: :P cuda się zdarzają :angel: :angel: :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzięki :D a co do maszynki to myślicie że w niemczech mogłyby być tańsze?? bo jednak 400 to trochę za dużo jak na moje obecne wydatki :roll: no i ja koniecznie chciałabym ostrze 5 mm a pewnie nigdzie nie ma w komplecie takich

Waszko, niestety takie są ceny :( Ja kupowałam na Allegro u gościa, który właśnie sprowadza te maszynki z Niemiec. Wersja bez żadnego ostrza jest za 399zł a standardowo z ostrzem 3mm za 499zł. Przy czym ostrze może Ci wymienić na inne. Myślę, że jak na tą maszynkę (piszę o Moserze Max45) to jest dobra cena (w niektórych sklepach internetowych widziałam ją za ponad 1000zł :o ) Do tego gratis dostałam komplet tych grzebyków plastikowych (5, 9 i 13mm).

Natomiast może dla miniatury wystarczyłaby Ci tańsza maszynka? Z drugiej strony skoro masz w planach olbrzyma... :lol:

A Boluś wygląda imponująco - to nie ten sam pies!

Posted

Ja miałam tańszą elektromagnetyczną Ostera i mojego najstarszego Larsika strzygłam ok. 4 godzin, a Moserem teraz 20 minut.
Ja nie polecam słabszych maszynek, szkoda psa i czasu. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...