GUCIA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Wczoraj Mileczka była taka ładna a dziś diabeł normalnie
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 tzn.????znowu wykopki? :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Orsini,moje to by tam zrobiły totalne Sarajewo :lol: A suczki Guci to widać nie znoszą brudu za pazurkami :laugh2_2:
GUCIA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 orsini napisał(a):tzn.????znowu wykopki? :lol: :lol: :lol: :lol: wykopki??? to już kopalnia odkrywkowa!!!!!! :-? :-? :-? :lol: :lol:
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 hahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No ,nakarmiłam księżniczkę!Orsini co z tym kudłatym zwierzem,kupujesz?Fajne z tego swetry wychodzą :lol:
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 hahahaa no ale chyba swoich nie opluje co? :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Założy się rynnę i kaganiec to chyba nie da rady pluć? :lol: Poza tym czym się różni lama,czy alpaka od np;matifa angielskiego?Ta pluje kiedy chce przynajmniej :lol:
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 oj lama to miluchna chociaz i takie ma fajowe futerko :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Rozbryzg przechylił szalę zwycięstwa na stronę lamy! :D Może być wykorzystana do jazdy w teren,napęd na zieloną trawkę,wytwórnia nawozu naturalnego,wytwórnia wysokogatunkowej wełny,tylko trza by ją przyuczyć do dziergania na drutach :krolik:
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 oki jade na wioske, bo szef rzuca palenie od 2 dni to sobie wyobrazcie jaki mam tu sajgon hahahaha wole na wioche jechac :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Współczuję,znam ten ból z rzucaniem palenia :x To co, znowu rosołek na niedzielę?Ty to masz życie......ehhhhhhh!!!!!!!!!!! :D
jostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Orsini idzie dręczyć terrorystów :evilbat: Dziś rano mówili, że w Olsztynie ich więżą i przesłuchują, to już wszystko jasne, po co ona na te wioski jeździ :lol: Nie ma co piekne miasto, jak nie wściekłe nietoperze to Alkaida :o :lol:
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 O kurcze,człowiek nigdy nie wie z kim ma do czynienia :o Jak się dowie to już jest za póżno!ORSINI słoneczko, my jesteśmy grzeczne dziewczynki :D
jostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Zapomniałam się pochwalić :oops: Uroczyście oświadczam, że po 4 miesiącach oczekiwania, dostaliśmy wczoraj championat dla Unisia. Więc oficjalnie: UNISON REZLARK jest Championem Polski!!! 8)
florance Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 heloł heloł, ktoś mnie tu jeszcze pamięta?:>
Madziara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='jostra']Zapomniałam się pochwalić :oops: Uroczyście oświadczam, że po 4 miesiącach oczekiwania, dostaliśmy wczoraj championat dla Unisia. Więc oficjalnie: UNISON REZLARK jest Championem Polski!!! 8) Zasłużone gratki :) :angel: :angel: :angel: :angel:
jostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Madziara'][quote name='jostra']Zapomniałam się pochwalić :oops: Uroczyście oświadczam, że po 4 miesiącach oczekiwania, dostaliśmy wczoraj championat dla Unisia. Więc oficjalnie: UNISON REZLARK jest Championem Polski!!! 8) Zasłużone gratki :) :angel: :angel: :angel: :angel: Dzięki :P [quote name='florance']heloł heloł, ktoś mnie tu jeszcze pamięta?:> Pewnie, że tak :roll: :D
florance Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jejku jostra jak ja bym chciała takiego białaska!!!! ale mąż by mnie wymeldował :-?
jostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Kto by się tam mężem przejmował ;) :evilbat: Mój nie chciał się zgodzić, żebyśmy sobie sunię zostawili, ale jakoś mi się udało go przekonać :angel: :angel: :angel:
Recommended Posts