agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):Bylam:)))i nawet 3 swoje kundle wystawialam:))))nazywam sie Krysia, a Ty cos wystawialas? niestety nie mam pojęcia o wystawianiu psów,bo pierwszy raz mam psa z rodowodem :lol: Ale lubię oglądać :D Semi ma dopiero pół roku,pochodzi z hodowli z Lubawy.Kupowałam ją w wielkim bólu po stracie [poprzedniego pieska i nie myślałam wcale o psie z rodowodem ,ale tak wyszło ,bo bardzo chciałam mieć sznaucerkę :D i tylko tam znalazłam....nnie myślałam o wystawianiu i chyba bym nie umiałą :oops:
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 agus czemu nie???? a kto Ci ja robi???tzn. strzyze?z tej Lubawy to chyba z Bobolandu jest hodowla tak? :lol:
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):agus czemu nie???? a kto Ci ja robi???tzn. strzyze?z tej Lubawy to chyba z Bobolandu jest hodowla tak? :lol: właśnie z Bobolandu! Powiem szczerze że nikt mi jej nie przygotowuje,kiedyś strzygłąm moją pudelkę u Adama Ostrowskiego,ale teraz strzygła mi ją weterynarz,no a teraz ja sama to robię :D Jestem fryzjerka :D i wychodzi mi to całkiem nieżle :) Tylko jej nie trymuję no ipodobno to ma jakieś znaczenie :cry: Ale ja chyba wolę oglądać wasze piękności niż wystawiać :D
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hehe patrz Orsini jaki ten swiat maly co :wink: :D .
jostra Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha moje tez na szczescie nie kopia :evilbat: . To tylko mi się taki kopacz trafił? :evilbat: Berryśka takie dziury wykopała w ogrodzie, że jak szczeniorki do nich wlezą to tylko kawałek ogona wystaje :evilbat:
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 hahaha no!!!! ooo jestes fryzjerka?a gdzie przyjmujesz hahahha ale jaja!!! No mi moje psy tez robi Adam, dlaczego sie pytam?bo on by Ci powiedzial co i jak z tym trymowaniem i z wystawami, u nich w salonie co jakis czas sa organizowane kursy przygotowawcze dla takich jak Ty coby sie podstaw nauczyli
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Haha moja na szczescie nie kopie, zreszta tylko by sprobowala :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no wlasnie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje by same musialy potem te dziurki zakopywac:))) zreszta nie maja czasu na kopanie dziurek-tak szaleja jak sa razem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Buuuuuuuuu czemu u nas w Wawie nie robia kursow, buuuuuuuu. Haha no moja tez swiruja, szczegolnie Nafka z Bandziorkiem :lol: .
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Haha moje tez na szczescie nie kopia :evilbat: . To tylko mi się taki kopacz trafił? :evilbat: Berryśka takie dziury wykopała w ogrodzie, że jak szczeniorki do nich wlezą to tylko kawałek ogona wystaje :evilbat: moja też uwielbia kopać,całą działkę mi przekopała i powyrywała trawę gdzie się dało :evil:
Elitesse Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):Elitesse jest leniwa bo we Wrocku sa kluby agility i nie trzeba nic samemy z deseczek sklejac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no niby sa ale trzeba by tam dojechac a to mi sie nie chca :( a zrobic sobie samej moge tylko nie mam gdzie tego poustawiac :(
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 nornice normalnie !!!!! wykopały całą trawe i podkopały lampe !!!! jak jest sucho to pestka gorzej ja pada Milka jest cała czarna !!!!!
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 KaVang a Tobie po co kurs????nie wiesz co to ringowka i jak sie ustawia psa? :lol: :lol: :lol: bo to takich podstaw ucza :lol: :lol: :lol: idealny dla Agi zobaczylaby co z czym sie je a moze by sie jej spodobalo nawet :lol: :lol: :lol: :lol:
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):KaVang a Tobie po co kurs????nie wiesz co to ringowka i jak sie ustawia psa? :lol: :lol: :lol: bo to takich podstaw ucza :lol: :lol: :lol: idealny dla Agi zobaczylaby co z czym sie je a moze by sie jej spodobalo nawet :lol: :lol: :lol: :lol: chyba sobie odpuszczę.... lepiej was pooglądam :D razem ze swoją nornicą :D popatrzę na was za rok w Olsztynie :P A teraz spadamy na długi spacerek :Dog_run:
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Eeeeeeeee myslalam ze kurs strzyzenia :evilbat: .
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 hahaha KaVang nie:)))kurs przedwystawowy!!! Agus a moze szkoda odpuszczac???chociaz hodowlanke bys suce zrobila
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):hahaha KaVang nie:)))kurs przedwystawowy!!! Agus a moze szkoda odpuszczac???chociaz hodowlanke bys suce zrobila Nie będę wam robić konkurencji :D Oczywiście żartuję :D raczej nie będzie szczeniąt......taki los.......więc po co wystawy?????????
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Agus a gdzie strzyzesz wlosy?tzn. gdzie pracujesz? i mowie Ci moze by Ci sie wystawianie spodobalo-nigdy nie mow nigdy :lol: :lol: :lol: :lol:
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):Agus a gdzie strzyzesz wlosy?tzn. gdzie pracujesz? i mowie Ci moze by Ci sie wystawianie spodobalo-nigdy nie mow nigdy :lol: :lol: :lol: :lol: Dworcowa 60(dawny hotel pielęgniarek) mam na imię Anka,a login jest mojej cóki :D Zapraszam
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 oj to nie mam pojecia gdzie to :cry: :cry: :cry: Dworcowa kojarze ale ona dluuuuuuuuuuugaaaaaaaaa :lol: :lol: dzieki za zaproszenie! :lol: :lol: wystawki sa bardzo fajne, a skoro masz psa z papierem to czemu nie :lol: :lol: :lol: :lol:
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):oj to nie mam pojecia gdzie to :cry: :cry: :cry: Dworcowa kojarze ale ona dluuuuuuuuuuugaaaaaaaaa :lol: :lol: dzieki za zaproszenie! :lol: :lol: wystawki sa bardzo fajne, a skoro masz psa z papierem to czemu nie :lol: :lol: :lol: :lol: niedaleko TESCO,blisko Małpiego Gaju,przy skrzyżowaniu z Pstrowskiego,nie wiem jak jeszcze wytłumaczyć,jak będziesz w pobliżu to zajrzyj :D teraz to już spacerek bo Semi mnie pogania :D A zaraz do roboty :) na 13........
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 a no to juz powoli kojarze :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Orsini co to za piekny pies którego wkleiłaś w ''prawie'' ciąc czy nie ciąc
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Enjoy's Phantom of The Opera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fajny nie :lol: :lol:
Recommended Posts