Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Bylam:)))i nawet 3 swoje kundle wystawialam:))))nazywam sie Krysia, a Ty cos wystawialas?

niestety nie mam pojęcia o wystawianiu psów,bo pierwszy raz mam psa z rodowodem :lol: Ale lubię oglądać :D Semi ma dopiero pół roku,pochodzi z hodowli z Lubawy.Kupowałam ją w wielkim bólu po stracie [poprzedniego pieska i nie myślałam wcale o psie z rodowodem ,ale tak wyszło ,bo bardzo chciałam mieć sznaucerkę :D i tylko tam znalazłam....nnie myślałam o wystawianiu i chyba bym nie umiałą :oops:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
agus czemu nie????
a kto Ci ja robi???tzn. strzyze?z tej Lubawy to chyba z Bobolandu jest hodowla tak? :lol:

właśnie z Bobolandu! Powiem szczerze że nikt mi jej nie przygotowuje,kiedyś strzygłąm moją pudelkę u Adama Ostrowskiego,ale teraz strzygła mi ją weterynarz,no a teraz ja sama to robię :D Jestem fryzjerka :D i wychodzi mi to całkiem nieżle :) Tylko jej nie trymuję no ipodobno to ma jakieś znaczenie :cry: Ale ja chyba wolę oglądać wasze piękności niż wystawiać :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha moje tez na szczescie nie kopia :evilbat: .

To tylko mi się taki kopacz trafił? :evilbat:
Berryśka takie dziury wykopała w ogrodzie, że jak szczeniorki do nich wlezą to tylko kawałek ogona wystaje :evilbat:

Posted

hahaha no!!!!
ooo jestes fryzjerka?a gdzie przyjmujesz hahahha ale jaja!!!
No mi moje psy tez robi Adam, dlaczego sie pytam?bo on by Ci powiedzial co i jak z tym trymowaniem i z wystawami, u nich w salonie co jakis czas sa organizowane kursy przygotowawcze dla takich jak Ty coby sie podstaw nauczyli

Posted

no wlasnie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje by same musialy potem te dziurki zakopywac:)))
zreszta nie maja czasu na kopanie dziurek-tak szaleja jak sa razem :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Haha moje tez na szczescie nie kopia :evilbat: .

To tylko mi się taki kopacz trafił? :evilbat:
Berryśka takie dziury wykopała w ogrodzie, że jak szczeniorki do nich wlezą to tylko kawałek ogona wystaje :evilbat:

moja też uwielbia kopać,całą działkę mi przekopała i powyrywała trawę gdzie się dało :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse jest leniwa bo we Wrocku sa kluby agility i nie trzeba nic samemy z deseczek sklejac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no niby sa ale trzeba by tam dojechac a to mi sie nie chca :( a zrobic sobie samej moge tylko nie mam gdzie tego poustawiac :(

Posted

nornice normalnie !!!!!
wykopały całą trawe i podkopały lampe !!!!
jak jest sucho to pestka gorzej ja pada Milka jest cała czarna !!!!!

Posted

KaVang a Tobie po co kurs????nie wiesz co to ringowka i jak sie ustawia psa? :lol: :lol: :lol: bo to takich podstaw ucza :lol: :lol: :lol: idealny dla Agi zobaczylaby co z czym sie je a moze by sie jej spodobalo nawet :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
KaVang a Tobie po co kurs????nie wiesz co to ringowka i jak sie ustawia psa? :lol: :lol: :lol: bo to takich podstaw ucza :lol: :lol: :lol: idealny dla Agi zobaczylaby co z czym sie je a moze by sie jej spodobalo nawet :lol: :lol: :lol: :lol:

chyba sobie odpuszczę.... lepiej was pooglądam :D razem ze swoją nornicą :D popatrzę na was za rok w Olsztynie :P A teraz spadamy na długi spacerek :Dog_run:

Posted

orsini napisał(a):
hahaha KaVang nie:)))kurs przedwystawowy!!!
Agus a moze szkoda odpuszczac???chociaz hodowlanke bys suce zrobila

Nie będę wam robić konkurencji :D Oczywiście żartuję :D raczej nie będzie szczeniąt......taki los.......więc po co wystawy?????????

Posted

orsini napisał(a):
Agus a gdzie strzyzesz wlosy?tzn. gdzie pracujesz?
i mowie Ci moze by Ci sie wystawianie spodobalo-nigdy nie mow nigdy :lol: :lol: :lol: :lol:

Dworcowa 60(dawny hotel pielęgniarek) mam na imię Anka,a login jest mojej cóki :D Zapraszam

Posted

oj to nie mam pojecia gdzie to :cry: :cry: :cry: Dworcowa kojarze ale ona dluuuuuuuuuuugaaaaaaaaa :lol: :lol: dzieki za zaproszenie! :lol: :lol:
wystawki sa bardzo fajne, a skoro masz psa z papierem to czemu nie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
oj to nie mam pojecia gdzie to :cry: :cry: :cry: Dworcowa kojarze ale ona dluuuuuuuuuuugaaaaaaaaa :lol: :lol: dzieki za zaproszenie! :lol: :lol:
wystawki sa bardzo fajne, a skoro masz psa z papierem to czemu nie :lol: :lol: :lol: :lol:

niedaleko TESCO,blisko Małpiego Gaju,przy skrzyżowaniu z Pstrowskiego,nie wiem jak jeszcze wytłumaczyć,jak będziesz w pobliżu to zajrzyj :D teraz to już spacerek bo Semi mnie pogania :D A zaraz do roboty :) na 13........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...