orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja mam lepsze, bo juz sie na jedna sunie zdecydowalam, a Ty na ile? :lol: :lol: :lol: :lol: a tu obok siedzi golabek na oknie taki osowialy jakis i panika hahhahahaha ze ma grype no komedia:)))a piekny golab bialy jakis rasowy!!! wiec pewnie sie lotem zmeczyl i siedzi i odpoczywa, wiec im mowie, ze ja go moge zlapac , bo bym go zabrala sobie tylko nie mam klatki dla niego:((((((
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Hehe dla Ciebie glupota dla mnie nie i juz :evilbat: .
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 KaVanga a Tobie co odbilo?????? dobrze sie czujesz tak poza tym????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :angel: hehehehehehehehe Krysia macie juz w Olsztynie ptasia grype?? uuuu :wink:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Nie mamy hahahaha za to mamy panike:)) a golabek sliczny:))))))) bialy jak mleko:))))))) Jostra i jak???Andromeda na sprzedaz????
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Nic mi nie jest, przynamniej tak mi sie zdaje :wink: :lol: . A co nie mozna miec innego zdania :evilbat: . Mi sie podobaja klapciate uszka i nigdy swoim nie cielam, bo takie wole i tyle :evilbat:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No a mi sie wydaje ,, ze masz okres :lol: :lol: :lol: albo zespol napiecia przedmiesiaczkowego conajmniej :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hehe a ja lece moja pasze dla krolika zjesc :wink: za chwilke wracam :evilbat:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a ja lece do domku!!! KaVang rozchmurz sie kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no i sobie poszla :wink: a do mnie niedlugo niemcy sie zjada :-? NA TYDZIEN......aaa ratunku!!!!
agus16 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hej pomniejszyłam sobie zdjecie a to mój pies :DDDDDDDDDDDDDD
jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie! Ale jaja! Zgadnijcie kto chciał kupić moją suczkę??? Ale się nie zgodziłam, bo ona już moja jest i nikomu jej nie oddam!!!! Najgorzej, że chyba ten hodowca chciał mnie zrobić w konia i naciągnąc na sprzedanie szczeniaka za 500euro, jako niby peta dla ludzi którzy nie mają dużo kasy. 0X 0X 0X Nikomu w tym światku nie należy ufać :evilbat: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mają cudną białą sukę z Roxy's Pride i do tego suczki z Vis a Vis orsini będzie wiedziała :evilbat: Ale jej teraz nie ma :fadein:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a maja stronke internetowa?? jesli tak to przeslij mi ja na prv
madzior_ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 witajcie:) ja dzisiaj sie wzielam za trymowanko Deniska i reka mi odpada;) porawie caly juz zrobiony nawet USZY tak dobrze widzicie USZY mu ostrzyglam ormalnie jestem z siebie dumna!! non stop do niego gadalam, uspokajalam, smyralam leciutko maszynka az mozna je uznac za ostrzyzone:) glowke tez a jutro jeszcze mu troche zostalo do poprawienia trymowanko i przejade go masyznka zeby mu skrocic podszerstek kroty zostal:) zaraz wstawie zdjecia jak zdaze bo mam ich duuuzo:)
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Madziorka wstawiaj zdjecia :D jestem ciekawa jak Denis wyglada :D :lol: :angel:
Olivka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jostra! Normalne,że zostawisz Alisme albo Andromedę jak mam rację to poproszę o info, bo kurna coraz więcej tajemnic na tym forum. 8)
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jostra WOW!!! wiem, wiem...mam napisac? :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm, wiesz...ja bym sie milion razy jeszcze zastanowila na Twoim miejscu-takiej reklamy jak oni to nikt Ci nie zrobi....a krycie sobie mozesz powtorzyc
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ostanovitsja eta pa ruski-szto oznacza??????bo ja nie paniemaju:((((
jostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='orsini']Jostra WOW!!! wiem, wiem...mam napisac? :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm, wiesz...ja bym sie milion razy jeszcze zastanowila na Twoim miejscu-takiej reklamy jak oni to nikt Ci nie zrobi....a krycie sobie mozesz powtorzyc Nic nie mów :roll: Już jedną ma Ingrid, ta reklama mi wystarczy 8) Jakby chciała fajną suczkę u nich to bym musiała kupę kasy wywalić, a i tak najlepszej by mi nikt nie sprzedał :evilbat: A tak mam swoją niunię i ja będę z nią jeździć Po co mam z inne hodowle reklamować? :o A poza tym chcieli mnie w konia zrobić i małą jako peta kupić!!! 0X 0X 0X Jak napisałam pewnej osobie, że wiem kto do mnie dzwonił to nastąpiła dłuuuuuuuuuuuga cisza (do tej pory się nie odezwała) Jak mi kobieta powiedziała po jakich rodzicach ma białego psa i że ma suki z Vis a Vis, to jak mogłam się nie domyślić??? Oni chyba faktycznie mieli mnie za idiotkę :evil: :evil: :evil: A teraz niech spadają na drzewo :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 :o :evil: :o :evil: :o :evil: :o :evil: :-? bez komentarza.... :-?
Recommended Posts