alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 O widze Natalia że u Ciebie będą wielkie zmiany, super :) To co radzicie nie pytać współlokatora tylko sprowadzać kolejnego psiaka ?? :lol: Chyba macie rację :lol: Ja już wyczerpałam wszelkie sensowne argumenty na drugiego psa do mojego TZ, więc teraz już nie będzie po dobroci :evilbat:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no ale do matury to on i tak wlosem nie obrosnie, wiec duzo pracy nie bedzie wymagal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 alexandra nie sprzeda sie poprostu no:))) albo jest zamowiony np. do Japonii-tam te testy itp. prawie roczny moze wyjechac, a potem nie wyjedzie, bo japoniec sie rozmysli no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 orsini napisał(a):no ale do matury to on i tak wlosem nie obrosnie, wiec duzo pracy nie bedzie wymagal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niby tak, ale szczenek w domu to jednak absorbuje. Coś o tym wiem, bo nim Beskę wzięłam to ambitnie uczyłam się języka włoskiego, a jak Besia się pojawiła, nauka poszła w kąt :lol: Dopiero teraz się z powrotem z włoskim przepraszam :-?
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 alex ale Ty masz Natali argumentow w walce z rodzicami szukac a nie pograzac jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 orsini napisał(a):alexandra nie sprzeda sie poprostu no:))) albo jest zamowiony np. do Japonii-tam te testy itp. prawie roczny moze wyjechac, a potem nie wyjedzie, bo japoniec sie rozmysli no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na ten pierwszy chwyt się nie nabierze bo go "Mac Gaywer" już uświadomił :evilbat: Prędzej na ten drugi. W każdym razie będę musiała się trochę pogimnastykować, a jak nie to ostateczność, powiem " Jak Ci będzie lepiej na ulicy niż w ciepłym domku z żonką i dwoma psiakami to trudno Twój wybór" :lol: :wink:
alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 orsini napisał(a):alex ale Ty masz Natali argumentow w walce z rodzicami szukac a nie pograzac jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Upss sorki. Rodzice Natali nie czytajcie powyższego tekstu mojego :lol: Ja to jestem wyjątek leniwy bo urodzony 13.nastego i to na dodatek w niedzielę, dlatego włoski rzuciłam :lol: Natalia na pewno jest odpowiedzialna i pracowita :)
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hahahahhahahaha szantazyk maly nie jest zly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i zawsze mozesz mowic, ze Beska sie nudzi jak was w domu nie ma - w sumie to prawda w koncu:)))) a ja zaraz na wioche jade bleeee dobrze ze slonko swieci
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hahaha mam nadzieje, ze jej rodzice niczego tu nie czytaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jakby mial byc szczeniak to tak w lutym... ale ja bym wolala tak w czerwcu jak juz bede po maturze... no i mam spory problem... :(
alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Czyli już masz Natalia upatrzoną hodowlę i konkretne skojarzenie?? Tym razem to będzie też chłopiec czy dla odmiany dziewczynka?
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ale zazdroszcze !!! ja tez kce szczenka jakiegos!!!
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 wiesz Ola plany sa i bardzo mi sie to skojarzenie podoba tylko obawiam sie ze jest to nierealne... za wczesnie...jak tym razem sie nie uda to poczekam na cos innego.. :wink: a co do samego szczeniaka - to wiecie jakie szczeniaki lhasakow sa cudne :angel: :angel: :angel: :angel: cudenka normalnie :angel:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no sceniacki sa cudne!!! ja bym chciala bigielka ladnego miec:))))
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ja kiedys myslalam o beaglu ale jak zobaczylam co sie dzieje u naszej znajomej a ona ma dwa to mi sie odechcialo :roll:
alexandra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Krysia, ja też kcem szczeniorka już!! Zwłaszcza że moja Beska cofnęła się w rozwoju i wygłupia się ostatnio jak szczeniak i przydał by się jej kumpel (raczej kumpela :wink: ) do zabawy :D Natalia , nie mniej jednak trzymam kciuki za realizację Twoich planów, pamietaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :wink: A beagle fakt są cudne, ale to diabły wcielone :lol: Więc wole je podziwiać u znajomych :lol:
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Natalia, ale fajnie, bedziesz miala new szczeniorka :angel: :angel: :angel: , no i ciekawe skad, w sumie teraz troche nowych lasakow przyjechalo, jednak ja chyba nie zdradze sznuckow dla inne rasy, haha przynajmniej teraz tak mi sie wydaje :wink: .
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja juz kilka razy przekonalam sie ze czasem lepiej poczekac i zrobic cos na spokojnie niz dzialac pod wplywem emocji wiec jestem cierpliwa a lhasiak nie ucieknie :wink: A co do beagli to za kazdym razem jak pojdziemy do znajomych to cos nam zniszcza... :-? nie wspomne juz o tym ze kiedys naszym znajomym jeden z nich totalnie pogryzl nowy telefon sprowadzony ze USA :-? i to na naszych oczach go pogryzl ..... :evil: :x :o
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja nie mowie ze juz nigdy sznaucerka nie kupie wrecz przeciwnie!!! Teraz jestem na etapie lhasiaka :wink: ale jak juz bede na swoim to pewnie jeszcze jakich sznaucik sie trafi :wink: bo i tak uwazam ze sznaucerki sa the best :wink: :D :angel:
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Haha no chyba ze zakaza wystawiania cietych :wink: :lol: .
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no wlasnie.... :x to wtedy bede musiala sie przestawic :wink:
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Haha na lasaki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 haha :wink: na sznaucerki z uszkami i ogonkiem :wink:
Recommended Posts