Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O widze Natalia że u Ciebie będą wielkie zmiany, super :)

To co radzicie nie pytać współlokatora tylko sprowadzać kolejnego psiaka ?? :lol: Chyba macie rację :lol: Ja już wyczerpałam wszelkie sensowne argumenty na drugiego psa do mojego TZ, więc teraz już nie będzie po dobroci :evilbat:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

alexandra nie sprzeda sie poprostu no:)))
albo jest zamowiony np. do Japonii-tam te testy itp. prawie roczny moze wyjechac, a potem nie wyjedzie, bo japoniec sie rozmysli no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
no ale do matury to on i tak wlosem nie obrosnie, wiec duzo pracy nie bedzie wymagal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niby tak, ale szczenek w domu to jednak absorbuje. Coś o tym wiem, bo nim Beskę wzięłam to ambitnie uczyłam się języka włoskiego, a jak Besia się pojawiła, nauka poszła w kąt :lol: Dopiero teraz się z powrotem z włoskim przepraszam :-?

Posted

orsini napisał(a):
alexandra nie sprzeda sie poprostu no:)))
albo jest zamowiony np. do Japonii-tam te testy itp. prawie roczny moze wyjechac, a potem nie wyjedzie, bo japoniec sie rozmysli no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ten pierwszy chwyt się nie nabierze bo go "Mac Gaywer" już uświadomił :evilbat: Prędzej na ten drugi. W każdym razie będę musiała się trochę pogimnastykować, a jak nie to ostateczność, powiem " Jak Ci będzie lepiej na ulicy niż w ciepłym domku z żonką i dwoma psiakami to trudno Twój wybór" :lol: :wink:

Posted

orsini napisał(a):
alex ale Ty masz Natali argumentow w walce z rodzicami szukac a nie pograzac jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Upss sorki. Rodzice Natali nie czytajcie powyższego tekstu mojego :lol: Ja to jestem wyjątek leniwy bo urodzony 13.nastego i to na dodatek w niedzielę, dlatego włoski rzuciłam :lol: Natalia na pewno jest odpowiedzialna i pracowita :)

Posted

hahahahhahahaha
szantazyk maly nie jest zly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no i zawsze mozesz mowic, ze Beska sie nudzi jak was w domu nie ma - w sumie to prawda w koncu:))))
a ja zaraz na wioche jade bleeee
dobrze ze slonko swieci

Posted

wiesz Ola plany sa i bardzo mi sie to skojarzenie podoba tylko obawiam sie ze jest to nierealne... za wczesnie...jak tym razem sie nie uda to poczekam na cos innego.. :wink: a co do samego szczeniaka - to wiecie jakie szczeniaki lhasakow sa cudne :angel: :angel: :angel: :angel: cudenka normalnie :angel:

Posted

Krysia, ja też kcem szczeniorka już!! Zwłaszcza że moja Beska cofnęła się w rozwoju i wygłupia się ostatnio jak szczeniak i przydał by się jej kumpel (raczej kumpela :wink: ) do zabawy :D
Natalia , nie mniej jednak trzymam kciuki za realizację Twoich planów, pamietaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :wink:

A beagle fakt są cudne, ale to diabły wcielone :lol: Więc wole je podziwiać u znajomych :lol:

Posted

Natalia, ale fajnie, bedziesz miala new szczeniorka :angel: :angel: :angel: , no i ciekawe skad, w sumie teraz troche nowych lasakow przyjechalo, jednak ja chyba nie zdradze sznuckow dla inne rasy, haha przynajmniej teraz tak mi sie wydaje :wink: .

Posted

Ja juz kilka razy przekonalam sie ze czasem lepiej poczekac i zrobic cos na spokojnie niz dzialac pod wplywem emocji wiec jestem cierpliwa a lhasiak nie ucieknie :wink:
A co do beagli to za kazdym razem jak pojdziemy do znajomych to cos nam zniszcza... :-? nie wspomne juz o tym ze kiedys naszym znajomym jeden z nich totalnie pogryzl nowy telefon sprowadzony ze USA :-? i to na naszych oczach go pogryzl ..... :evil: :x :o

Posted

Ja nie mowie ze juz nigdy sznaucerka nie kupie wrecz przeciwnie!!! Teraz jestem na etapie lhasiaka :wink: ale jak juz bede na swoim to pewnie jeszcze jakich sznaucik sie trafi :wink: bo i tak uwazam ze sznaucerki sa the best :wink: :D :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...