Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dopiero niedawno trafiłam na tę stronę i muszę przyznać ,że bardzo mnie wciągnęła :D Dowiedziałąm się tutaj bardzo dużo ciekawych rzeczy,o niektórych nie miałam nawet pojęcia.............W żadnych książkach nie ma tyle wiadomości ,co na tym forum :wink: Dzięki za to ,że jesteście :oops: jak już się nauczę wysyłać zdjęcia to pokażę wam moją łobuziarę.......A właśnie dziś zaczęłyśmy szkolenie!!!!

Posted

KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: jA UCIEKAM Z TEGO KRAJU!!!:scared: :scared: Zaczynam myslec powaznie o studiach za granica... nie bede mieszkac w panstwie policyjnym.... :cry: :evil: 0X

Posted

ja tyż nie !!!
może się zrzucimy na jakiegoś :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm: :snipersm: :snipersm:

Posted

dajcie spokoj z tymi wyborami .
JESTEM ZAŁAMANY !!!!!!!!!
ale naród poj....... popaprany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie moge normalnie dojsc do siebie do tej pory.

Posted

wanio napisał(a):
dajcie spokoj z tymi wyborami .
JESTEM ZAŁAMANY !!!!!!!!!
ale naród poj....... popaprany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie moge normalnie dojsc do siebie do tej pory.

jak każdy :cry: nie wiem normlnie jak to możliwe ze większosc zagłosowała na Kaczke :-? Tragedia :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...