GUCIA Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Orsini tłumacz mi tu szybko jak zrobiłaś rozmazane tło . Zdjęcia są zarąbiste aż mi dech zaparło :eek2: :kciuki: :eek:
Ka-Vanga Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 orsini napisał(a): ooo pokazac jej kilka fajnych trikow i juz zyc bez tego nie moze!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Haha przebrac, czyli wybrac takie ktore beda sie nadawaly do pokazania :evilbat: .
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 oj sorki... a wiec te foty sa robione lustrzanka i teleobiektywem-rozmazane tlo to kwestia dobranej przeslony:))))) zapraszam na sesje zapraszam, choc juz w tym roku to d...blada:((((ale moze na wiosne albo w lecie :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ORSINI,tak mnie jesiennie nastroiłaś,że zrobiłam szarlotkę!W całym domu pachnie!Nie wiem czemu,ale szarlotka kojarzy mi się z jesienią :D
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 i z cynamonem...jak ja lubie cynamon...duzo cynamonu....mniammmm
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 aaaa jasny gwint wszystko nie tak idzie, bo ten francuz z rozrodem dzis u nas jest a ja sie dzis na foty umowilam, i nie wiem co robic czy isc na wyklad czy te foty....jasna cholerka no!!!!
Gonia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Elitesse napisał(a):ja tez chcem szarlotke !!!!Zapraszam!Oczywiście jest z cynamonem,pod bezową pierzynką i kruszonką :D
Elitesse Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ok to na ktora sie umawiamy? :) hihi przyniose jakies :drinking: do szarlotki :D
jostra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ja tak kocham słodycze :P Dlaczego mnie dręczycie??? :o :evilbat:
Gonia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Kurcze,jak zapraszam to zapraszam!Zanim wpadniecie zdążę zrobić następną,więc wystarczy dla chętnych.Elitesse,kończ robotę i dawaj,Jostra ty też :D Ta druga może być na ciepło z lodami waniliowymi :D
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 a mnie szlag zaraz strzeli!!! bo sie umowilam na foty dzis po pracy, a poniewaz pozno jestem w Olsztynie to zabralam aparat do roboty-a cala torba wielka i wazy z nie wiem ile kg!!!!i teraz musze znowu z tym wszystkim maszerowac, bo mnie wystawiono do wiatru!!!!jakby telefony nie istnialy!!!! no to macie przyklad a propos fot!!! :cry: :cry: :cry: :cry: nie to nie!!! nie powiem jest mi to na reke, bo Francuz dzis ma u nas wyklad to moze i zdaze nawet na niego, ale wolalabym te foty porobic, zwlaszcza ze i tak juz polowy lisci nie ma, a jutro juz zostanie niewiele, ale skoro nie chce ta osoba to co na sile mam zmuszac????
Gonia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ORSINI,daj spokój!Szkoda zdrowia!Nie denerwuj się,tylko pomyśl racjonalnie,czy ta osoba jest warta Twoich nerwów?Z każdej złej sytuacji wyciągnij to co dobre.Będziesz na wykładzie i przekonałaś się że na tego ktosia nie możesz liczyć.To już dwie dobre rzeczy :D A trzecia:zdążysz na szarlotkę :lol:
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Gonia bo nienawidze jak ktos sie ze mna umawia i mnie do wiatru wystawia!!!!i ani me ani beee ani kukuryku!!!!jakby telefony nie dzialaly, net wysiadl itd!!!! nie to nie-nikogo na sile zmuszac nie bede w koncu :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no i ten aparat troche wazy!!!!i teraz zapie.... z nim spowrotem bezurzytecznie!to po co btalam przepraszam???? ehhh oki spadywuje papppapapa smacznego!!!! :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 uuffff jednak sie ta osoba odezwala:))))) no to i tak do jutra :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Gonia napisał(a):Justa,dzięki za wyjaśnienie!Myślę jednak,że takie wyjaśnienie można wysłać na priwa zaraz po usunięciu postów,bądż zdjęć i nikt nie czuje się dotknięty. W takim razie wszystko wyjąsnione. Moja wina przyznaję, powinnam wysłac pw, ale jakos tam mi "wyleciało". Zdaża się. :drinking: Twoje zdrowie ;) Pozdrawiam.
Tangram Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Orsini, zdjecia w galerii piekne :) Super klimaciki jesienne :)
Gonia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 JUSTA,dzięki za toast.Nic strasznego się nie stało,zawiodła komunikacja,a ze mną jak z dzieckiem,mówisz i masz.Pozdrawiam :D
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nie , robilim sesje fotograficzna :lol: :lol: :lol: :lol: ciekawa jestem tych fotek bardzo.....zrobilam w nich jeden blad...mam nadzieje, ze az tak tego nie bedzie widac....zobaczymy niedlugo, moze i jutro :lol: :lol: ale wyklad podobno byl bardzo ciekawy-kolezanka mi stresci :lol: :lol: ja za to sie wybieram na nastepny o wadach serca i chorobach oczu
Madziara Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Orsini jakie wykłady? dawno tu nie byłam. streść co nieco
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Haha no wiesz jak moglas, mam nadzieje, ze chociaz fatami sie zrekompensujesz :wink: :lol: .
Madziara Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 może ktoś chce trochę kataru, fatalny ból gardła i dreszcze? Sprzedam lub zamienię na... może być mała kawa :P
Recommended Posts