Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jakbym Wam tak wszystko od razu kawe na ławe wyłozyła to żadnych emocji by nie było , a tak to przynajmniej jest o czym pisac ;)

Wytrzymacie, jestem pewna. Wyobrażcie sobie, ze wy tylko chcecie sie dowiedziec, a ja musz ena to cos czekac jeszcze długo, choc byłam juz tak nastawiona i było juz tak blisko...

NO kombinujcie wiec czym sie Agatka przejmie ;)

Posted

mila super witaj:)))))))

moje najbardziej lubia jako nagrode miesko:)))np. kurczak pieczony:))))albo gotowane serduszka-na tym skaczemy na agility :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

miła bierzesz naczynko wrzucasz kawalek kury, dodajesz troche masla-na poczatek, bo potem tluszcz sie wytopi i pieczesz:))))
ja pod przykryciem, bo nie musi miec suchego:))))a potem dokladnie oddzielasz miesko od kosci.
Serca jeszcze latwiejsze: poprostu gotujesz i kroisz:)))
Nerki tez sa dobre ale gotowane smierdza:)))))wiec ja wymiekam, ale jak piesy skacza na te nerki wlasnie!:)))))

Posted

może się skuszę :wink:

a czy to że karmię Młodą pól na pół to źle??
Kurczę - chyba rzeczywiście za dużo czytam - sorry, że Wam tak marudzę, ale trzęsę się o Betę - nie pamiętam jak ro jest mieć szczeniaka - a chcę żeby zyła tak długo jak nasza poprzednia sucz - 13-letnia również sznaucerka olbrzymka - Laćka na gotowanym była...

Posted

mila co do zywienia to kazdy ma swoja teorie, a moja jest taka, ze dopuki pies dobrze wyglada i nie choruje, jest pelen energii, siersc sie blyszczy to oznacza, ze zywienie jest OK.
Sorki, nie pamietam czy to jest olbrzymka?bo jak tak no to tu masz problem ze stawami-szybko rosnie i duza i wtedy najbezpieczniejsze sa gotowe karmy do ktorej na zachete jak dorzucisz czegos dobrego to nic sie nie stanie:))))
generalnie gotowe karmy sa zbilansowane i zawieraja wszystko co potrzeba,niby sa rewelacyjne, tylko czemu psy tego poglady nie podzielaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dobrze pamiętasz - to olbrzymka:-)
no rano dostaje suche a potem serek, dalej ryż warzywka i mięso - i do tego 2 razy dziennie po pół łyżeczki witamin i 2 razy dziennie po łyżeczce wapna - tak jak Pani weterynarz przykazała...wygląda chyba ładnie, łobuzuje bez przerwy nie ma problemu z kupkami...w przyszłym tygodniu idziemy na doszczepienie to zobaczymy co Pani wet powie:-) - jedno powiem - widać że urosła...

Posted

co drugi dzień latam na rynek i kupuję Młodej kawałek świeżej wołowinki - innego mięsa na razie nie próbuję, potem gotowanko i gotowe - Beta je aż jej się uszy trzęsą - najlepiej przygotowywać jej to jak śpi - wtedy nie ma szaleństwa w kuchni :wink:

Posted

jedyne co mnie ratuje to to, że rynek znajduje się na drodze mojego przemarszu dom-praca, praca-dom :wink:

a teraz na trochę znikam, bo muszę lecieć do ZUS odnowić klucz prywatny :evil: koszmar i te kolejki i te narzekania, brrrrrrrrrr

btw. czekam na dalsze porady :D

Posted

jakie rady:))))))
pies je jak w restauracji :lol: :lol: :lol: rewelka!moje juz Twojej zazdroszcza:)))))niestety ja jestem leniwa i z zadka im gotuje ryzyk z mieskiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

eeee...w zapasie jeszcze mam nóżki cielęce - bo podobno dobre na stawy (ale trzeba je zamawiać, bo inaczej na stoisku nie mają)
i nóżki kurzęce :lol: ale na decyzję o urozmaiceniu diety czekam tydzień - muszę to z Panią wet ustalić...no i chcę suchą karmę, którą teraz szamie (RC baby dog) zamienić na proFormance - tańsza jest co by nie mówić...

Posted

To , ze Pani spadla to w to uwierze, bo z takimi umiejetnosciami jezdzieckimi to i siodlo Stubena i najspokojniejszy kon ni epomoze...ale ze kon uciekl i sie wytarzal, a w dodatku w wyniku tego siodlo sie polamalo....teoretycznie mozliwe...tak samo jak trafienie 6stki w totka!!!
juz jestem zarejestrowanym uzytkownikiem, i moze to i strata czasu, nie mniej jednak poswiece go!bo czuje sie oszukana!!!i nie chce , zeby Pani i innych w ten sposob oszukiwala!!!
w liscie z allegro jest napisane cos takiego zacytuje:
"...zlozenie oferty oznacza zawarcie prawnie wiazacej umowy..."
Pani ja zlamala!!!
A poza tym nie bardzo rozumiem, jesli szkapina polamala siodlo w trakcie trwania licytacji trzeba bylo sie wycofac podajac przyczyne, a jesli PO...to JAKIM prawem Pani jechala w teren na sprzedanym juz siodle???????
i w dodatku mam ten przeslodki email, ze Pani nie sprzeda siodla, bo cena jest za niska....
ZDECYDOWANIE poswiece troche czasu na napisanie skargi!!!!
Niechaj sie inni ustrzega przed Pania, bo ja sie strasznie rozczarowalam!!!Bede zadala usuniecia minusa , ktorego dostalam od Pani jako bezpodstawnego i krzywdzacego moja osobe!
pozdrawiam
Krystyna

no wyslalam babolowi mejla powyzszego!!!a jak znajde czas to napisze na nia skarge!!!bo czuje sie zawiedziona, oszukana i w ogole! :cry: :cry: :cry: pierwszy kontakt z allegro i od razu taki niemily:(((((((((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...