Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ja babie nie odpuszzce, ale co mam jej teraz napisac, zeby jej w piety poszlo??? :evil: :evilbat: 0X 0X 0X bo ja nie wierze, w to ze sie zniszczylo!!!a poza tym jakim prawem uzywala je juz po sprzedazy????

Posted

orsini napisał(a):
ja babie nie odpuszzce, ale co mam jej teraz napisac, zeby jej w piety poszlo??? :evil: :evilbat: 0X 0X 0X bo ja nie wierze, w to ze sie zniszczylo!!!a poza tym jakim prawem uzywala je juz po sprzedazy????

niech ci wysle fote zebys mogla ocenic zniszczenia :D

Posted

rekoma mowisz... to wyslij to zdjecie do Nowaka* i napewno Ci powie co jest zgrane z tym lekiem.

* dla niezorientowanych, Nowak to taki magik ktory leczy recyma :wink: i ze zdjecia potrafi podac diagnoze :evilbat:

Posted

Pink hahahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
ja obstawiam, ze siodlo jest OK, aczkolwiek pewnie babsko jak ja bym sie uparla ze chce kupic a ona musiala sprzedac to by je polamala!
ale ja chce jej teraz na mejla odpisac, ale tak pozadnie!a na bank tego nie odpuszcze babsko oszukancze!!!

Posted

orsini napisał(a):
Mek Ty??? :o :o :o :o
a co ja mam powiedziec jak umieralam z ciekawosci caly weekend i teraz mam 4ry miechy czekac???? :o :o :o

No własnie. Uważam ,że z jej strony jest to nieetyczne i naganne moralnie tak nas naciągnąć na doznania emocjonalne.:)

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):
Mek Ty??? :o :o :o :o
a co ja mam powiedziec jak umieralam z ciekawosci caly weekend i teraz mam 4ry miechy czekac???? :o :o :o

No własnie. Uważam ,że z jej strony jest to nieetyczne i naganne moralnie tak nas naciągnąć na doznania emocjonalne.:)

hehehe :lol: :lol: :lol: trzeba Agatce kare wlepic !!

Posted

orsini napisał(a):
ooo wlasnie kare!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Karą to Ona sie nie przejmie zbytnio .

Posted

No np.?????????????? Nie wiem Wy ją znacie lepiej to moze wiecie czego sie obawia, oprócz ptasiej grypy naturalnie.:)

Posted

orsini napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Czy ktoś zna adres www hodowli z której pochodzi
Enjoy's Phantom Of The Opera ? :lol:

Pass hodowla Enjoy's takowej nie posiada, w USA te najlepsze hodowle nie maja stron internetowych, a jesli nawet sie taka zdazy to tam nic nie ma praktycznie!jest formularz z reguly dla chcacego szczeniaka z milionem pytan!u nas tez by sie takie przydaly, zwlaszcza dla tych psow agresywnych

dziękuję :calus:

Posted

[quote name='Mek']Na galerii Aleksandra zaprasza do swojej stronki www i co na niej znajdujemy ...???? Kolejna tajemnica.

ja znajduje normalna stronke o psiaku....

Posted

[quote name='Elitesse'][quote name='Mek']Na galerii Aleksandra zaprasza do swojej stronki www i co na niej znajdujemy ...???? Kolejna tajemnica.

ja znajduje normalna stronke o psiaku....

Poczytaj dokładnie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...