Pasavera Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Chiba tak :wink: :P Czy ktoś zna adres www hodowli z której pochodzi Enjoy's Phantom Of The Opera ? :lol:
Natalia_W Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ja niestety nie znam ..... :( Pas wyslalam Ci maila :wink:
Pasavera Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Natalia_W napisał(a):Pas wyslalam Ci maila :wink: OKi zrobie :wink:
Agatka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Graficzka Super , ale Natalia strasznie długo sie ładuje :(
Natalia_W Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 to musze jeszcze cos pozmieniac... :D zobaczymy co da sie zrobic :D
Gonia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wstawać śpiochy,mamy kolejny poniedziałek :lol:
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Goniu juz nie:))ale ogladam rozne rzeczy i dopiero powoli czytam DGM :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Pasavera napisał(a):Czy ktoś zna adres www hodowli z której pochodzi Enjoy's Phantom Of The Opera ? :lol: Pass hodowla Enjoy's takowej nie posiada, w USA te najlepsze hodowle nie maja stron internetowych, a jesli nawet sie taka zdazy to tam nic nie ma praktycznie!jest formularz z reguly dla chcacego szczeniaka z milionem pytan!u nas tez by sie takie przydaly, zwlaszcza dla tych psow agresywnych
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 alez mnie to babsko wqrza z allegro!!! ja jej napisalam, ze ma mi zdjac minusa do poniedzialku albo pisze skarge, a ona mi to: Siodło uległo zniszczeniu ponieważ spadłam a mój koń uciekł do lasu i > najprawdopodobniej sie w nim wytarzał, co spowodowało pęknięcie łęku. > Jeżeli > nadal je pani chce chętnie sfinalizuje transakcje.:) > > Jeżeli ma pani ochote prosze napisac odwołanie, ale straci pani tylko > czas. > Pozdrawiam serdecznie > i co nie wqrzylybyscie sie??? :o :o :o :o :o juz ja widze, jak kon sie wytarzal w siodle!!!to sie zdarza raz na ...bardzo zadko, juz ja widze jak jej zwial...i co to za uzywanie siodla jak juz zostalo sprzedane???bo jesli wczesniej to miala czas wycofac sie z aukcji!!! co mam jej napisac???? :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 nic jej nie pisz ;) na pewno za pare dni siodlo znow wystawi do aukcji a Ty wtedy mozesz zaczac na nowo :lol:
maga18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 albo (jak sie da) zedytuj swoja odpowiedz do jej negatywa i wstaw tam tresci meilow :lol:
Madziara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Orsini już jej chyba wystawiła negatywa - drugiego nie może - może dać komentarz do tego co otrzymała, a treść maili przesłać do allegro - że laska nie chciała jej sprzedać bo nie ma pełnej aktywacji konta, a później, że ściemnia, że się zniszczyło - mogą ją najwyżej zawiesić, ale pewnie mściwej Orsini to wystarczy :P
Agatka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cześc paskudy przebryzdłe :);) Jak tam weekend, ?? A co wy z takimi tematami do kitu od poniedziałku? A kobita penwie sprzedała sidoło poza allegro i jej sie głupio pryzznac ;) Olac to :)
mila_2 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 witam :) czy u Was też tak zimno, brrrrrr...dobrze, że mam faretkę w biurze
Agatka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Strasznie zimno! ja tez sie dogrzewam !! ZIMA IDZIE !!!!!!!!!!!! ;)
Madziara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a ja w biurze zamarzam, bo nam piec padł i fachowiec szuka części do niego... może na wiosnę znajdzie :( ale dziś mam szkolonko na 10 więc jeszcze w cieplutkim domku siedzę :P
jostra Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 A mnie mój wspaniały ;) pracodawca grzeje już od tygodnia :P
mila_2 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Pana zarządzającego centralnym w tym budynku nawet nie pytam kiedy włączy kotłownie, żeby znowu nie usłyszeć, że on starej daty jest i dla niego okres grzewczy jest od 15 listopada do końca lutego :evil:
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 jak ja zawiesza to mi wystarczy:))) a moge zmienic moj komentarz do jej negatywa dla mnie???? Agatko a co to byla za niespodzianka???mialas sie pochwalic!!!
Agatka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 A u na snie grzeja i narazie nie zamierzaja, mówia ze ciepło jest ;) NO Orsini Ty to człowiekowi nie popuścisz :) Niestety niespodzianka sie nieco opóxniła, ale co nagle to po djable wiec może nawet bedzie fajniej :)
Elitesse Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Orsini ta baba jednym slowem kreci ! i robi wszytko zeby jej powazniejsze konsekwencje nie dotknely !! :evilbat: :evilbat: pewno znalazla nabywce poza allegro za wyzsza cene albo chce je wystawic jeszcze raz
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ej no obiecalas sie pochwalic:(((( nastepna oszukuje :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Agatka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Obiecałam powiedziec jak sie wydarzy, a sie nie wydarzyło :( Powiem jak sie wydarzy :)
orsini Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a ten big bang to co to jest???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts