Agatka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Maga wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!!!! jesoo ja od rana walcze z futrem mojego stada i z kamieniem na zabkach i mam juz serdecznie dosc! Jak sie juz bardzo zmeczyłam to pastonowiłam tez i swoja strzeche odkurzyc i udałam sie do fryzjera ;) uff, jeszcze 2-3 godziny i bede musiała sie zameldowac w łazience w celu wykompania 16 łap ;) Ja tez cos dałam do galerii ale zginie przy masowej ilości fot Natalii ;)
Elitesse Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 a ja sie dzis caly dzien w szkole meczylam :( i jutro czeka mnie powtorka z rozrywki ehhh
malawaszka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1158787#1158787 proszę zajrzyjcie i pomóżcie temu olbrzymkowi :(
madzior_ka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 wiitajcie:) ale biedny ten olbrzymek:( mam nadzieje ze znajdzie kochajacą rodzinę.... MAGA18 jak mogłas sie nie przyznac do urodzinek więc i ja dołaczam sie do troche spóźnionych ale szczerych życzeń WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:):new-bday: orsini a gdzie startujecie w zawodach z Mafijką i kiedy to będziemy trzymac kciuki? Ps. a tak na marginesie to u nas tez sie mówi na pole;):):) ale łąki mamy niedaleko wiec moze tez jestem usprawiedliwiona...
Tangram Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Justyna, twoje bialaski maluszki sa sliczne :))) Super fotki
Pasavera Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jostra szczeniuśki cudowne :angel: :iloveyou: :angel: A jakie już duuże :D Tylko by :calus: i :calus: :angel:
madzior_ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 pewnie wszystkich na spacerki wywiało bo taka ładna pogoda za oknem:) my tez własnie wrocilismy i jestesmy po małej sesji szkoleniowej i zdjęciowej:) i zaraz jak tylko zmniejsze to wstawie je do galeri zeby przypomniec jak Denisio wygląda bo chyba juz zapomnieliście:)
malawaszka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 a dlaczego nikt nie napisał że na wystawie w Zabrzu będzie Dengi i Lady Di :( :( :( i przegapiłam :(
Heathclif Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 hej pozdrowienia od rzadko bywającej na tej stronie sznauceromaniaczki ! zamieścilam zdjęcia mojej Toski (córeczki Dengisiowej i Inki ) w galerii :D Jak WAM się moja dziewczynka podoba ?
Justa Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Piękna suńka ;) Hah nic dziwnego jak taki rodowodzik ma 8)
madzior_ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sunia sliczna tylko szkoda ze tak mało i takk rzadko wstawiasz jej zdjątka... chwal się nią częściej:) czekamy na kolejne fotki:)
Elitesse Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 no wlasnie jak wystawa w Zabrzu ?? nikt sie nie chwali
malawaszka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 no właśnie ja nie mam pojęcia jak było w mini, ale nie było Dengika na BISach :( była P. Supronowicz z cz-sr pieskiem i jeszcze chyba mini p&s był ogólnie to mała stawka olbrzymów i byłam zawiedziooona :lol: a najlepszy numer był na średniakach p&s samcach - ciekawa jestem czy to był ktoś z dogo :wink: Porównanie o NPwR - do porównania stają trzy samce, haha a jak weszły na ring to właścicielka jednego z nich do sędziny (żartobliwie i chyba nieświadomie): "dziś konkurencja między ojcem i dwoma synami" - była to właścicielka jednego z synów :lol: i co? tatuś wygrał :wink: hahah rozśmieszyło mnie to na maxa bo sędzina nie powinna chyba wiedzieć takich rzeczy nie? bo było nie było mogła się zasugerować :lol: i pani z synem sobie mogła tym zaszkodzić :lol:
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Wasia sędziowie tez ludzie i rozmawia sie z nimi :wink: to norma ale po ocenie :lol:
Madziara Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 co pobudka? co lenie? ja nie śpię od dawna :(!!
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 a ja w sobote bylam na hopkach:)))))) i Mafia poznala miekki tunel!pierwszy raz w zyciu, i teraz to jest jej ulubiona przeszkoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i spiernicza tam wlasnie:))a tak sie go balam:))))) tylko, ze u nas jest jasny zolty, a ciekawe co powie na czarny ciemny taki tunel czy sie nie bedzie bala???
Madziara Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Super :) Nie panikuj :) Jak jej się spodobało, to już kolor bez różnicy - załapała i będzie łazić wszystko :) Co innego jakby jej tak średnio się podobało :P A tak - stary wyżeracz Ci rośnie :P
Recommended Posts