GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):hahahaha suczki mam 3:)))))ups sorki 4ta jest szeltie:))))ale ta odpada, no i pieprzaczka tez odpada, zostaja 2:)))))Fufa i Fantasy:))))))) no przecież zaraz CIE walne :evil: :evil: NIE RÓB JAJ :cry: :cry: :cry: POWIEDZ?????? :x będziesz brała udział w parach iz którą???? :) :) :)
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agatka napisał(a):Eowinka :) szalona dziewczynka :) z tego miotu co ten przystojniak którego widziałam???
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gucia OK bo zaraz spadam:)))) hahaha jakbym odkurzyla Santinke, czyli Fufe to tez bym miala parke:))))))))) ale nie wiem czy odkurze:))))))))bo mnie Agatka by ukatrupila:))))
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Nie, z tego miotu nie mam nic na siebie . Z innego miotu po Livce. No prosze jaka domyslna dziewcyznka , dostałaby raz bez łeb i juz by nie doszła na ring :D ;)hihihi
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agatka napisał(a):Nie, z tego miotu nie mam nic na siebie . Z innego miotu po Livce. No prosze jaka domyslna dziewcyznka , dostałaby raz bez łeb i juz by nie doszła na ring :D ;)hihihi hahahah aile będą miały w grudniu???
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Beda miały 7,5 miesiaca :) tzn Eve bedzie miała 7,5 miesiaca :) A Dengikowe dzieci beda miały 5,5 miesiaca. Szkoda, ze w Polsce tak rzadko organizuje sie klase baby... Na Słowacji i na Litwie taka klasa jest nawet na wystawach miedzynarodowych. A moze byscie cos pokombinowali i zrobili "Konkurs Baby" ??? Tak jak robił to Przemysl :)
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agatka napisał(a):Beda miały 7,5 miesiaca :) tzn Eve bedzie miała 7,5 miesiaca :) A Dengikowe dzieci beda miały 5,5 miesiaca. Szkoda, ze w Polsce tak rzadko organizuje sie klase baby... Na Słowacji i na Litwie taka klasa jest nawet na wystawach miedzynarodowych. A moze byscie cos pokombinowali i zrobili "Konkurs Baby" ??? Tak jak robił to Przemysl :) No to już będzie coś widać :) :) :) takie fajne wyroślaki :lol: :lol: :lol: a masz fotki ????? kurcze ta wystawa może być jutro!!!!!
madzior_ka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 witajcie, to moze i ja powiem cosi o tym co sadze o tym trymowaniu, wiec mnie tez sie to badzo nie podoba takie trymowanie "po trupach" byleby wytrymowac i to do łysa, ale znowu uwazam tez ze samo scinanie masyznka nie jest tez zdrowe bo tak jak mówiła Romas powinno sie wyrwac tą dojhrzałą okrywówke która sama wychodzi dla zdrowia:) i mam tutaj odnosnie tego do was pytanko jak myslicie czy gdybym teraz przy jesienno-zimowym trymowanku po wyrwaniu dojrzaej okrywówki 'wyrównała' jeszcze na krótko grzbiecik maszynka to czy miałoby to jakis duzy ujemny wpływ na jakos włosa? takie raz na jakis czas scięsie grzbietu który w wypadku Denisa jest dosc szorstki i nie ma tendencji do falowania?
alexandra Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 jostra napisał(a):BESIA 100 LAT NIECH ŻYJE NAM :new-bday: :multi: :BIG: :laola: :oops: spóźnione, ale szczere dziękujemy Justynko baaardzo :buzi:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 madziorka ale Ty go nie wystawiasz tak?no to nawet jak sie wlos zepsuje to co?nic sie nie stanie :lol: :lol: :lol: :lol: kurcze wlasnie czemu Slowakom regulamin nie zabrania klasy baby????:(((((a nam tak:(((((
alexandra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):madziorka ale Ty go nie wystawiasz tak?no to nawet jak sie wlos zepsuje to co?nic sie nie stanie :lol: :lol: :lol: :lol: kurcze wlasnie czemu Slowakom regulamin nie zabrania klasy baby????:(((((a nam tak:((((( Bo Polacy zawsze muszą być oryginalni :lol: :wink: Zawsze mnie śmieszyło takie coś, że po chorwacku "Chorwacja" jest Hrvatska Republika, a Polacy oczywiście nie mogli przetłumaczyć tego na "Horwacja" tylko musieli wcisnąć naszą cudną ortografię i nazwali sobie "chorwacja" przez "ch" :evilbat: Ot takie my są oryginały :lol:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 hahahaha Ola no masz racje!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 kolejna radosna tworczosc allegro: -sprzedam sznaucerka piepsz sól,ojciec z rodowodem,matka super miniaturka -Sznaucer średni po mądrych rodzicach!! -Sprzedam śliczne szczeniaczki rasy SZNAUCER NIEMIECKI Średni.Urodzone 27 sierpnia, w pierwszym miocie, w hodowli domowej. 3 suczki i 1 piesek, nie mają żadnych jasnych znaczeń, wszystkie są czarne. Sprzedam zaszczepione i odrobaczone (na fotce mama pieprzaczka !) -Mama rasowa pieprz i sól, ojciec rodowodowy mistrz europy umaszczenia srebrnego
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 ktos te ogloszenia powienien weryfikowac, choc nie tylko w psach ludziom sie ciemnote wciska - toc reklama dzwignia handlu ! :evilbat: :evilbat:
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Niestety allegro nie kontroluje treści opisów :( Z oszustami i naciągaczami nie mogą sobie nawet poradzić:(
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 w co niektorych gazetach mozna takie same "madre" ogloszenia znalezc... ehh
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 No pieknie ;) bardzo mi sie pododba :) To trzeba miec fantazje ;) Choc ja mysle, ze to wynika poprostu z niewiedzy...
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agatka napisał(a):No pieknie ;) bardzo mi sie pododba :) To trzeba miec fantazje ;) Choc ja mysle, ze to wynika poprostu z niewiedzy... na pewno z niewiedzy, choc to dziwne ze ludzie sai nie wiedza co maja
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 mi sie wydaje ze wiedz, tylko tak jak piszesz reklama dzwignia handlu, natomiast na pewno nie wiedza ci co od takich kupuja:)))))))
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 az bys sie zdziwiła, ze ludiz enaprawde nie wiedza co maja... przewija sie wielu takich przez moje rece w salonie...
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agatka napisał(a):az bys sie zdziwiła, ze ludiz enaprawde nie wiedza co maja... przewija sie wielu takich przez moje rece w salonie... pewno czasem masz niezly ubaw :D
Recommended Posts