Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jak mówię, że się nie załaduje, to znaczy że PRÓBOWAŁAM :roll:
Czy ja nie piszę po polsku???
Mamy sporo różnych filterków założonych, jakby nagle kilka tysięcy osób zaczęło sobie gadać przez gg zamiast pracować, to by dopiero było zabawnie :evilbat:
Myślę, że na DGM nie wchodzi zbyt wiele osób od nas z pracy, żeby się zorientowali, że to też pasowałoby zablokować

Posted

Ahia :)
To sorki, na odległość nie pomogę jak widać :(
Trudno się mówi, żyje się dalej :)
Ja mam na tyle fajnie w pracy, że nikt nawet nie podłączy się zdalnie do mojego kompa bez wcześniejszego zezwolenia :)
A wszystkie próby ominięcia moich zabezpieczeń kończą się fiaskiem :P
Mogą mi naskoczyć - w pracy mam bardziej prywatnego kompa niż w domu :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe

Cały czas tak uważam :evilbat:
Jakbym teraz znalazła pracę to mogłabym dostać 9 miesięczną odprawę :P
Ale to jest aktualne jeszcze tylko kilka tygodni, więc marna szansa, żeby znaleźć coś nowego :(

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe

Ale to jest aktualne jeszcze tylko kilka tygodni, więc marna szansa, żeby znaleźć coś nowego :(

to co jakas promocje wam zrobili czy jak ?? :)

Posted

Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

to co jakas promocje wam zrobili czy jak ?? :)

hahahaha dobre :)

Posted

Ja jak zwykle z pytaniem , czy wiecie ktore hodowle sa godne uwagi,
dowiadywalam sie i wiem ze te lepsze przyjmuja zamowienia wczesniej na szczeniaka.

Ale moze sie myle, moze czas zastanowic sie juz i poczekac na miot.

I jeszcze jedno, dobry szczeniaczek z dobrej hodowli ile moze kosztowac?
Ja orjetuje sie ale tylko w cenie kotow i to Maine coon co do ceny pieskow to nie mam pojecia.
Jak dzwoinilam to ceny byly od 500 zl do 2000 zl.

Pomozecie ??????????????????????????????????????????????????????????

Posted

Madziara napisał(a):
To wypowiedz tu umowę, będziesz miała czas żeby poszukać innej :)
9-cio miesięczna odprawa starczy Ci na trochę :)

U mnie nie łatwo znaleźć pracę, tym bardziej dla specjalisty w mojej branży, w zasadzie mogę o tym zapomnieć :evilbat:
Lepiej się trzymać stołka :roll:

Posted

jostra napisał(a):
Madziara napisał(a):
To wypowiedz tu umowę, będziesz miała czas żeby poszukać innej :)
9-cio miesięczna odprawa starczy Ci na trochę :)

U mnie nie łatwo znaleźć pracę, tym bardziej dla specjalisty w mojej branży, w zasadzie mogę o tym zapomnieć :evilbat:
Lepiej się trzymać stołka :roll:

ano tak i lepiej nie rezynowac nie majac pewnosci ze cos sie znajdzie bo odprawa szybko wyparuje i co potem ?

Posted

Aneta55 napisał(a):
Ja jak zwykle z pytaniem , czy wiecie ktore hodowle sa godne uwagi,
dowiadywalam sie i wiem ze te lepsze przyjmuja zamowienia wczesniej na szczeniaka.

Ale moze sie myle, moze czas zastanowic sie juz i poczekac na miot.

I jeszcze jedno, dobry szczeniaczek z dobrej hodowli ile moze kosztowac?
Ja orjetuje sie ale tylko w cenie kotow i to Maine coon co do ceny pieskow to nie mam pojecia.
Jak dzwoinilam to ceny byly od 500 zl do 2000 zl.

Pomozecie ??????????????????????????????????????????????????????????

przegladajac ogloszenia o olbrzymach widzialam ze te z lepszych hodowli kosztuja 1500-2500 zl
na pewno lepiej wczesniej skontaktowac sie z hodowca ze jest sie zainteresowanym - wtedy jest pewnosc ze bedziemy mieli szczeniaczka z teo miotu co chcemy

Posted

ale zimnica u mnie i wicher dmie ! kundle zarzebaly sie pod poduszki i spia wszytkie razem coby im cieplej bylo hihi :santagri: a w radiu caly zcas slysze jaka to niby piekna pogoda jest...

Posted

Elitesse napisał(a):

ano tak i lepiej nie rezynowac nie majac pewnosci ze cos sie znajdzie bo odprawa szybko wyparuje i co potem ?

Mi jakoś tak zwsze kasa szybko wyparowuje :roll: :oops:

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

Mi jakoś tak zwsze kasa szybko wyparowuje :roll: :oops:

nie tobie jednej, jeszcze kilka lat temu szlam do sklepu bralam kopiasty koszyk rzeczy i jakos mi starczalo a teraz za ta sama kwote kupie 1/3 tego co wtedy.....

Posted

hehe jedni wyjezdzaja za granice inni wracaja.... :wink: Ja sie w niemczech urodzilam i po 4 latach wrocilismy do Polski i mimio ze bylo nam tam calkiem dobrze to juz chyba bysmy nie chcieli wyjechac... serio... 8) :lol:

Posted

Natalia_W napisał(a):
hehe jedni wyjezdzaja za granice inni wracaja.... :wink: Ja sie w niemczech urodzilam i po 4 latach wrocilismy do Polski i mimio ze bylo nam tam calkiem dobrze to juz chyba bysmy nie chcieli wyjechac... serio... 8) :lol:

no moj TZ wychowywal sie w USA

Posted

Natalia_W napisał(a):
i co chce nadal wyjechac?? :wink:

ano ciagnie go ale juz nie do stanow :) co pare miesiecy ta dyskusja powraca ehh a ja jakos nieprzekonana do wyjazdu jestem

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...