Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Próbowałaś? DGM Ci się ładuje, może być problem z blokadą okienek najwyżej :P
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jak mówię, że się nie załaduje, to znaczy że PRÓBOWAŁAM :roll: Czy ja nie piszę po polsku??? Mamy sporo różnych filterków założonych, jakby nagle kilka tysięcy osób zaczęło sobie gadać przez gg zamiast pracować, to by dopiero było zabawnie :evilbat: Myślę, że na DGM nie wchodzi zbyt wiele osób od nas z pracy, żeby się zorientowali, że to też pasowałoby zablokować
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ahia :) To sorki, na odległość nie pomogę jak widać :( Trudno się mówi, żyje się dalej :) Ja mam na tyle fajnie w pracy, że nikt nawet nie podłączy się zdalnie do mojego kompa bez wcześniejszego zezwolenia :) A wszystkie próby ominięcia moich zabezpieczeń kończą się fiaskiem :P Mogą mi naskoczyć - w pracy mam bardziej prywatnego kompa niż w domu :)
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe Cały czas tak uważam :evilbat: Jakbym teraz znalazła pracę to mogłabym dostać 9 miesięczną odprawę :P Ale to jest aktualne jeszcze tylko kilka tygodni, więc marna szansa, żeby znaleźć coś nowego :(
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe Cały czas tak uważam :evilbat: Jakbym teraz znalazła pracę to mogłabym dostać 9 miesięczną odprawę :P Ale to jest aktualne jeszcze tylko kilka tygodni, więc marna szansa, żeby znaleźć coś nowego :( to co jakas promocje wam zrobili czy jak ?? :)
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 To wypowiedz tu umowę, będziesz miała czas żeby poszukać innej :) 9-cio miesięczna odprawa starczy Ci na trochę :)
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):Jostra ja ci dobrze radze zmien prace ! bo ta twoja firma to jakas nieprzyjazna ludziom jest hehe Cały czas tak uważam :evilbat: Jakbym teraz znalazła pracę to mogłabym dostać 9 miesięczną odprawę :P Ale to jest aktualne jeszcze tylko kilka tygodni, więc marna szansa, żeby znaleźć coś nowego :( to co jakas promocje wam zrobili czy jak ?? :) hahahaha dobre :)
Aneta55 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja jak zwykle z pytaniem , czy wiecie ktore hodowle sa godne uwagi, dowiadywalam sie i wiem ze te lepsze przyjmuja zamowienia wczesniej na szczeniaka. Ale moze sie myle, moze czas zastanowic sie juz i poczekac na miot. I jeszcze jedno, dobry szczeniaczek z dobrej hodowli ile moze kosztowac? Ja orjetuje sie ale tylko w cenie kotow i to Maine coon co do ceny pieskow to nie mam pojecia. Jak dzwoinilam to ceny byly od 500 zl do 2000 zl. Pomozecie ??????????????????????????????????????????????????????????
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madziara napisał(a):To wypowiedz tu umowę, będziesz miała czas żeby poszukać innej :) 9-cio miesięczna odprawa starczy Ci na trochę :) U mnie nie łatwo znaleźć pracę, tym bardziej dla specjalisty w mojej branży, w zasadzie mogę o tym zapomnieć :evilbat: Lepiej się trzymać stołka :roll:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a):Madziara napisał(a):To wypowiedz tu umowę, będziesz miała czas żeby poszukać innej :) 9-cio miesięczna odprawa starczy Ci na trochę :) U mnie nie łatwo znaleźć pracę, tym bardziej dla specjalisty w mojej branży, w zasadzie mogę o tym zapomnieć :evilbat: Lepiej się trzymać stołka :roll: ano tak i lepiej nie rezynowac nie majac pewnosci ze cos sie znajdzie bo odprawa szybko wyparuje i co potem ?
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Skoro tak, to miłego męczenia się w pracy :) Mam nadzieję, że przynajmniej robisz to, co lubisz :)
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):Ja jak zwykle z pytaniem , czy wiecie ktore hodowle sa godne uwagi, dowiadywalam sie i wiem ze te lepsze przyjmuja zamowienia wczesniej na szczeniaka. Ale moze sie myle, moze czas zastanowic sie juz i poczekac na miot. I jeszcze jedno, dobry szczeniaczek z dobrej hodowli ile moze kosztowac? Ja orjetuje sie ale tylko w cenie kotow i to Maine coon co do ceny pieskow to nie mam pojecia. Jak dzwoinilam to ceny byly od 500 zl do 2000 zl. Pomozecie ?????????????????????????????????????????????????????????? przegladajac ogloszenia o olbrzymach widzialam ze te z lepszych hodowli kosztuja 1500-2500 zl na pewno lepiej wczesniej skontaktowac sie z hodowca ze jest sie zainteresowanym - wtedy jest pewnosc ze bedziemy mieli szczeniaczka z teo miotu co chcemy
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 ale zimnica u mnie i wicher dmie ! kundle zarzebaly sie pod poduszki i spia wszytkie razem coby im cieplej bylo hihi :santagri: a w radiu caly zcas slysze jaka to niby piekna pogoda jest...
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Elitesse napisał(a): ano tak i lepiej nie rezynowac nie majac pewnosci ze cos sie znajdzie bo odprawa szybko wyparuje i co potem ? Mi jakoś tak zwsze kasa szybko wyparowuje :roll: :oops:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ano tak i lepiej nie rezynowac nie majac pewnosci ze cos sie znajdzie bo odprawa szybko wyparuje i co potem ? Mi jakoś tak zwsze kasa szybko wyparowuje :roll: :oops: nie tobie jednej, jeszcze kilka lat temu szlam do sklepu bralam kopiasty koszyk rzeczy i jakos mi starczalo a teraz za ta sama kwote kupie 1/3 tego co wtedy.....
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Bo wszystko do standartów europejskich dąży, poza płacami oczywiście :(
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 ehh a mnie TZ caly czas meczy cobysmy sie gdzies za granice wyprowadzili....
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 hehe jedni wyjezdzaja za granice inni wracaja.... :wink: Ja sie w niemczech urodzilam i po 4 latach wrocilismy do Polski i mimio ze bylo nam tam calkiem dobrze to juz chyba bysmy nie chcieli wyjechac... serio... 8) :lol:
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 zapraszam do galerii...znalazlam chyba jedyne zdjecie Bafiego nad morzem i to prawie w wodzie :wink:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia_W napisał(a):hehe jedni wyjezdzaja za granice inni wracaja.... :wink: Ja sie w niemczech urodzilam i po 4 latach wrocilismy do Polski i mimio ze bylo nam tam calkiem dobrze to juz chyba bysmy nie chcieli wyjechac... serio... 8) :lol: no moj TZ wychowywal sie w USA
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia_W napisał(a):i co chce nadal wyjechac?? :wink: ano ciagnie go ale juz nie do stanow :) co pare miesiecy ta dyskusja powraca ehh a ja jakos nieprzekonana do wyjazdu jestem
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dodzwonilam sie do ZK!!!!!!!!!!!! i powiedzieli mi ze wysla mi Ml.Ch kenza jeszcze raz :D :D :drinking: :drinking: :drinking: :D :D :D :laola:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 to super !! mam nadzieje ze tym razem pod dobry adres hehe :laola:
Recommended Posts