Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia nic sie nie przejmuj, ja tez zadnego potwierdzenia CACIBA dla moich psow nie dostalam. Wystarczy ze w FCI to maja :wink: . Mek, ja tez mialam kiedys taka przygode, ze zglosilam i zaplacilam i jakos podejrzanie mi psa nie przyjeli :evilbat: . Oczywiscie zarzekali sie, ze oddadza kasy i gdyby nie pomysl mojego taty, to bysmy tej kasy na oczy nie zobaczyli :evilbat: . Co prawda to bylo pare lat temu i inny oddzial, ale to nie zmienia faktu, ze kase powinni oddac jak najszybciej.
Aneta55 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A ja myślalam ze tylko ja jak wstaje to do kompa siadam a tu prosze wiecej jest takich maniakow jak ja :P Pozdrawiam wszystkich .
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Hahaha, Aneta to juz takie zboczenie :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ładne kwiatki :( Natalia_W współczuję :(
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia_W napisał(a):MAM WAŻNE PYTANKO :D CZY POWINNAM OTRZYMAC POTWIERDZENIE CACIBow KENZA Z LESZNA I DEBRECZYNA???? bo ja nic takiego nie dostalam i zaczynam sie denerwowac :o :roll: i nie wiem czy powinnam cos dostac???POMOŻCIE!! Ja 2 miesiące temu dostałam potwierdzenie CACIBa z Łodzi i miesiąc temu z Katowic :evilbat:
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):A ja myślalam ze tylko ja jak wstaje to do kompa siadam a tu prosze wiecej jest takich maniakow jak ja :P Pozdrawiam wszystkich . Ja pierwsze co - kawa, papieros i komp :P
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mek napisał(a):Natalia_W napisał(a):Mek nie chce Cie martwic ale mozesz juz tych pieniedzy nie dostac... :roll: :( :( :( Ja wydostałam kasę z Ukrainy to Ty nie dasz rady z Krakowa? :roll:
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):A moje juz spia rygorystyczne podejscie 20.00 i maja byc w pokojach. Teraz mam czas na reszte rodzinki ( o kociaki mi chodzi ) :lol: Ja miałam na mysli moje szczeniaczki :P :lol: Innych dzieciów ;) nie mam
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Chociaz do Kraka masz blisko, to sie mozesz do nich przejechac po ta kase :evilbat: .
Aneta55 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No to moze wypijemy ta kawe wirualnie i zapalimy ja wlasnie tez mam kawe juz koncze ale zapalic moge zawsze w milym gronie.
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a): Ja wydostałam kasę z Ukrainy to Ty nie dasz rady z Krakowa? :roll: Z Ukrainy!!! BRAWO!!!!!!!!! Shock
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Zmienilam emblemat :D - a jak Wam sie podoba :wink: ?? To moze jeszcze dostane te potwierdzenia, Leszno przeciez bylo w maju :wink: hehe no a debreczyn calkiem niedawno.... :wink: Aneta tutaj wszyscy sa juz uzaleznieni od dogomani :wink: 8)
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a):Ja miałam na mysli moje szczeniaczki :P :lol: Innych dzieciów ;) nie mam Hahahaha Jostra przyznaj sie, moze chowasz jakies po katach :lol: :evilbat: .
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):No to moze wypijemy ta kawe wirualnie i zapalimy ja wlasnie tez mam kawe juz koncze ale zapalic moge zawsze w milym gronie. Witam nową dogomaniaczkę :) Kawę też już skończyłam, ale potruć się w miłym towarzystwie zawsze można :)
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):No to moze wypijemy ta kawe wirualnie i zapalimy ja wlasnie tez mam kawe juz koncze ale zapalic moge zawsze w milym gronie. Fuuuuuuuuuu papierochy sa bleeeeeeeeeeee :evilbat: .
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madziara napisał(a): Witam nową dogomaniaczkę :) Kawę też już skończyłam, ale potruć się w miłym towarzystwie zawsze można :) Fuuuuuuuuu no nastepna :evilbat: .
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Ja miałam na mysli moje szczeniaczki :P :lol: Innych dzieciów ;) nie mam Hahahaha Jostra przyznaj sie, moze chowasz jakies po katach :lol: :evilbat: . hahahaha szóstkę chowa, ale się nie przyzna za nic :P:P:P
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Madziara napisał(a): Witam nową dogomaniaczkę :) Kawę też już skończyłam, ale potruć się w miłym towarzystwie zawsze można :) Fuuuuuuuuu no nastepna :evilbat: . ciiiiiii tak tylko troszkę (paczka dziennie) :(
Aneta55 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Fuuuuuuuuuu papierochy sa bleeeeeeeeeeee :evilbat: .[/quote] No tak ja w domu jestem jedyna palaca i slysze to non stop. :-?
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia_W napisał(a):MAM WAŻNE PYTANKO :D CZY POWINNAM OTRZYMAC POTWIERDZENIE CACIBow KENZA Z LESZNA I DEBRECZYNA???? bo ja nic takiego nie dostalam i zaczynam sie denerwowac :o :roll: i nie wiem czy powinnam cos dostac???POMOŻCIE!! ja juz dostalam potwierdzenia z zeszlorocznych CACIBOW z Opola, Łodzi i Wrocławia teraz czekam na tegoroczne zakraniczne z Oberwartu i Bratysławy - przychodziła zawsze pół roku po wystawce więc jeszcze się naczekasz :)
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta55 napisał(a):Fuuuuuuuuuu papierochy sa bleeeeeeeeeeee :evilbat: . No tak ja w domu jestem jedyna palaca i slysze to non stop. :-? ja swojego TZta wygnalam z papierochami z domu i panuje u mnie zakaz palenia :D tylko nie obejmuje mojego ojca ktory jak przychodzi to i tak robi co chce hihi a dla TZta argumentem byla ciaza suczek - ze im to moze zaszkodzic bo o mnie to nie pomyslal :D
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madziara napisał(a):jostra napisał(a): Ja wydostałam kasę z Ukrainy to Ty nie dasz rady z Krakowa? :roll: Z Ukrainy!!! BRAWO!!!!!!!!! Shock Zajęło mi to pół roku, ale i tak jestem z siebie dumna. :P Musiałam troszkę im pogrozić, ale najważniejsze, że podziałało :evilbat: PAPIEROCHY SĄ BLEEEEEEEEEEEE :evilbat:
Olivka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jostra ! Muszę pomodlić się do Ciebie o małą przysługę :D Acha dziewczynki , w Kielcech będzie wystawiana tylko Fancy w młodzieży. Olivka będzie tylko oglądała występy.
Recommended Posts