malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 kompletnie nic nie wiem na ten temat - uważaj z wyborem szkoły, żeby jakiś nawiedzony "owczarkarz" nie popsuł Ci psa :wink:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ale sie nabiegalam ! bylam na dwie tury z piesami w lesie i padam na pyszczek teraz :) zresza psiaki tez hihi a u jeszcze trzeba sprzatanie skonczyc buu :(
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hehe no ja wlasnie skonczylam sprzatanie...nawet pucharki wypolerowala :wink:
julcia_so Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Witajcie!! :D I witam nową forumowiczke Anete! :P I czytam, że jesteś z Chrzanowa :) My jesteśmy z Trzebini napewno wiesz gdzie to jest ;) hehe wreszcie ktos z "naszych" okolic na DGM :D
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Witam . Nie spodziewalam sie kogos tak blisko, bardzo mila niespodzianka.
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 MAM CZWARTA ŁAPKE!!!!!!!! :D :D :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ale fajnie :wink:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):MAM CZWARTA ŁAPKE!!!!!!!! :D :D :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ale fajnie :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 to miło ze cieszycie sie razem ze mna :wink:
madzior_ka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 witajcie trchre mnie tu nie bylo ale pewnie wiecie czym to spowodowane wiec mam nadzieje ze jestem rozgrzeszona witaj Aneta:) jak miło miec tu "sasiada" bo ja jestem siostrą Julci-so wiec tez mieszkam z Trzebini mamy sznaucrka mini Deniska:) fajnie jakbys miała olbrzyma to moze na jakies wspólne spacerki dałoby sie umówic;) a Denis tez szczeka na obce psy i próbuje go tego oduczyc a czy sie uda tro zobaczymy:) a co do szkolenia to neistty chyba nie znajdziesz nic blisko:( ja szukałam i bez skutku dlatego sama wziełam sie za szkolenie Denisa i nie załuje chociaz na poczatek dobrze byloby gdzies chodzic chocby dlatego zeby psiak sie socjalizował z innymi swojeog gatunku:) ale chce ci powiedziec ze widziałam ostatnio w chrzanowie bo czesto tam bywam bo chdze tam do szkoły ogłoszenia o szkoleniu psów, o przygotowywaniu do egzaminów PT, psim przedszkolu itd ale neistety był zaklejony czyms i numery tel były zerwane a był ten plakat na Dobczciej na jakims słupie;)
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Szkoda ze nic nie ma tu na miejscu. Chcialam zapiac wszystko na ostatni guzik zanim wprowadze pieska do domu , zdaje sobie sprawe ze jest to spory pies i potrzebuje duzo biegania wiec byla bym zadowolona jak ktos pomyslal by o takim szkoleniu. Ale to tez nie wielki problem moge dojechac samochodem wiec poszukam dalej gdzies dobrej szkoly. Mam jeszcze czas , narazie dowiaduje sie wszystkiego co by nie byc zaskoczona jak juz bedziemy razem.
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 co tu tak wszystkich wywialo :wink: ???
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja jestem, ale chwilowo, wkleję foty na kerraki i zmykam do dzieciaków
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A moje juz spia rygorystyczne podejscie 20.00 i maja byc w pokojach. Teraz mam czas na reszte rodzinki ( o kociaki mi chodzi ) :lol:
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja, czepiacz, jestem na stanowisku . Wyszło na to ,ze chce źle a ja chciałem tylko jak najlepiej doradzić Jostrze. Dobrymi radami to podobno piekło jest usłane. więc...............
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Oj Mek ale my Cie i tak lubimy :wink: :lol: :evilbat:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mek a ak zmieniajac temat to udalo ci sie odzyskac kasiorke za krakał ??
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Elitesse napisał(a):Mek a ak zmieniajac temat to udalo ci sie odzyskac kasiorke za krakał ?? Nie. A Ty dostałaś ?
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ja nie zaplacilam na szczescie, przewaznie robie oplaty dopiero na tydzien przed wystawami
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mek nie chce Cie martwic ale mozesz juz tych pieniedzy nie dostac... :roll:
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):Mek nie chce Cie martwic ale mozesz juz tych pieniedzy nie dostac... :roll: :( :( :(
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 MAM WAŻNE PYTANKO :D CZY POWINNAM OTRZYMAC POTWIERDZENIE CACIBow KENZA Z LESZNA I DEBRECZYNA???? bo ja nic takiego nie dostalam i zaczynam sie denerwowac :o :roll: i nie wiem czy powinnam cos dostac???POMOŻCIE!!
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dzień dobry!!! Wszyscy śpią? Pobuuuuudka!!!!!!!
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja nie spie....chora jestem i mnie straszny katar obudzil :evil: :x
Recommended Posts