Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Witajcie!! :D

I witam nową forumowiczke Anete! :P I czytam, że jesteś z Chrzanowa :) My jesteśmy z Trzebini napewno wiesz gdzie to jest ;) hehe wreszcie ktos z "naszych" okolic na DGM :D

Posted

witajcie trchre mnie tu nie bylo ale pewnie wiecie czym to spowodowane wiec mam nadzieje ze jestem rozgrzeszona

witaj Aneta:) jak miło miec tu "sasiada" bo ja jestem siostrą Julci-so wiec tez mieszkam z Trzebini mamy sznaucrka mini Deniska:) fajnie jakbys miała olbrzyma to moze na jakies wspólne spacerki dałoby sie umówic;) a Denis tez szczeka na obce psy i próbuje go tego oduczyc a czy sie uda tro zobaczymy:)

a co do szkolenia to neistty chyba nie znajdziesz nic blisko:( ja szukałam i bez skutku dlatego sama wziełam sie za szkolenie Denisa i nie załuje chociaz na poczatek dobrze byloby gdzies chodzic chocby dlatego zeby psiak sie socjalizował z innymi swojeog gatunku:) ale chce ci powiedziec ze widziałam ostatnio w chrzanowie bo czesto tam bywam bo chdze tam do szkoły ogłoszenia o szkoleniu psów, o przygotowywaniu do egzaminów PT, psim przedszkolu itd ale neistety był zaklejony czyms i numery tel były zerwane a był ten plakat na Dobczciej na jakims słupie;)

Posted

Szkoda ze nic nie ma tu na miejscu.
Chcialam zapiac wszystko na ostatni guzik zanim wprowadze pieska do domu , zdaje sobie sprawe ze jest to spory pies i potrzebuje duzo biegania wiec byla bym zadowolona jak ktos pomyslal by o takim szkoleniu.
Ale to tez nie wielki problem moge dojechac samochodem wiec poszukam dalej gdzies dobrej szkoly.

Mam jeszcze czas , narazie dowiaduje sie wszystkiego co by nie byc zaskoczona jak juz bedziemy razem.

Posted

Ja, czepiacz, jestem na stanowisku .

Wyszło na to ,ze chce źle a ja chciałem tylko jak najlepiej doradzić Jostrze.
Dobrymi radami to podobno piekło jest usłane. więc...............

Posted

MAM WAŻNE PYTANKO :D
CZY POWINNAM OTRZYMAC POTWIERDZENIE CACIBow KENZA Z LESZNA I DEBRECZYNA???? bo ja nic takiego nie dostalam i zaczynam sie denerwowac :o :roll: i nie wiem czy powinnam cos dostac???POMOŻCIE!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...