Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Moj Bafi warczal w zabawie na kenza dzisiaj chyba z pol godziny jak ten wyszedl z mojego pokoju (bo kenzo spi u mnie a Bafi u rodzicow)hehe smiesznie to wygladalo :wink: :lol: 8)
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Madziara napisał(a):Elitesse napisał(a):Mek post do Ciebie od Orsini : Nie wazne z którego miotu czy z pierwszego czy z piatego ważne żeby szczeniak był super !!! Co prawda to fakt - Santina Orsini też z pierwszego miotu jest!! moja Tess i Zadra tez ! Lanc z trzeciego a Wacio to nie wiem a mama Lanca wlasnie najlepszy swoj pierwszy miot miala !
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No mamusia kenzia to tez na 7 szczeniakow 6 jest wystawianycha w tym 4 odnosza znaczace sukcesy... wiec niezle :wink: no i praktycznie na tym miocie wygralismy najlepsza hodowle klubu w 2004 (nasze psiaki mialy wtedy jakies 7 m-cy :wink: ) wiec miot piekielnie udany...
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 jostra napisał(a): Ja jeszcze nie jestem pewna, że tego chcę na 100% - cały czas się zastanawiam Po pierwsze szczeniaki wyszły bardzo fajne, może następne już takie nie będą albo wogóle ich nie będzie, różnie się może zdarzyć :roll: A po drugie chcę wystawiać psiaka z moim przydomkiem No wlasnie, ja tez chcialam sobie zostawic suczke po Nafce i co i NIC juz nie moge :cry: :cry: :cry: , strasznie boleje nad tym. Szczegolnie, ze to moja ukochana suka. No ale co zrobic, ciesze sie z kazdej chwili z nia i strasznie cierpie z tego powodu, ze nigdy nie bede mogla miec jej potomka :cry: :cry: :cry: :cry: . Ja mialam dwa psy pierwszych miotow, pierwszego olbrzyma i Nafke i bylam i jestem bardzo zadowolona, zreszta hodowczyni tez sobie zostawila z tego miotu suke, a jest to osoba z ogromnym doswiadczeniem, ktora wyhodowala nie jednego Zw. Swiata, wiec te teksty niezostwianiu z pierwszego miotu jakos mnie nie przekonuja :wink: .
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Haha moze sobie sklonuje w takim razie :lol: .
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja mam nadzieje, ze nie bede musiala sobie kenza klonowac tylko mlody da jakies fajne dzieciaki :wink:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ehh z tym klonowaniem o trzeba uwazac :) bo jeszcze wyjdzie psiak z dwoma glowami i co wtedy ? bedzie wiecej uszek do drapania !!!
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Witam !!!!!! Mam na imie Aneta i jestem częstym "gościem " ale dopiero teraz pisze, moze nie na temat ale jestem nowa i szukam miejsca. Pomyslałam ze moze tu się wcisne bo od jakiegoś czasu mysle o sznaucerku olbrzymie ale zanim pojawi sie w domku chce wiedziec o tej rasie jak naj wiecej a nikt mi nie powie o nich duzo tylko Ci co maja takiego pieska. Teraz mam domek pelen zwierzakow ale ciagle mi czegos brak. MOZE TO JEST SPOWODOWANE TYM ZE CIAGLE CZEKAM NA TEGO MOJEGO OLBRZYMA. Witam serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam Aneta55 :)
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aneta55 Serdecznie witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :D :angel: :D :angel: masz juz upatrzona jakas hodowle czy dopiero zaczelas o tym myslec??
Olivka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Cześć Aneta 55! O olbrzymach i hodowlach to Ci najwięcej Ola powie. Ola zabierz głos :D
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wiaj Aneta !! widze ze kociaki hodujesz :) sliczna masz stronke !!
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aneta cudne kociaki!! Ja sie niestety na kotkach wogole sie nie znam... a poza tym mam straszna alergie na kotki :( :( :( a marzy mi sie taki maly czarny kociak :( no ale psy tez sa super!!!!!! :wink:
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dziekuje za powitanie i za cieple slowa o kotkach. Co do hodowli to nie mam upatrzonej ale wiem ze sa drogie i w danym momencie nie mam tyle aby go kupic. :cry: :cry: Ale jestem dobrej mysli. Za jakis czas bede miec takiego pieska a do tej pory popatrze i poczytam wasze wypowiedzi ( co jest ciezkie bo coraz bardziej go chce :fadein: )
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Fajny ten Twój Amancik :angel: Ja chyba mam ostatnio zboczenie na punkcie białych zwierzaków :evilbat: :wink:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No i bardzo dobrze robisz przynajmniej Twoj wybor bedzie przemyslany!! brawo :D :multi:
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mam pytanko takie malutkie. Napiszcie mi jak wasze pieski w stosunku do innych zwierzat ( pieskow czy kotow ) bo ja mam jeszcze pieska kundelka no i moje kociaki. Czy dziela sie wlascicielem i mieszkaniem czy raczej wola mieszkac jako jedyne pupilki w swoim stadzie ludzko zwierzecym. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo po tak milych slowach od was jestem jeszcze w omamie.
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja moge Ci powiedziec jedynie jak jest u mnie w domku z miniaturami... Mam dwa pieski i "dogaduja" sie super, nie ma zadnych problemow, czasami jezdzimy do rodziny gdzie sa kotki i jamniczek i tez nie ma problemu... a co do olbrzymkow to ostatnio na wystawie w Zielonej Gorze moje Kenzo bawil sie w najlepsze ze slicznym Olbrzymkiem :D slodzie to bylo :wink:
Olivka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Z psami nie mam doświadczenia, natomiast z suczkami u mnie jest tak, że same ustaliły sobie hierarchię. Rządy objęła oczywiscie mała, sprytna Fancy, a Olivka jak to Olivka musiała się podporządkować. I chyba jest zadowolona, że rządy nie są na jej głowie. Mała ma mnóstwo pomysłów i jest inicjatorką wszelkich zabaw. Olivka stała się mniej nerwowa na spacerkach, pewniej się czuje, bo ma " bysiorka" w obstawie. :D
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 wow Olivka jestem w szoku, że Fancy maluch objęła rządy :o :lol: ehhh i u mnie by się taka rządzicielka przydała coby Lunie nosek utrzeć :evilbat: Witaj Aneta - jak kupisz sznaucera szczeniaka to dostosuje się super do życia w stadzie; ja mam problem z Luną bo wychowywałam ją (powiedzmy, ze wychowywałam :oops: ) jako jedynaczkę - moją córunię i teraz zbieram plony - wzięłam Bolusia z Palucha już 4,5 mies temu, a Luna egoistka codziennie mu spuszcza bęcki i tak już pewnie zostanie :-? to jest dla mnie spory problem, bo w niedalekiej przyszłości chciałam wziąć ze schroniska jeszcze olbrzyma (lub dwa :roll: :oops: ) ale nie wiem jak to z Luną rozwiązać :evil:
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Witaj Aneta :D . Ja mam w domu dwa olbrzymy i mini i super sie dogaduja, bawia sie, maja szalone pomysly i w ogole jest fajnie :wink: :lol: . Malawaszka, czy widzialas w galerii dzieci mojego Lordzika?????? :evilbat: :wink: .
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 pewnie że widziałam i wzięłabym wszystkie :placz:
Recommended Posts