orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 nie no pewnie zaczely biegac to i schudly bo to energie zabiera:)))) Elitesse wez Winiary pomysl na obiad-reklam nie ogladasz:)))))albo pizze zamow:)))))
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):Twoje sa za grube hahahahaha to nie dadza rady wyc:))))))przepona otluszczona i te sprawy hahahahhaahaha a tak serio no to moze masz szczescie i nie beda Ci wyc!!!zazdroszcze!!!ja sobie 2 sztuki zostawilam i teraz jak im cos odbija to raz na jakis czas znowu wyja...ale sie zamykaja jak skorke im spiore:))))) hehe u mnie to z wyjcow prowadzi Wacio - jak go tylko zostawie w domu to zaczyna swoje trele do ktorych przyacza sie Tessi i tak sobie wyja na dwa glosy (jak tylko te dwa sa w domu) Tess jak zostaje sama jedna to wyje jak bija dzwony w kosciele ale ja rozumiem bo mnie tez to wkurza - mieszkamy dokladnie naprzeciwko kosciola, dzwony sa wyjatkowo glosne i wyja rowne 5 minut !! :evilbat: a rezcta jakas niewyjaca jest :)
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):nie no pewnie zaczely biegac to i schudly bo to energie zabiera:)))) Elitesse wez Winiary pomysl na obiad-reklam nie ogladasz:)))))albo pizze zamow:))))) hehe chyba musze bo potem bedzie : ...i odszedl bo nie miala pomyslu na obiad :) :thinkerg:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 lepsze to niz... bo zupa byla za slona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):lepsze to niz... bo zupa byla za slona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :grins:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ale presje na kobietach wywieraja w reklamach !! trzeba miec super linie, lsniace wlosy, nieskazitelnie biale zeby i jeszcze dobre obiady gotowac hehe
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 eee jaka presje?toz wiadomo, ze te cizie to tylko w reklamach takie bez wad sa!!!
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Stwierdzam, że sznaucery są za inteligentne, a przez to bardzo uciążliwe w hodowli. :evilbat: Alisma właśnie wpadła na genialny pomysł :P Zaciągnęła jedną maskotkę pod ściankę kojca, na nią położyła drugą, po czym wlazła na nie, wspięła się na ściankę i wskoczyła do łóżeczka Fifiki, które stoi po drugiej stronie. A następnie udała się na spacerek. :o Co za cholera!!! Chyba zmienię jej imię na Acholerkazemniestraszna :lol:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 C.A.C.I.B. Dracula Dog Show hahahhahahaha tak sie nazywa jedna z wystawek na Rumunii hahahhahahahaha i co czlek sobie wpisze w papier?zwyciezca wystawy drakuli??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Czy to jest konkurs na najdłuższe kły? :lol: :cunao:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahaha a do wygrania puchar krwi :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Gratulacje dla Bangity !!!! :laola: :angel: :laola: :terazpol: :drinking: :drinking:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Gratki po raz drugi!!!!! :multi: :BIG: :klacz: :drinking: :drinking: Co się wyrodna pańcia nie chwali??? :evilbat:
Ka-Vanga Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Hahaha juz sie chwale, juz sie chwale momento i dzieki dziewczyny za gratki :grins: . No i przeogromniaste gratki dla Berrysi!!!!!!!!!!!!. W ten weekend postanowilismy wybrac sie na podboj Rosji ;)))))))). Wzielismy ze soba Bangi. Po dlugich oczekiwaniach wreszcie wyszlismy na ring, pokonujac konkurentke wywalczylismy Zw. Mlodziezy i tym samym Mlodziezowy Championat Rosji!!!!!!!!! Teraz czas na walke o rase i rowniez nasza mala dziewczynka pokonuje konkurencje i wygrywa 4 juz z kolei BOB!!!!! Bardzo sie cieszymy :)))))))))).
Romas Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Tak sobie czytam jak Wam biedaczki te szczeniorki wyjace dokuczaly i jak to klapsy im rozdawalyscie albo gazeta po lbie .I tak sobie mysle jak to czlowiek nigdy nie wie co bierze z tej czy innej hodowli. Byc moze przez takie nieszkodliwe bicie gazeta po lbie moja Zuzia wyszla od hodowcy jako totalny oszolom i juz do konca zycia bedzie sie bala starych machajacych lapami bab.Jej hodowczyni tez nie znosila wyjacych pieskow , bo nawet skarzyla mi sie na to przez telefon. Tu klapsik tam klapsik i rosnal sobie sznaucerki juz na wstpeie zycia przekonane ,ze czlowiekowi nie mozna zaufac ,bo sprawia bol bez przyczyny.A potem te pieski sa glupio szczekliwe w obliczu obcych ludzi czy strasznych rzeczy i wogole malo maja zaufania do swiata . Skoro juz nie potraficie inaczej tylko sila to moze nie chwalcie sie tym publicznie ,bo forum rozni ludzie czytaja i dla niektorych jest to zacheta do nie najciekawszych praktyk i teori .
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Romas z tymi wyjcami to nie jest tak zle :) i na pewno nie wyglada tak groznie jak jest napisane :) a polacy lubia sobie czasem ponarzekac hehe
sh_maniak Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a): ShManiak-sedziof na Opole poprosimy jak juz tu jestes:)))wiem,ze obsada juz jest!!!wiec???? fajnie, że mi mówisz :roll: :lol: nie znam , ja bywam w zk tylko jak cos chce, a tak wogóle :lol: , juz nawet mi to powiedzieli :lol:
Madziara Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ło matko!!! Jak Wy tu pytlujecie, kiedy ormalni ludzie pracują solidnie!!!! Nie nadążam czytać :(!!!!!!!!!!
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Romas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie zauwazylam, zeby te szczeniaki stracily zaufanie do ludzi obrywajac za zle rzeczy :lol: :lol: :lol: :lol: ja jestem zwolennikiem karania za zle , a nagradzania za dobre i w psach i w dzieciach, a teraz jakas moda na to bezstresowe wychowanie
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 BUUUUUUUUUUUUNGIIIIIIIIIIIIIIIII GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Elitesse Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jeszcze dziewczyna w jakies samouwielbienie wpadnie i co bedzie ????
Recommended Posts