Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no pewnie zaczely biegac to i schudly bo to energie zabiera:))))
Elitesse wez Winiary pomysl na obiad-reklam nie ogladasz:)))))albo pizze zamow:)))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Twoje sa za grube hahahahaha to nie dadza rady wyc:))))))przepona otluszczona i te sprawy hahahahhaahaha
a tak serio no to moze masz szczescie i nie beda Ci wyc!!!zazdroszcze!!!ja sobie 2 sztuki zostawilam i teraz jak im cos odbija to raz na jakis czas znowu wyja...ale sie zamykaja jak skorke im spiore:)))))

hehe
u mnie to z wyjcow prowadzi Wacio - jak go tylko zostawie w domu to zaczyna swoje trele do ktorych przyacza sie Tessi i tak sobie wyja na dwa glosy (jak tylko te dwa sa w domu)
Tess jak zostaje sama jedna to wyje jak bija dzwony w kosciele ale ja rozumiem bo mnie tez to wkurza - mieszkamy dokladnie naprzeciwko kosciola, dzwony sa wyjatkowo glosne i wyja rowne 5 minut !! :evilbat:
a rezcta jakas niewyjaca jest :)

Posted

orsini napisał(a):
nie no pewnie zaczely biegac to i schudly bo to energie zabiera:))))
Elitesse wez Winiary pomysl na obiad-reklam nie ogladasz:)))))albo pizze zamow:)))))

hehe chyba musze bo potem bedzie : ...i odszedl bo nie miala pomyslu na obiad :) :thinkerg:

Posted

Stwierdzam, że sznaucery są za inteligentne, a przez to bardzo uciążliwe w hodowli. :evilbat:
Alisma właśnie wpadła na genialny pomysł :P
Zaciągnęła jedną maskotkę pod ściankę kojca, na nią położyła drugą, po czym wlazła na nie, wspięła się na ściankę i wskoczyła do łóżeczka Fifiki, które stoi po drugiej stronie. A następnie udała się na spacerek. :o
Co za cholera!!! Chyba zmienię jej imię na Acholerkazemniestraszna :lol:

Posted

C.A.C.I.B.

Dracula Dog Show

hahahhahahaha tak sie nazywa jedna z wystawek na Rumunii hahahhahahahaha
i co czlek sobie wpisze w papier?zwyciezca wystawy drakuli??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hahaha juz sie chwale, juz sie chwale momento i dzieki dziewczyny za gratki :grins: . No i przeogromniaste gratki dla Berrysi!!!!!!!!!!!!.

W ten weekend postanowilismy wybrac sie na podboj Rosji ;)))))))).
Wzielismy ze soba Bangi. Po dlugich oczekiwaniach wreszcie wyszlismy na ring, pokonujac konkurentke wywalczylismy Zw. Mlodziezy i tym samym Mlodziezowy Championat Rosji!!!!!!!!! Teraz czas na walke o rase i rowniez nasza mala dziewczynka pokonuje konkurencje i wygrywa 4 juz z kolei BOB!!!!! Bardzo sie cieszymy :)))))))))).

Posted

Tak sobie czytam jak Wam biedaczki te szczeniorki wyjace dokuczaly i jak to klapsy im rozdawalyscie albo gazeta po lbie .I tak sobie mysle jak to czlowiek nigdy nie wie co bierze z tej czy innej hodowli.
Byc moze przez takie nieszkodliwe bicie gazeta po lbie moja Zuzia wyszla od hodowcy jako totalny oszolom i juz do konca zycia bedzie sie bala starych machajacych lapami bab.Jej hodowczyni tez nie znosila wyjacych pieskow , bo nawet skarzyla mi sie na to przez telefon.
Tu klapsik tam klapsik i rosnal sobie sznaucerki juz na wstpeie zycia przekonane ,ze czlowiekowi nie mozna zaufac ,bo sprawia bol bez przyczyny.A potem te pieski sa glupio szczekliwe w obliczu obcych ludzi czy strasznych rzeczy i wogole malo maja zaufania do swiata .
Skoro juz nie potraficie inaczej tylko sila to moze nie chwalcie sie tym publicznie ,bo forum rozni ludzie czytaja i dla niektorych jest to zacheta do nie najciekawszych praktyk i teori .

Posted

orsini napisał(a):

ShManiak-sedziof na Opole poprosimy jak juz tu jestes:)))wiem,ze obsada juz jest!!!wiec????

fajnie, że mi mówisz :roll: :lol:
nie znam , ja bywam w zk tylko jak cos chce, a tak wogóle :lol: , juz nawet mi to powiedzieli :lol:

Posted

Romas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie zauwazylam, zeby te szczeniaki stracily zaufanie do ludzi obrywajac za zle rzeczy :lol: :lol: :lol: :lol: ja jestem zwolennikiem karania za zle , a nagradzania za dobre i w psach i w dzieciach, a teraz jakas moda na to bezstresowe wychowanie

Posted

BUUUUUUUUUUUUNGIIIIIIIIIIIIIIIII
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...