Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie ja niestety w roku szklnym nie moge byc na biezaci z tym co piszecie ale Julcia troche sledi to nieco wiem:) ze podobno "zasiedliliscie" FZ:))) hehehe :drinking: :drinking: a jesli chodzi o nas to nic nowego dzisiaj Denisek troche kulał bo mu sie chyba jakies zzbło ostrej tawy wbiło i poraniło opuszek ale juz jest o wiele lepiej:) ja w srode i dzisiaj bylam na konikach a wczoraj dostałam sms-ka od p. MIkołaja (trenera) ze ma dla mnie konia na weekendowe zawody!!! jejciu:) byłam w 7 niebie jak to czytałąm i wlasnie dzisiaj jezdziłam na Lucky Lady slicznej ogromne klaczce (ok 175 w kłębie bo mniej wiecej mojego wzrostu jest:) całkiem fajnie nam się razem wpsółpracuje, jednak stres daje sie we znaki wiec trzymajciue kciuki bo to moje pierwsze zawody regionalne skokowe :o a lacky ma pewne wady ja np. prostowanie szyi przez co lubi zrzycac wiec muszesobie chyba na czole napisac ze mam ciagle jechac krótkim galopem i nie rozciagac jej to bedzie ok:) wiec raz jeszce prosze o kiucki i ja trzymam równiez za tych co jutro wystawiaja:) postaram sie wcisnac jutro komus aparat to moze jakies fotki bed miała wiec sie pochwale (jak bedzie czym :roll: ) a teraz lece bo musze jutro wczesni wstac zeby jeszce wypucowac Lakonika:)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
CZARNE

PSY
kl.młodzież

CARMEL NIGIER LUX
DARKA DARIS Misurata
NON STOP Grasant

kl.otwarta

ALL PACINO Inter Dog
UZI Gordius

SOKI

KL.młodzież
BELLADONNA TUK BARONES OF Dolina Rivendell

Dark Dario Misurata :)

Posted

A ja się pochwalę. Dziś w Krakowie badał oczka dr Garncarz. Między innym badał czarne oczęta mojej Beski, i diagnoza = ZDROWE OCZKA. Mimo że przypuszczałam że tak będzie, nerwy były, wiec teraz ulga i radocha :D

Posted

jak to co z reszta przeciesz pisałam ze na zaqwodach bede:) ha i bylam i tz sie mam czym chwalic:) gratulacje dla Beski zdrowych oczek a ja siem chwale czystym przejazdem bo naprawde nerwy były niemałe:) a jednak sie udało na 35 zawodników w moim konkursie tylko 8 miaało czyste przejazdy tj. 0 zrzutek i czas w normie (co chyba bylo dzis dosc trudne bo wiele osób miało czyste przejazdy ale za długi czas). Tak wiec my i Lucky znalazłysmy sie wsrós tych szzesliwców i nawet pisane nam było prowadzic runde chonorową:) w pierwszym przejezdzie zapomniałam o jednej przeszkodzie a drugi to juz luzik wlasnie na zysto poszłysmy jestem dumna z sibeie i z Lucky bo tlko dwie osoby od nas z klubu w tym konkursie wyjechały do dekoracji:) tak wiec teraz juz zmykam bo troche pouczyc by sie przydało jak jutro kolejny dzien zawodów znowuz spwdze w stadniie:) i tez miloby bylo jakbyscie jakies kciki trzymali:) acha i mam kilka zdjec to wstawie zaraz do radosnej twórczosci jak macie ochote zobaczyc

Posted

hm ale tu dzis putki al moze to i divbrze bo nawet nia mam sił czytac jestem padnieta bo zaraz po powrocie zaczełam sie uczyc i jeszce mam do zrobienia troche wiec wpadłam tylko w ramach przerwy i poszukania info w necie...

dzisiaj niestety poszło mi nieco gorzej ale tylko troche bo przejazd tez z tego co p. MIkołaj powiedział (trener) to bardzo ładny tylko za ostry zakręt zrobiłam najeżdżajac na siódemke, lekko straciłam równowage, wypadło mi strzemie i w wyniku tego miałam wyłamanie na ósemce co kosztowało mnie 4 punkty karne:( no ale nie martwie sie specjalnie bo ogólnie jestem zadowolona z Lakonia nba kórym skakałam drugi albo trzeci raz:) wiec nie jest zle a w tym sezonie mamy jeszcze zawody WKKW i Ujezdzenie (mistrzostwa małopolski) ale nie wiem czy bede startowac bo na cross to mnie chba jeszcze nie puszcza (chociaz juz nie moge sie doczekac) a z ujezdzeniem zobaczymy bo wole skoki, niemniej jednak biore sie ostro za treningi bo w przyszłym sezonie mam ambixcje skakac L-ki (1 m):) no to juz nie przynudzam

Ps. mam filmik z przejazdu ale teraz nbie mam czasu sie meczyc z jego umieszczeniem jak znajde chwilke to najwyzej dam wam linka ale to nie dzisiaj:)

Ps.2 przydałoby sie napisac co u Deniska,a e nic specjalnego sie nie dzieje:) wszystko ok, spioszek z niego straszny, powoli zarasta wiec niedługo sie strzyzonko i trymowanko szykuje ale poczekam jeszcze zeby w zimie nie trzeba og trymwoac wiec zajme sie tym koło pazdziernika/listopada.

Posted

Elitesse wystawka w Antoninku bardzo przyjemna :D tylko zimno bylo i toche padalo :wink: Cocker Spaniel Amerykanski mojej koleznaki zdobył BOB :D W tygodniu wstawie zdjecia - jak mi Basia przesle :wink:
Informacja dla Marcina - mam wyniki Whippetow i beda tez zdjecia bo byly na tym samym rignu co my :D

Napisze juz tutaj zeby nie "zasmiecac galerii" Jostra maluszki genialne :D :angel: :angel: :angel:

a i Madziroka gratulacje!!!!!!!!!!!! :drinking:

Ciekawe jak tam Jostra po wystawie w Radomiu...???

Posted

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze w Radomiu zadebiutowala moja coreczka ( Tess x Lanc) ALBA ASTA Elitesse - dostala Zwyciestwo Mlodziezy a w porownaniu pokonala Championa i zostala Zwyciezca RASY !!!! :laola: :laola:

chyba nie ma nic lepszego dla debiutujacego jak taki sukces i na dodatek pucharek :D

Posted

WOW :o Ale super!!!!!!!!!!!
No to gratulacje dla hodowczyni wspanialych sredniaczkow!!!!!!! :D
Czekamy na fotki malej zwyciezczyni!!!!!!!! :D :D :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

GUCIA napisał(a):
Boicie się odpisać????
Ja jade zabieram aspiryne,nie mogła bym nie być na takiej imprezie!!!!!!! :oops: :D :D :D

eee Gucia...o czym piszesz, bo nie zalapalam:))))o przyszlorocznej swiatowce????czy teraz Rumunii??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...