Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatko: Kiedy bedzie wystawa warszawska wklepana w Katalogu Sznaucerow Polskich?juz po wakacjach pewnie???i pliz chcemy chata:)))))))bardzo, bardzo, bardzo!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tzn. mowie o wynikach z wystawki oczywiscie

Posted

hahaha no:)))))ale on taki MacGajwer to co to dla niego jakis czat!!!samochod rozbierze na kawaleczki i zlozy, a programu glupiego ni e napisze???ja tam w niego wierze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
A to juz nie odemnie zalezy ale porozmawiam :)

rozmawiaj rozmawiaj !! ale tak baaardzo przekonujaco i z szantarzem :evilbat: :evilbat: albo forum po zalogowaniu tez by bylo dobre :)

Posted

Elitesse NIE wcale nie dobre!!!
tylko na czacie jest tak, ze jak wchodzisz do dyskusji a Cie nie bylo to nie zobaczysz tego co inni mowili, rozumiesz juz?:)))
ja bym poszla jesczze dalej-tzn. osoby bierne nie odzywajace sie po 20 minutach by wylatywaly z hukiem, bo sa przeciez specjalne boty ktore sie zostawia na caly dzien a wieczorem czytasz co inni napisali.,
Kupa roboty , ale jak zrobi taki czat oj to chyba jakas flaszke albo cus mu kupimy:))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):

hahahaha
gorzej jak nie pije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piiiiiiije na pewno, ja to wiem :wink: :lol: .

ooo jakies traumatyczne przezycia z Widlakowej? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hahaha, bo on pije wino z woda, a dla mnie to profanacja :evilbat: . Hahahaha bo ja uwielbiam najbardziej wina wytrawne :evilbat: . Lubie i inne ale jak widze, ze je jeszcze ktos rozciecza to normalnie... :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Witajcie

Ale jestem szczesliwy- zostałem dziadkiem !!!!!!!!!!
A Wanio tatusiem !!!!!!!!!!!!
Na Litwie urodziło się siedem szczeniat -2 pieski i 5 suczek !!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha, bo on pije wino z woda, a dla mnie to profanacja :evilbat: . Hahahaha bo ja uwielbiam najbardziej wina wytrawne :evilbat: . Lubie i inne ale jak widze, ze je jeszcze ktos rozciecza to normalnie... :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja kiedys we Francji pilam wino z cola bo bylo takie psakudne ze inaczej sie nie dalo :)

Posted

wanio napisał(a):
Witajcie

oo to gratulacje dla mlodeko taty !! i zdrowko maluszkow :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

wanio napisał(a):
Witajcie

WOW!!!!
i sie nie pochwaliles wczesniej!!!!!!!!!!!
No to trzeba jakies pepkowe urzadzic co??????? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Nio to OGROMNE GRATKI dla Wania, niech dzieciaczki slicznie rosna :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Co do pepkowego to jestes ZA, moze w Legionowie :grins: .

Posted

Wlasnie wrocilem do domu i przeczytalem meila!!!
Teraz to sie juz nie moge doczekac szczenkow od Holli , ktora wlasnie zaczyna puchnac powoli i tylko lezy wyciagnieta jak placek na kanapie lub w szafie :D :D :D .ot sobie miejsce znalazla , ciasne ale wlasne!!!

Posted

hahhahaa zobaczysz potem jak sie porod bedzie zblizal!to bedzie horror!!!wiesz jaki stres!!!!ale potem...jak zaczna biegac....jak rodzice sie zaczna wqrzac...poezja normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...