Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 aaa to juz wiem o kim mowa :wink: a szkoda szkoda bo takie cacko by sie przydalo hehe
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 to jest jakas masakra...zeby w calym poznaniu nie bylo lakiery VANILLE FIX ????? :roll: od 2 tygodni szukam...
wanio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o a tu trzy pierwsze zdjecia to jest moj kon.Marcus kochany.Prawda ze ładny ???? :oops: :D :oops: :D http://www.foto-galeria.neostrada.pl/robson/1/index.html
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 slodziak :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
wanio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a tu trzecie zdjecie jest niezle : http://www.foto-galeria.neostrada.pl/robson/2/index.html na marginesie dodam ze zarowno zawodniczce jak i koniowi nic sie nie stalo.
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o matko :o :o :o :o :o :o :o ale masakra wyglada to tragicznie :o :o :o :o :o
wanio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Orsini a dla Ciebie dodam ze jast to para trenujaca u pana Profesora . hihihihi . i wszystko jasne !!!
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Marcin my cos z Martyna "wymyslilysmy" ale to sie dowiesz dopiero jak wlecisz do poznania :evilbat: :evilbat: :evilbat: hehehe
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no to musisz przyjechac :evilbat: :evilbat: :evilbat: wlasnie chyba mi zolw zdechl :cry: :cry: :cry:
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no to mam piekne zakonczenie.dnia :cry: :cry: :cry:
wanio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no co ty a moze on zasnal ? :( :( :( poruszaj go moze spi.
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o kurcze :( naprawdę nie zyje??? może zasnął? :-(( a foty z zawodów niesamowite - to jest dla mnie kompletnie inny i kosmiczny świat! konie są przepiękne - cuda natury!!!
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 szorka napisał(a):Orsini i Wanio bardzo się cieszę , że będziecie na mojej wystawie i może puchary nie pójdą na zmarnowanie .Odpisz czy razem przyjeżdzacie , to będę wiedziała co zrobić z ?????????????. Agnieszka nie wystawia Adpiryny ,daje rozwinąć skrzyda Twojemu Kociubkowi . :P :P :P .Krysiu podobno ,każdy brudas to pieszczoch . Treba się zdecydować ,albo prztjemności ,albo świeży zapach.Całuski :roll: chyba razem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: on jak zwykle pytania nie zrozumial :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ile sie czeka na paszport???ale chyba z miesiac nie?:(((((bo mi kurcze gdzies wcielo:(((((juz przekopalam pokoj i nic:(((jeszcze bede kopac....ale mi sie przysnilo wlasnie, ze nie znalazlam, i wtedy zaczelam szukac, ale jak juz mi sie przysnilo to na bank go nie znajde-pare razy mialam sny prorocze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elitesse Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no i znowu tyle stron przez noc ! wrr czy wy nie macie co robic ? spac a nie pisac zmuszajac innych do przebrniecia przez to wszytko - czemu w dzien tak nie mozna ?
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 wanio napisał(a):Orsini a dla Ciebie dodam ze jast to para trenujaca u pana Profesora . hihihihi . i wszystko jasne !!! hahahhahaa czyzby to Happy Loxley byla???czy tez ona gniada jest?
wanio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 czesc orsini : to nie happy loksley to mozart
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no nie wiem co szorus planuje, moze jakies party tylko dla nas? :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no co, nurkowac tez trzeba umiec, a ona moze szuka bursztynowej komnaty? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wanio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ciekawe jak tam zolw Natalii ????? :cry: :cry: :cry:
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no ja mysle, ze powinna sie porozgladac za nowym zolwiem...
Agatka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Jejku ale duzo !!! Gratulacje dla Atosika !!! Natali aj chcem skan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Szorka a co Ty planujesz ?? ;) Dengisław planuje w w grudniu w N.D.M skończyc jakis championacik ;) A możeby tak rzeczywiście jakas imprezke strzelic ! ja to zawsze jestem chetna :) Zawody konikowe sa super !! Tylko szkoda, ze ja to nie mam juz kiedy nawet poogladac... :(
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 glupi to jednak ma szczescie :lol: :lol: :lol: :lol: dzwonilam do Ambasady Rumunii i potwierdzil mi pan, ze na nowy dowod moge tam pojechac!i tak sie bede starala o expresowe wyrobienie paszportu, bo to dziki kraj i nie mam tego na pismie, ze wjade, ale jak mi sie nie uda to trudno i tak pojade!!! wczoraj caly wieczor przeryczalam z tego powodu!!!
Agatka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 U nas normalny termin na wyrobienie paszportu to 2 tygodnie... Wiec nie marudx :) uszy do góry
Recommended Posts