Agatka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Natalia fajna ta fota ! Taka onna niz te wszystkie ustawiane :) Pozdrów Kasie od nas !
dorotak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 wojtaszg napisał(a):Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu. No tak - Apis już będzie stratował w klasie pośredniej prawda? A tam nie popuszczą z rodowodem ;-) To tylko podpytuj się co jakiś czas i postaraj ładnie uśmiechać do pań w Związku, bo termin przyjmowania zgłoszeń na Poznań upływa 20 września... wojtaszg napisał(a):Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy. ;) Super!
Elitesse Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 dorotak napisał(a):wojtaszg napisał(a):Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu. No tak - Apis już będzie stratował w klasie pośredniej prawda? A tam nie popuszczą z rodowodem ;-) To tylko podpytuj się co jakiś czas i postaraj ładnie uśmiechać do pań w Związku, bo termin przyjmowania zgłoszeń na Poznań upływa 20 września... [! ano wlasnie :( szczerze mowiac szanse marne - a do tego oni dopiero urlop skonczyli....
dorotak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Aha, Wojtku, popatrz na reportaż z ringu średniaków (co prawda pieprzaków) w Sopocie: http://www.berganza.website.pl/FOTO-SOPOT-2005.htm Popatrz jak wyglądają ustawione psy. I mimo, że nie udało Ci się zgłosić Apisa, to gorąco polecam Ci przejść się na wystawę samemu i pooglądać sobie ocenę średniaków.
wojtaszg Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='dorotak'][quote name='wojtaszg']Apis nie startuje w wystawie w Zielonej Górze przez moje zaniedbanie. Powodem tego jest brak rodowodu. No tak - Apis już będzie stratował w klasie pośredniej prawda? A tam nie popuszczą z rodowodem ;-) To tylko podpytuj się co jakiś czas i postaraj ładnie uśmiechać do pań w Związku, bo termin przyjmowania zgłoszeń na Poznań upływa 20 września... [quote name='wojtaszg']Ćwiczymy, ćwiczymy, ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy. ;) Super! Apis już się raczej łapie na otwartą (ma 2 latka a pośrednia jest zdaje się od właśnie do 2 lat). Powiem szczerze, że nasze panie w związku są w deche :D. Bardzo miłe, a co fajne to fryzjerka Apiska jest właśnie jedną z "pań z związku" i nam trosze pomagała. Tylko czekam na rodowodzik i może do 20 się uda. A jak nie to trudno. 2006 czuje, że będzie też szczęśliwy :D. Więcej też czasu będzie na przygotowanie pieska. [quote name='dorotak'] Aha, Wojtku, popatrz na reportaż z ringu średniaków (co prawda pieprzaków) w Sopocie: http://www.berganza.website.pl/FOTO-SOPOT-2005.htm Popatrz jak wyglądają ustawione psy. I mimo, że nie udało Ci się zgłosić Apisa, to gorąco polecam Ci przejść się na wystawę samemu i pooglądać sobie ocenę średniaków. Wielkie dzięki. JESTEŚCIE WSZYSCY KOCHANI, ŻE TAK POMAGACIE! Hehe troche mnie poniosło... Tak właśnie patrze na różne zdjęcia średniaków w postawie i stwierdzam że z moim kundelkiem nie jest aż tak źle. Lece ćwiczyć, bo dzisiaj jeszcze nie byliśmy na "treningu" :) Pozdrawiam, wojtas
Pasavera Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Witajcie kochani :angel: Już jestem w domku :wink: Było światnie ale stanowczo za krótko :( :angel: :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Witaj Pas!! Pisz jak było i oczywiście dawaj fotki!!! :D
Pasavera Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Hi hi było super! Tego chyba nie trzeba pisać :lol: 8) Troche pogoda nie dopisała, ale ogólnie nie było tak źle :wink: Fotek Fiśka ma duużo tylko teraz muszę ich szukać :roll: Jak zwykle zaszalałam z fotami i teraz jest problem bo muszę wszystko przekopywać :lol: 8) :calus:
Mek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No zaczyna wreszcie robić sie ludniej na tej dgm . Witaj Passssawerrrrooo
Pasavera Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ja wiem czy jest tak "ludno" :roll: Wiem jedno . . . jest za cicho :( Gdzie Orsini? :evilbat: :calus:
julcia_so Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ORSINI!!!!!!!!! WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 o właśnie!!! bym zapomniała... :oops: Heloł Pasaverko :calus:
Pasavera Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Witajcie :angel: Wstawać śpiochy :evilbat: Foty oczywiście już dawno w galerii :lol: 8)
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 szorka napisał(a):Orsini węgier to pomysł szefa -Króla .Prosił o zaproszenie Matyasa i węgra.Trzeba było jakoś ustawić sędziowanie , bo słowak jest na każdej klubówce .Szczepia na klubówce oceniała mini czarne jak była w Nowym Dworzwe.Wyszło, jak wyszło .Trzymam kciuki za twoje ,,cacuszka,,.Całuski :wink: :wink: dobra, dobra:((((( ale ja zadalam pytanie i na nie nie uzyskalam odpowiedzi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pani Zosiu czy to Pani???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 OOOOOOO ORSINI WRÓCIŁA!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Julcia nie, nie:)))) mam urlopik:)))) i siedze w kafejce:))))) mejle czytam itp:)))))) a zaraz wracam i pewnie pojde nad jezioro poplywac, bo straszliwie jest goraco... Kavanga...zaraz zaraz Ty tesh masz dla mnei fotke z Bratyslawy, a nawet 2:)))))))Ty pierwsza:)))))w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 aaa no tak masz urlopik i jeszcze ładną pogode!! :D to u nas dzisiaj chłodno i pochmurno i zaraz pewnie deszcz zacznie padać :evilbat: P.S. niedawno wróciła Madzia z obozu :D ależ Denulek ją witał :P :angel:
sh_maniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='alexandra'][quote name='orsini'][quote name='malawaszka']no nie wiem Orsini czy jest czego gratulować :-? :lol: hahahahhahaa no w sumie:)))))) a tu macie aniola!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fota nie oddaje urody tego pana.... Orsini, w niedzielnym katalogu zaraz z początku jest fotka tego pana też :lol: Właśnie Jostra prosimy o fotki białasków!!! :D scan plizzzzzzzzzzzzz 8)
Recommended Posts